Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

jestem samotna a nie moge obnizyc wymagan

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Hej. Dziekuje za opinie. :) Co do przyjaciol - Z teg samego powodu, dla ktorego nie zwiazalabym sie z bratem. Gdy kogos znam dobrze od 5 czy 6 roku zycia, to wiemy o sobie praktycznie wszystko i nie powstanie miedzy nami nagle chemia. Dla mnie przyjazn (gdy od poczatku byla tylko przyjaznia) jest bariera nie do pokonania. Moja praca jest wlasnie mozliwoscia poznania nowych ludzi, dlatego ja uwielbiam. Nie traktuje jako obowiazku, tylko wlasnie jako oderwanie od studiow i innych meczacych spraw, a ze sa z tego pieniadze, to korzysc podwojna. :) ALe masz troche racji, ze moje zycie towarzyskie troche kuleje, zwlaszcza w miescie, w ktorym studiuje. Przyznam szczerze, ze zle czuje sie w srodowisku studenckim. W wiekszosic sa to osoby, z ktorymi porozmawiam, ale poza zajeciami nie ma zadnych blizszych relacji. Oczywiscie oprocz kilku osob. :) Dlatego byle do czerwca i mam nadzieje, ze polepszy sie wszystko.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Przeczytaj ksi膮偶k臋 "Na ko艅cu t臋czy"(nie film, film zj***li). Naprawde warto bo jest ciekawa a mo偶e...spojrzysz na wiele rzeczy z innej perspektywy. Chocia偶, t艂umaczysz ten temat sesj膮, studiami wi臋c wg mnie jeszcze sama nie jeste艣 gotowa na szukanie odpowiedzi i zastanawianie si臋 skoro pr贸bujesz t膮 n臋dzn膮 wym贸wk膮 wyt艂umaczy膰, ze czytasz te 11 stron i odpowiadasz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziewczyna ratownika
Autorko, zwi膮zek z bratem to zupe艂nie co innego ni偶 zwi膮zek z przyjacielem - to chyba oczywiste, ale rozumiem co masz na my艣li. Chemia pojawia si臋 mi臋dzy dwojgiem ludzi nie wiadomo sk膮d i nie jest zarezerwowana tylko dla os贸b nowopoznanych. Po wakacjach czy roku akademickim mo偶e si臋 okaza膰, 偶e dotychczasowy nasz dobry kumpel zmieni艂 si臋 w przystojnego faceta, dobrze mu z oczu patrzy, znacie si臋 jak dwa 艂yse konie i nagle zaiskrzy :-) Zatem wiele jeszcze przed Tob膮. Jedyna rada jakiej mog臋 Ci udzieli膰: to my wybieramy sobie facet贸w, z kt贸rymi chcemy by膰, a nie odwrotnie - i tego si臋 trzymaj. Nie b贸j si臋 sama wybiera膰. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

艂o matyldo, ale si臋 ten topik rozr贸s艂 :) a ja nie wierz臋 w nagle pojawiaj膮c膮 si臋 chemi臋. chemia seksualna albo jest od pocz膮tku albo wcale. ale w sumie wersja DR jest dobra dla lasek do wciskania kolesiom, kt贸rych si臋 kiedy艣 w ty艂ek kopa艂o, a p贸藕niej z braku laku do nich wr贸ci艂o :P

Udost臋pnij ten post

w艂a艣nie. dlatego Alu Niestety jak zobaczy艂em ci臋 pierwszy raz mia艂as gila na nosie i dziurawe skarpetki dlatego mo偶esz juz sobie odpu艣cic:P przykro mi:)

Udost臋pnij ten post

ostatnimi czasy widuje ci臋, oczywi艣cie przez przypadek, tylko na tego typu tematach i niestety musze stwierdzi膰, ze ta konsekwencja w po艂膮czeniu z autystyczna sk艂onno艣ci膮 do dogmatyzowania kwestiii sprawia, iz straci艂as wiele w moich oczach je偶eli chodzi o postrzeganie ci臋 jako osoby inteligentnej co nawiasem m贸wi膮c doprowadzi艂o do ca艂kowitego zaniku szcz膮tkowej "chemii" :P

Udost臋pnij ten post

ostatnimi czasy widuje ci臋, oczywi艣cie przez przypadek, tylko na tego typu tematach i niestety musze stwierdzi膰, ze ta konsekwencja w po艂膮czeniu z autystyczna sk艂onno艣ci膮 do dogmatyzowania kwestiii sprawia, iz straci艂as wiele w moich oczach je偶eli chodzi o postrzeganie ci臋 jako osoby inteligentnej co nawiasem m贸wi膮c doprowadzi艂o do ca艂kowitego zaniku szcz膮tkowej "chemii" :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wydaje mi sie ze czasem trzeba patrzec glebiej i miec swiadomosc, ze kazdy dojrzewa do pewnych rzeczy w swoim czasie. Niekiedy czegos trzeba nauczyc, po drugie ludzie docieraja sie latami, by sie do siebie dopasowac. Kiedy spotkalam jak mi sie wydawalo idealnego i juz ulozonego mezczyzne, takiego skrojonego dla mnie, no mowie Wam, zafiksowanie ta sama branza, muzyka, koncerty, filmy, podejscie, poczucie humoru... no mnostwo wspolnych cech! Ale pozniej sie okazalo ze nasza piramida wartosci troche sie roznila, bylam na 3 miejscu, za praca i mama. Teraz od kilku lat jestem w szczesliwym zwiazku, rozni nas wszystko, ale wartosci sa absolutnie takie same. W moim przypadku to jest zloty srodek.

