Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kobitka_

dieta dla desperatek

Polecane posty

Gość kobitka_

moja dieta cud, stosowałam i schudłam. nie powiem ile, bo każdy chudnie inaczej, warto spróbować, piękne efekty. i to tylko 8 dni. dzień 1. ś: 1 pieczywo typu waza, pół zielonego ogórka, zielona herbata o: 3 starte na tarce marchewki, jajko na twardo, szkl wody k: serek wiejski lajt, pomidor, szczypiorek, czerwona herbata. dzień 2, 4, 6 ś: dowolna kanapka z szynką, pomidorem, sałatą i papryką. bez masła. kubek dowolnej herbaty. obiad taki jak w domu jest. p: owoc i kawa z mlekiem k: 2 jajka na twardo, cały ogórek, kiełki. herbata miętowa. dzień 3. ś: kawa czarna, jabłko o: pierś z kurczaka, gotowany brokuł, pomidor. woda. p: szkl. soku typu kubuś bez cukru k: serek tutti jabło& cynamon + jabłko. herbatka melisa dzień 5. ś: pół banana, zielona herbata o: pół woreczka ryżu, jabłko, cynamon, 2 łyżki jogurtu naturalnego, słodzik. woda z cytryną. k: 2 wazy + 2 łyżeczki serka typu bieluch lekki + 2 pomidorki, szczypiork. herbata. dzień 7. ś: sałatka owocowa: banan, jabłko, pomarańcza, jogurt naturalny pół szklanki. obiad to co jest w domu p: kawa z mlekiem, 2 herbatniki. k: omlet z dwóch jaj, papryka, ogórek w dowolnej ilości. dzień 8. ś: czarna kawa obiad taki jak w domu jest p: szejk: banana + mleko + mięta świeża k: kromka chleba razowego + serek wiejski + pomidor i 2 marchewki. w dni 2, 4, 6 i 8 należy ćwiczyć około 40 minut: rower, basen, siłowania, brzuszki, jakieś z YT, itp. w dni 1, 3, 5 i 7 - należy wybrać się na godzinny spacer, takie wleczenie się, bez pieniędzy, oddychanie, odświeżenie mózgu :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować