Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Relattywista

Bo monogamia to monotonia!

Polecane posty

Gość gość
14:54,po jakim czasie tak sie niby stanie?jesteśmy razem 11 lat.i nadal sie kochamy szalenie.On mówi ze nie dotknął by innej,ja nie wyobrazam sobie żeby mnie inny dotykał.Z tym dzieciństwem to prawda i dobrze wiesz,jestem z zawodu psychologiem.Dzieci nie kochane,zaniedbywane,bite,ponizane nie potrafia ułożyć sobie w dorosłości życia.Boja sie miłości,skrzywdzenia,odrzucenia .

Gość gość
Mogę ci pogratulować tylko nie ma czego,a czego tobie gratulować ze co rusz jestes z inną,czy to jest normalne?twój ojciec widać zdradzał matke albo was zostawił dlatego nie wierzysz w powodzenie zwiazku i milość.

Gość gość
Po co sie oburzasz,to jest dyskusja.Widać nie jest tak jak piszesz skoro tak z niespokojem reagujesz.

Gość gość
Większość szczęśliwych małżeństw jest z sobą do śmierci,wiec takich mężczyzn jak ty jest bardzo malo.Trzeba wiedzieć jak dać drugiemu czlowiekowi szczęście,ty nie wiesz bo tobie nikt nie dał i ty tez nikomu szczescia nie dasz-to do autora.

Gość gość
do autora: A o czym ty chcesz dyskutować, i co reklamować? Nie dociera do twojego pustego łba,że niczego nie trzeba reklamować, jeśli coś jest dla kogoś wartością? Dla ciebie wiemy, wartością jest zmiana partnerki po 2 latach. Fajnie! Dla kogoś innego fajne jest żyć w związku bez zmiany partnera co 2 lata - też fajnie. Ja nie boję się "dyskutować" z kimś, kto oprócz swoich skostniałych postanowień potrafi jeszcze cokolwiek innego napisać, w założonym przez siebie temacie. Ty, możesz sobie chwalić i reklamować do bólu, co ci tam we łbie świta. Nie oznacza to jednak, że wszyscy żyjący na tej planecie pójdą w twoje ślady. Żyj sobie jak chcesz. To twoje życie. I, to jest jedyna prawda w tym twoim życiu. 🖐️ Bez odbioru 🖐️

Gość gość
Czy ty facet cos sobą reprezentujesz?Tak postępują ludzie zakompleksieni którzy stale szukaja potwierdzenia ze moga sie komus podobac,zazwyczaj slabo wykształceni(gimnazjum lub zawodówka),ze średnią uroda,bez ciekawego zawodu,bez dobrze płatnej pracy,bez zbytniego majątku ,bez wartosciowych przyjaciół,bez znajomości żadnych konkretnych,tacy co zyja chwila tu i teraz i niech sie dzieje co chce ,mało wymagający od życia,od losu,.Jaka się trafi to z nią będę,potem inna i inna ,tak byle jak i z byle kim,porazka życiową taki ktoś i moralne dno.

Relattywista vel Rescator nie chce mi się nawet komentować tego co tu "tworzysz" bo nie będę kopać się z koniem, ale powiem ci jedno i to nie będzie obraza - nie wiem jakim cudem chcesz kogokolwiek uczyć (?), skoro jesteś kilka razy głupszy ode mnie i pewnie większości ludzi z tego forum, serio. Zastanów się nad tym i zacznij myśleć, mózg musi czasem pracować a myślenie nie boli. Przynajmniej nie tak jak skutki debilizmu.

