Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale ja jestem głupi masakra

Polecane posty

Gość gość
gość dziś jak ma Cię w dooopie, to nigdy jej na Tobie nie zależało. Uroda to nie wszystko. Nie wiesz, czy nie powinieneś dziękowac za to że tak się skończyło ...

Gość gość
22:10 Dziękować? Taka kobieta nigdy na mnie nie spojrzy. Moze nie chodzi o urode ale zmienily mi się tez oczy i sa takie dziwne bez emocji a ja nie reaguje na nia juz jak dawniej mam tu drugi watek. Kocham ja ale brak reakcji fizycznych, glebokich spojrzen po prostu nie ma juz mnie i nie dziwie się jej pewnie postspilbym tak samo. Uwielbialismy sobie patrzec gleboko w oczy a teraz tego nie ma. Coś mi zrobili i tego nie da się opisać.

Gość gość
ile masz lat autorze??

Gość gość
Łukasz ja chcę z tobą porozmawiać.

Gość gość
Dobrze sie stało dla niej bo nie zasłużyła z pewnością na takiego chama jak ty.A ty zawsze juz będziesz sam ,widać nic w tobie nie ma takiego żeby inne leciały i chciały na stałe z tobą być.W sieci nikogo ciekawego nie poznasz idiotkę albo szmatę co nikt jej nie chce ,tylko na codzien mozesz ale ty nie jestes dobrym czlowiekiem jeśli krzywdziłeś kogoś kto cie kochał.Znaczy ze ty nie potrafisz kochać.

Gość gość
Spójrz mi w oczy raz jeszcze tak głęboko jak kiedyś.Kocham Cię ,chcę z Tobą być orzełku.Temat nie jest o żadnym Łukaszu.

Gość Zapomnia
gość wczoraj MNIE NIE PRZEBIJESZ W GLUPOCIE! Piękna idealna mnie podrywała za którą faceci szaleja a ja się balem nie sprobowalem a teraz mam morde rozje/bana a ona ma mnie gleboko w d.. i moge się tylko powiesic. XXXXXXXXX A SKAD U CIEBIE TA PEWNOSĆ ZE ONA MA CIĘ TERAZ GŁĘBOKO W D***E?????? bo nie rozumiem

Gość gość
kretyni bo robią wszystko, żeby się pozbyć, i kretynki, które do takich wracają bo łudzą się, że są przez takich satyrów kochane. lumpiarnia! patologia!

Gość Herbatynka
Najlepiej to od razu skrytykować:-( Ja jeste zdania że spróbować zawsze warto, najwyżej nie wyjdzie i tyle.

Gość gość
jasne, nie wyjdzie, a ty kretynko dalej będziesz się łudziła po tej próbie. żałosne.

Gość Herbatynka
To co ja bede robiła to moja sprawa, wyrażam tu tylko swoje zdanie, a w przeciwieństwie do ciebie nikogo nie obrażam.

Gość gość
wyrażaj, ale i myśl perspektywicznie żałosna kobieto! :classic_cool:

Gość Herbatynka
Jeżeli masz zamiar tu tylko ludzi obrazać to po co w ogóle udzielasz sie na tym forum???

Gość gość
herbatynka, weź leki i oddal się bo niczego mądrego nie napiszesz już :classic_cool:

Gość gość
TO W TAKIM RAZIE JEST WAS DWOJE:-)

Gość gość
Jak ktoś nie szanuje kobiet i ich uczuc to siedzi sam i potem dopiero myśli kiedy jest za późno już.Nie żałuje takich !Niech cierpią długo i boleśnie i oby zwariowali z samotności,z rozpaczy,z glupoty,bo takim to sie wydaje ze są ksieciami z bajki a to zwykli prostacy są.Tylko nie patrza obiektywnie ani w lustro ani na listę plac(swoich marnych zarobków) ani na swój zasób nieruchomosci.Takie gowno a sie nosi ze hej!

Gość Zapomniana dziewczyna
Dobrze powiedziane.

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej