Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny ocencie te buty proszeee

Polecane posty

Gość gość
tu były i takie co w butach na szpili do lasu chodziły i się tym chwaliły.

A kogo interesuje ich zdanie? Kafeteryjne stronnictwo wiecznych prawików. Mój facet się nie miesza w kwestię moich butów. Musiałabym kupić naprawdę paskudne, żeby coś powiedział, póki co jeszcze się to nie zdarzyło.

Gość gość
Niech by tylko moj facet mi sie wp*******l w to jakie buty nosze od razu bym go pogonila.

Gość gość
Ja nie lubię nosić takich butów, ale ładne :)

Niech by tylko moj facet mi sie wp*******l w to jakie buty nosze od razu bym go pogonila. x przytulacz powinien głaskać nóżki w każdych butkach, a te z linka są bardzo słodkie:)

Gość gość
Ona ma tylko wlosy fajne i moze tylek. A to ze ci sie podobaja takie buty swiadczy tylko o tym jakim jestes pustakiem :-)

Gość gość
Fajne i cena tez super :-)

Gość gość
Widziałam takie czarne kozaczki u pewnej pani, która stała przy drodze :(

Gość gość
Ona ma tylko wlosy fajne i moze tylek. A to ze ci sie podobaja takie buty swiadczy tylko o tym jakim jestes pustakiem usmiech.gif X ona ma wszystko fajne. Idealna laska, założę się że z przodu też świetna.

Gość gość
To sobie szukaj takiej ALE NIE O TYM JEST WĄTEK

Gość gość
Zebys sie nie zdziwil hahahaha

Teraz to już nawet tirówki takich nie noszą. Jechałam ostatnio ekspresową do Wawy, panny stały w ładnych ciuchach i w fajnych butach, a nie w takich d****arskich.

Gość gość
Szkoda ze teraz tyle sie tych d****arskich facecikow narobilo. Zero klasy.

Gość gość
gość dziś to wątek nie jest o tym, że niektóre są brzydkie i muszą nosić brzydkie buty, bo na szpilkach się przewracają, a inne są zjawiskowo piękne (jak ta Pani z foto) i mogą sobie pozwolić na zabójcze szpile?

Gość gośćula
nie fajne , babcine takie

Gość gość
Sam pewnie chodzisz w skarpetkach do japonek latem. Biorac pod uwage to co piszesz i co masz w glowie, wnioskuje ze musisz wygladac tragicznie :-(

Gość gość
Ze niby babcine? Zawsze mozna obciac ten paseczek po srodku i juz nie beda babcine :-)

Gość gość
gośćula dziś nie napalaj się tak na nie, i tak byś nie umiała w takich chodzić, albo by ci nogo odpadły po kilkuset metrach.

Gość gośćula
dla mnie ta koturna jest taka babcina ani wysoka ani niska no nijaka po prostu ,jak na koturnie to mi sie podoba coś w tym stylu http://www.ceneo.pl/23890053 chodzi o te nik u góry

Gość gośćula
gość dziś http://img.szafa.pl/forum/1/foto_cache/91f/4d d/964/c9d/1ff/e7e/59c/556/364/3a3/b8_500x640.jpg TU macie ortopedycznego buta, jesli juz tak bardzo chcecie nazywac koturny butami ortopedycznymi. Kto to w ogole wymyslil?? x x o bosz ale paskudne

Gość gośćula
akurat lubię i potrafię chodzić w szpilkach,więc pudełko :)

Gość gość
A wg mnie zbyt wysoka koturna to juz faktycznie przypomina but ortopedyczny albo jakies kopyto. Te co podala autorka sa pod wzgledem wysokosci w sam raz, jak dla mnie.

Gość gość
akurat lubię i potrafię chodzić w szpilkach,więc pudełko usmiech.gif widzicie kaszaloty, to jest prawdziwa kobieta :P pewnie jeszcze wygląda jak ta Pani ze zdjęcia :)

Gość gość
Moim zdaniem c*****e, wolę koturn płaski lub bez całkiem. Takie tam zwykle, bez wyrazu.

Gość gość
Wlasnie o to chodzilo zeby byly "bez wyrazu", nie lubie jak buty przycmiewaja mi reszte ubioru. Lubie klasyczne stonowane fasony ktore pasuja do wiekszosci stylizacji, nie psujac ich.

Gość gość
te za kolano są fajne ale dziewczyna za idealną figurę i super włosy, to takiej wszystko pasuje.

Gość gośćula
ludzie każdy wyraża swoje zdanie ,jednemu się podoba drugiemu nie,autorka spytała co sądzimy to odpowiedziałam zgodnie z prawdą.

Gość gość
Poza tym chodze wlasnie w takich kolorach ziemi, cieplych pastelach itp. Te butki beda mi pasowaly na codzien.