Gość Rescator555
Aisha_25 dziś Relattywista vel Rescator nie chce mi się nawet komentować tego co tu "tworzysz" bo nie będę kopać się z koniem, ale powiem ci jedno i to nie będzie obraza - nie wiem jakim cudem chcesz kogokolwiek uczyć (?), skoro jesteś kilka razy głupszy ode mnie i pewnie większości ludzi z tego forum, serio. Zastanów się nad tym i zacznij myśleć, mózg musi czasem pracować a myślenie nie boli. Przynajmniej nie tak jak skutki debilizmu. xxx A powiedz mi arabska sciero, kto powiedzial, ze ja chce kogokolwiek uczyc. Ze cos sobie ubzduralas w zwiazku z facetem, ktory ciebie kopnal w d**e, to twoj problem. Reszty twoich wypocin to nawet nie chce mi sie komentowac. A tak przy okazji, czy napisali ci juz z jakiego miasta pisze Rescator? Bo cos dlugo to trwa, nie uwazasz?

Jesteś po tej samej stronie barykady co dr Ż. oj tak :) Nie, nie napisali i wal się z pytaniami do mnie. Nara prostaku.

Gość oania
Ja uważam tak samo, monogamia to monotonia, kilka miesięcy, maks 2 lata i następny mężczyzna, który i tak w toku poznawania okazuje się być taki sam. Mężczyźni to klony. Nie wiem jak można się za nimi uganiać i jeszcze przeżywać związki.

Gość gość
"A czy do twojego pustego lba dociera, ze to co niby jest dla kogos wartoscia, to sciema i mydlenie oczu. Ile razy mam powtarzac o staystyce zdrad ? Czy to o niczym nie swiadczy. tylko, ze ja mowie glosno, to co inni mysla i robia po cichu. No tak, naczytał się cymbał statystyk i teraz innym chce oczy nimi wydłubać. Poza tym, co tym możesz wiedzieć "co inni mysla i robią po cichu"? - masz jakieś telepatyczne zdolności, czy też zainstalowałeś we wszystkich domach tych statystycznych ludzi kamery? Osobiście znam parę małżeństw niewiernych sobie, ale i znam też kilka wiernych. Wychodzi na to, że jest prawie pół na pół tych wiernych, i tych niewiernych. Wystarczy z nimi po przebywać by upewnić się które z małżeństw jest ze sobą bo spłaca kredyt, ma dość majętnych teściów, dzieci, które wcale nie łączą, a wręcz dzielą, a które nie ma majątków, samochodów, nie chce nikomu niczym zaszpanować, a przebywanie w ich towarzystwie nie jest na pokaz, a jest przyjemne dla wszystkich gości w ich domu. Jak świat światem są i będą ludzie, którym wydaje się, że inna osoba w ich towarzystwie co 2 lata, zmienia jego życie. Istnieją też ludzie, którzy nie biorą pod uwagę monotonii w związku, a to dlatego, że oni chcą tego samego.

Gość Relattywista
oania dziś Ja uważam tak samo, monogamia to monotonia, ... xxx Madra z ciebie kobieta!

Gość gość
Pełna kultura autora wychodzi, już nie wystarczyły mu foteczki na zakulisi do zrobienia sobie opinii. Skąd takie chamy wyłażą, kto go w/y/s/r/a/ł i nie spuścił?

Gość gość
kur/wa autorze postaraj się nie wklejać tego co już ktoś napisał bo bardzo źle się to czyta. a co do monotonii, to zgadza się, ale tylko w wypadku nudnej osoby. a ty nim jesteś, autorze.

Gość gość
on nie jest nudny, tylko jest kretynem a to różnica

Gość Relattywista
gość dziś "A czy do twojego pustego lba dociera, ze to co niby jest dla kogos wartoscia, to sciema i mydlenie oczu. Ile razy mam powtarzac o staystyce zdrad ? Czy to o niczym nie swiadczy. tylko, ze ja mowie glosno, to co inni mysla i robia po cichu. No tak, naczytał się cymbał statystyk i teraz innym chce oczy nimi wydłubać. Poza tym, co tym możesz wiedzieć "co inni mysla i robią po cichu"? - masz jakieś telepatyczne zdolności, czy też zainstalowałeś we wszystkich domach tych statystycznych ludzi kamery? xxx Cymbalem, to jest ten, co zamyka oczy na rzeczywistosc i uwaza, ze jesli fakty swiadcza przeciw temu co mysli, to tym gorzej dla faktow. Bo prosta logika wskazuje, ze z tych 25 procent co nie zdradza, to wielu tez mialo by ochote, ale sie boi. Boi skandalu, rozwodu, podzialu majatku. Albo nie chce urazic swojej szanownej malzonki, bo cos do niej czuje. Ale to nie swiadczy o tym, ze tez nie mieli by ochoty na odmiane, gdyby mogli zrobic to bezkarnie.

