Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na przykładzie osób mi znanych widzę że PiSiory mają honor,a PełOwcy nadęte buce

Polecane posty

Gość gość

Taka prawda.... Wolę partię wybieraną przez ludzi uczciwych niż cwaniaków i krętaczy którym nie można zaufać.

Gość gość
100% racja

Gość gość
up

Gość gość
swój swego wybiera

Gość gość
PO przyjmuje w swe szeregi najgorsze typy i chroni ich jak typowa mafia

Gość gość
nie jestem za jednym i ani drugimi ale też to dostrzegłam...

Mi partie są zupełnie obojętne, ale wyraźnie widzę po ludziach, że im ktoś jest mniej rozgarnięty, tym bardziej PiS popiera :(. x Nie piszę tego, by komuś dokuczyć, ale odpowiadam w kontekście tematu.

Gość gość
heh misio1 nie wiem jakie osoby znasz ale to wyborcy PO powszechnie (ale rówiez ci ktorych znam) wydąją sie mniej rozgarnięci i tylko łykają medialną papkę... Wyborcy PiS przynajmniej starają się ruszać swoim rozumem i wyciagać wnioskia przynajmniej nie łykają wszystkiego co im sie podsawia pod brodę.

Gość gość
maja honor i popierają człowieka a raczej ludzi skazanych za kłamstwa i pomówienia?

Gość gość
ja widzę zupełnie co innego , ludzie którzy popierają PO to ludzie bez charakteru , miałkie osóbki bez własnego zdania którymi łatwo sterować :)

Gość gość
gość dziś xxx bardzo mądrze !

Gość gość
Ja wiem na swoim przykładzie bo byłam lemingiem. Nie narzekam na swoja prace czesto wyjeżdżam w delegacje zagraniczne, ale wiecie komu zostawiam wtedy klucze by opiekowac sie moim mieszkaniem? Mojej sąsiadce , starszej "moherowej" pani u której całymi dniami gra Radio Maryja gra. Choć mam wielu bliskich znajomych, WYBORCÓW PO to po wielu doświadczeniach wiem żen ie moge im na 100% ufać. Sama sobie raz włączyłam TV Trwam, kupiłam inna gazete niż Wyborcza, przemyslalam to na swoj rozum i serio ci ludzie nie sa kosmitami. Mają wiele racji. A obecna władza jedzie tlyko na manipulacji głownych koncernów medialnych i tym że mają poparcie 99% wiadących pseudocelebrytów w Polsce...

Gość gość
Wyborcy PiS przynajmniej starają się ruszać swoim rozumem i wyciagać wnioskia przynajmniej nie łykają wszystkiego co im sie podsawia pod brodę. > nie łykają? a debilizmy które opowiada Macierewicz to co?

Gość gość
PiS to zacofana populistyczna partia. Próbują manipulować ludźmi używając metod sprzed wojny. Wielkie, nadete, pseudopatrityczne odwołania i reminiscencje. Środki wyrazu które w dzisiejszych czasach są puste. Patriotyzm nie polega na darciu mordy przed sejmem ale na uczciwej pracy do której pisiory nie mogą się zabrać bo maja dwie lewe ręce i mózgi jak fistaszki hehe

>>>heh misio1 nie wiem jakie osoby znasz <<< x Znam zarówno osoby z doktoratem, jak i takie, które podstawówkę z trudem ukończyły. To są moje osobiste obserwacje, a nie informacje zasłyszane. x Mam przyjaciela, który jest bardzo dobrym człowiekiem i dobrze wykształconym. On wierzy w PiS i nawet kandydował z jego ramienia, w wyborach samorządowych. To jedyna, znana mi, inteligentna osoba, popierająca PiS. Prawdą jest też, że w kręgu naszych znajomych, uchodzi on za najbardziej NAIWNĄ osobę :(. Naprawdę nie piszę tego, by komuś dokuczyć, ale przedstawiam własne obserwacje. x I jeszcze jedno: to, że ktoś nie popiera PiS-u nie oznacza automatycznie, że wierzy w PO.

Gość gość
Śmiało można powiedzieć że oficjalna wersja jest tak samo debilna zwłaszca że wszyscy widzieli jak rosjanie doniszczali wrak i do dziśgo nam nie wydali jak to co mówi Macierewicz który choć podaje jakieś twarde domiemania i niedpoatrzenia ktorym wypadaloby sie przyjżeć. Ostatnia katastrofa samolotu pasażerskiego wyjasniona w 3 dni pokazała jak słabym jestesmy państwem za rządów po skoro u nas tyle lat jest cyrk i nawet nie mamy wraku ktory i tak juz dawno umyty i doniszczony leży w Rosji... Przecież to jest poniżanie Narodu Polskiego. Nikomu normalnemu mającemu godność by to nie odpowiadało.

