Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Relattywista

Bo monogamia to monotonia!

Polecane posty

Gość gość
on nie ma zadnej kobiety :D albo ma wszystkie na redtube pomazyc i popisac tylko fajansowi zostalo tyle moze:D

Gość gość
Nudny burak ,taki buc ,to zawsze będzie znudzony.Byłam kiedyś cztery tygod.z takim mrukiem,myślałam ze fikne.

Gość gość
18:48 wreszcie sie przyznałeś,wiemy od dawna ze sam ze sobą piszesz pod różnymi nickami.

Gość gość
widać od razu kto kim jest jak sie czyta wypociny jakiegoś kmiotka któremu sie wdaja że jest najmądrzejszy ,a fakt faktem to głupek od siedmiu boleści

Gość Relattywista
gość dziś taaaa, jasne ja mam jeszcze jedno pytanie do ciebie autorze: jeśli co 2 lata zmieniasz partnerki, to ile masz z nimi dzieci? chyba, że jesteś bezpłodny. to wszystko tłumaczy. odpowiedzialności wtedy brak i można szaleć! xxx A po co mi dzieci? Jeszcze mniej potrzebne niz zona. Jak to robie, to moja sprawa. Moze dobrze pilnuj***ab, zeby braly tabletki, moze mam znajomego ginekologa, a moze zrobilem sobie wazektomie? Moja sprawa. Ale w ostatnim twoim zdaniu wyczuwam zazdrosc. Wlasnie, po co mi odpowiedzialnosc, ja wole szalec!

Gość gość
od tej chwili zaczyna sie gra :D i prowokacje :D pappa

Gość gość
głupek z gosposią która roluje naiwniaka z kasy stara raszpla :D wal sie kogo obchodzi twoje egoistyczne życie ! nikt o tobie nie chce słyszeć sam sie kładziesz bogatym pod nogi , masz czelność , oni mjaa ubaw ,wiem ,co mowie ,bo słysze to co mówią :D i mja rację !

Gość gość
przecież z rodziną ma na pienku cham teraz jest biedny , los mu nie sprzyja,mam to w tyłku