Gość gość
taaaa, jasne ;) ja mam jeszcze jedno pytanie do ciebie autorze: jeśli co 2 lata zmieniasz partnerki, to ile masz z nimi dzieci? chyba, że jesteś bezpłodny. to wszystko tłumaczy. odpowiedzialności wtedy brak i można szaleć!

Gość gość
Nikt ci szczescia dawac nie musi bo sam je bierzesz?bardzo ciekawa teoria,a gdzie tego ucza na kursie po gimnazjum jak przetrwać na tym świecie i nie popaść w chorobe psych.To napisz jak sie bierze szczęście.Ciekawe bardzo ,czlowieku z niska samooceną.

Gość gość
Taki ktoś nie ma dzieci.A jeśli ma to są to dzieci z rozbitej rodziny które w przyszłości nie stworzą szczęśliwej rodziny,jeśli to dziewczynki to nie będą potrafiły zaufać mężczyźnie bo ojciec nie żyje z matka.Moze i są zdrady w małżeństwach ale takie rzeczy madry facet robi dyskretnie żeby drugiej strony nie ranić i wszystko jest dobrze jak zona sie nie domyśla,jak sie nie kryje to ......brak slów.

Gość gość
Relatywista poszedł przed ołtarze odproawiac mszę :D

Gość gość
Nie śmiejcie sie z niego,to jest biedny,zakompleksiony,nic nie reprezentujący sobą typek który musi stale szukać potwierdzenia ze jeszcze ktoś sie nim moze zainteresować.Zazwyczaj są to kobiety tez nic nie warte jak on sam,łatwe,puszczalskie,niezbyt ladne,,bez ciekawej pracy,tak po prostu bierze co sie nawinie i dlatego nie trwa to długo bo z brzydotą i tępotą długo sie nie da być.Sam tez jest pewnie konfliktowy wiec nawet jak sie trafi ładna ,wartościowa,fajna to długo z nim nie wytrzyma,wiec za chwile inna i inna i tak do emerytury.Biedny czlowiek z problemami psych.

Gość gość
:D zgadxzam się to psychopatyk któymusiz miec potrwierxdzenie we wszystkim co najlepsze i lepsze od niego

Gość gość
Moze kiedyś kochał miloscia nieodwzajemniona i stad taka postawa,tez tak moze być.Nie wierzy ze ktoś go moze pokochać naprawdę.Monotonia,jak ktoś sam jest nudny to wszędzie widzi monotonię.

Gość gość
pisal kidys ze ma cudowna zone od ponad 20 lat, on sam przebywa tymczasowo za granica, ma tam bardzo dochodowa ogromna firme ludzie na niego pracuja dlatego ma czas i moze sobie pozwolic na pisanie na kafci podczas pracy :D zoneczka przepiekna, zadowolona bo z niego taki ekstra mezus spelnia wszystkie jej zachcianki ,dba zeby jej nic nie brakowalo, :D

Gość gość
Macie w końcu dane tego debila czy nie?

Gość gość
do czego one sa tobie potrzebne?he?:D

Gość gość
bajer to on ma ale kto sie nabierze na to,złamas bez perspektyw

Gość gość
parafia online :D wioska pl :D ta żona to niezła raszpla :( :D fuj czarne charaktery

Gość gość
Czy myslicie,ze fajna kobitka długo by z nim wytrzymała,nie,ucieka szybko od takiego a ten sie tłumaczy glupio ze mu sie nudziło,ale jaja .

Gość gość
relatywista sam sobie odp z róznych nicków ,pożegnajcie go :D