Udost臋pnij ten post

poza tym razi mnie tw贸j awatar. dwa tr贸jk膮ty, 666, i pare innych szczeg贸艂贸w.

Udost臋pnij ten post

by艂bym got贸w przysi膮dz, 偶e produkowa艂a艣 si臋 tu jako niejaka merkaba:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"a ja nie wierz臋 w nagle pojawiaj膮c膮 si臋 chemi臋. chemia seksualna albo jest od pocz膮tku albo wcale." Kiedy艣 do艣wiadczysz to uwierzysz. Poci膮g seksualny to co艣 wi臋cej ni偶 chcica.

Udost臋pnij ten post

"Kiedy艣 do艣wiadczysz to uwierzysz. Poci膮g seksualny to co艣 wi臋cej ni偶 chcica. " X "chcica" to jakie艣 wulgarne okre艣lenie, kt贸rego nie ma w moim s艂owniku :classic_cool: X rozumiem, 偶e g艂oszenie pogl膮du, 偶e chemia mo偶e pojawi膰 si臋 po latach, jest bardzo wygodne dla niekt贸rych, ale... faceci to nie imbecyle i sami wiedz膮, 偶e laska albo ich kr臋ci, albo nie :P i 偶e tak samo zapewne jest u kobiet. X poza tym je艣li by艂oby tak jak twierdzicie, to ciekawe co mawiaj膮 partnerzy na waszych przyjaci贸艂, do kt贸rych te偶 nagle mo偶e pojawi膰 si臋 chemia? :P wasza teoria wyklucza przyja藕nie damsko-m臋skie, gdy si臋 jest w zwi膮zku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 G cv jff
Dam Ci rade nie obni偶aj oczekiwa艅 bo ja to zrobi艂am i jestem juz po slubie z cz艂owiekiem na kt贸rego przymknelam oko. Po 艣lubie pokaza艂 swoje kolejne niedoci膮gni臋cia. Jeste艣 m艂oda. Pozw贸l sobie na prawdziwe szcz臋艣cie. Wtedy dopiero b臋dziesz spe艂niona. Pomys艂 na znalezienie brackiej duszy:zaloguj si臋 na jakim艣 portalu randkowym. Skopiuj to co napisa艂a艣 w tre艣ci tytu艂u. Znajdzie si臋 taki facet kt贸ry to zrozumie bo takiej mo偶e r贸wnie偶 szuka. Na mnie juz za p贸藕no..

Udost臋pnij ten post

ale jakiej? posiadanie wymaga艅 nie jest to偶same z posiadaniem zalet te wymagania jako艣 r贸wnowa偶膮cych. po pierwsze to sie nie r贸wnowazy wagowo jak kartofle z odwaznikiem bo nie ka偶dy lubi kartofle a po drugie z do艣wiadczenia wiem, 偶e wi臋kszo艣膰 narcyz贸w reprezentuje soba przewa偶nie jedynie narcyzm. tacy s膮 ludzie. co drugi kierowca uwa偶a si臋 za inkarnacje ho艂owczyca i co trzecia lansiara z galerii handlowej zywi niczym nie zachwian膮 pewno艣膰, ze kazdemu facetowi na jej widok staje pyta, 艣lepi widz膮 gdy przechodzi obok, sparali偶owani zaczynaj膮 biega膰, impotenci dostaja orgazmu a producenci filmowi tylko ze wstudu nie przys艂ali jeszcze zaproszenia na casting, kt贸ry jest jedynie formalno艣ci

Udost臋pnij ten post

postawi艂bym nawet hipoteze, ze najmniej warto艣ciowi ludzie maja najwieksze wymagania. w przypadku dzieci popiertolonych karierowicz贸w to ju偶 w zasadzie regu艂a. wi臋kszo艣膰 z nich dogrzeba艂a si臋 zapewne za ci臋偶kie pieni膮dze jakiego艣 szlacheckiego rodowodu a jeszcze lepiej przynale偶no艣ci do pruskiej arystokracji. to s膮 chorzy ludzie.

Udost臋pnij ten post

a p贸xniej oczywi艣cie s膮 wiecznie niezadowoleni. taka postawa to juz u nich automatyzm. daj膮 w ten spos贸b do zrozumienia, ze s膮 kim艣 wyj膮tkowym. przewa偶nie daj膮 to do zrozumienia sobie samym. i za c****ja takim nie dogodzisz bo to nie le偶y w ich interesie:D jak m贸wie: pe艂no takich. s膮 wsz臋dzie. s膮 skupieni na dostrzeganiu u innych wad dlatego nie zauwa偶aj膮 zalet. to nie jest kwestia wymaga艅 tylko zrytego beretu. odchy艂 w druga strone te偶 jest swoj膮 droga niebezpieczny. niestety tak jak to przedstawia autorka wygl膮da mi na taktyk臋 ksi臋偶niczki na ziarnku grochu. i chocby 偶adnego grochu kooorfa nie by艂o to i tak zawsze b臋dzie j臋cze膰 偶eby przypomniec wsszystkim dooko艂a, ze jest ksi臋zniczk膮

Udost臋pnij ten post

a juz na tym forum znale藕膰 kobiete, kt贸ra reprezentuje dla faceta co艣 ponad mi臋cho do dymania zakrawa na cud por贸wnywalny z chodzeniem po wodzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
up

Udost臋pnij ten post