>>>Śmiało można powiedzieć że oficjalna wersja jest tak samo debilna zwłaszca że wszyscy widzieli jak rosjanie doniszczali wrak i do dziśgo nam nie wydali jak to co mówi Macierewicz który choć podaje jakieś twarde domiemania i niedpoatrzenia ktorym wypadaloby sie przyjżeć. Ostatnia katastrofa samolotu pasażerskiego wyjasniona w 3 dni pokazała jak słabym jestesmy państwem za rządów po skoro u nas tyle lat jest cyrk i nawet nie mamy wraku ktory i tak juz dawno umyty i doniszczony leży w Rosji... Przecież to jest poniżanie Narodu Polskiego. Nikomu normalnemu mającemu godność by to nie odpowiadało.<<< x Między innymi z powodu tak głupich tekstów, osoby mi znane, czują wyraźny niesmak do PiS-u :(.

Gość gość
Wrak był zbadany podobnie jak czarne skrzynki. Wszystko wyjaśnione i nie pozostawiające wątpliwości. Macierewicz opowiada bzdury oparte na niczym.

Gość gość
Już udowodniono że Pisiory same we mgle wlecialy bo mają kurze mozdzki . Szkoda ze zamiast zająć się ważnymi sprawami absorbuje się uwagę obywateli sprawami które ich goowno obchodza.ł

Gość gość
U mnie wygląda to tak : z wyborcami PO nawet nie można porozmawiać na poważniejsze kwestie bo ich inteligencja jest tak płytka że lepiej odpuścić. Można sobie zorganizować grilla, wypić piwo, pośmiać się, porozmawiać o programach znanych z ekranów wiodących stacji. Ale jeśli chciałoby się szukać jakiegoś wsparcia, pomocy czy dobrej rady to zawsze bardziej otwarci na takie rzeczy wydają mi się ci którzy deklaruja że popierają PiS. A wiec cos w tym jest..

Gość gość
Śmiało można powiedzieć że oficjalna wersja jest tak samo debilna > podaj przykład dla uzasadnienia takiego twierdzenia.

Gość gość
To jest to co mówi Korwin że głupich i podatnych na manipulacje jest zawsze wiecej niż mądrych lub chociaż trochę mądrzejszych ;) emu rzadza ci co rządzą ..........

Gość gość
Powazniejsze sprawy to te które dotyczą bezpośrednio obywatela a nie kwestie odszkodowan dla i tak juz otluszczonych politykierow

Gość gość
Korwin to wie z własnego doświadczenia bo 99,9% jego wyborców jest właśnie takich.

Gość gość
Wyborcy PO głosując ciągle na tą partię zachowują sie tak jakby ktoś okradał im mieszkanie, a oni przyglądali się biernie jak wynoszony jest ich dobytek planowali wakacje, albo omawiali jakie meble wstawić do sypialni... Tak to można przyrównać :D

Gość gość
Prawda jest taka że gdyby frekwencja wyborcza wzrosła poparcie dla PIS by dramatycznie spadło. Byłoby takie samo a więc procentowo mniejsze

Gość gość
mają honor i popierają Dudę czy Kaczynskiego a więc osoby skazane za kłamstwa? gdyby mieli honor to by ich nie popierali.

Gość gość
Każdy eksperyment na duzej grupie osób o tym że człowiek pewne sygnały odbiera podprogowo i daje sie manipulować potwierdza że ok 3/4 społeczeństwa tak ma więc to nie jest nic dziwnego. A główne media dzisiaj na polecenie obecnej władzy skrzętnie to wykorzystują.

Gość gość
Chyba nikt tyle nie nakłamał co PełO które tyle lat jak rządzi nie zrobiło nic co obiecało a jedynie odwrotność wszystkich swoich obietnic.... :D To pokazuje juz chyba najdobitniej idiotyzm wyborców którzy na porczątku polecieli na zupełnie inne hasła a teraz gdy zrealizowali ich zupełną odwotność okłamując ich dalej ich wybierają... F**K LOGIC... :classic_cool:

>>>Wyborcy PO głosując ciągle na tą partię zachowują sie tak jakby ktoś okradał im mieszkanie, a oni przyglądali się biernie jak wynoszony jest ich dobytek planowali wakacje, albo omawiali jakie meble wstawić do sypialni... Tak to można przyrównać<<< x Masz rację :). x Bo prawda jest taka, ze WSZYSTKIE partie u władzy kradną. x Dlatego wybiera się mniejsze zło, czyli taką partię, która kradnie na tyle mądrze, by zostało coś dla reszty społeczeństwa, a cały system nie zawalił się. x Niektóre partie rozpierd_liłyby ten kraj, jeszcze przed końcem swojej kadencji :(.