Gość kobitka_ Napisano Maj 5, 2015 moja dieta cud, stosowałam i schudłam. nie powiem ile, bo każdy chudnie inaczej, warto spróbować, piękne efekty. i to tylko 8 dni. dzień 1. ś: 1 pieczywo typu waza, pół zielonego ogórka, zielona herbata o: 3 starte na tarce marchewki, jajko na twardo, szkl wody k: serek wiejski lajt, pomidor, szczypiorek, czerwona herbata. dzień 2, 4, 6 ś: dowolna kanapka z szynką, pomidorem, sałatą i papryką. bez masła. kubek dowolnej herbaty. obiad taki jak w domu jest. p: owoc i kawa z mlekiem k: 2 jajka na twardo, cały ogórek, kiełki. herbata miętowa. dzień 3. ś: kawa czarna, jabłko o: pierś z kurczaka, gotowany brokuł, pomidor. woda. p: szkl. soku typu kubuś bez cukru k: serek tutti jabło& cynamon + jabłko. herbatka melisa dzień 5. ś: pół banana, zielona herbata o: pół woreczka ryżu, jabłko, cynamon, 2 łyżki jogurtu naturalnego, słodzik. woda z cytryną. k: 2 wazy + 2 łyżeczki serka typu bieluch lekki + 2 pomidorki, szczypiork. herbata. dzień 7. ś: sałatka owocowa: banan, jabłko, pomarańcza, jogurt naturalny pół szklanki. obiad to co jest w domu p: kawa z mlekiem, 2 herbatniki. k: omlet z dwóch jaj, papryka, ogórek w dowolnej ilości. dzień 8. ś: czarna kawa obiad taki jak w domu jest p: szejk: banana + mleko + mięta świeża k: kromka chleba razowego + serek wiejski + pomidor i 2 marchewki. w dni 2, 4, 6 i 8 należy ćwiczyć około 40 minut: rower, basen, siłowania, brzuszki, jakieś z YT, itp. w dni 1, 3, 5 i 7 - należy wybrać się na godzinny spacer, takie wleczenie się, bez pieniędzy, oddychanie, odświeżenie mózgu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach