Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomozcie wymyslec co zrobic komus kto poda mojemu dziecku smoczek

Polecane posty

Gość gość

?:) cierpie walcze o to zeby prawidlowo ssalo i nie chce zeby czyjs kaprys mi popsul to co wypracowalam. wiec co zrobic komus gdy ten ktos poda dziecku smoczek?:)

Gość gość
A jak niby ten ktoś ma podać twojemu dziecku smoczek? Jeśli nie masz w domu smoczka to wystarczy że jasno powiesz że nie chcesz podawać smoczka i tyle. Poinformuj innych po prostu o swojej decyzji.

Gość gość
poinformuje ale nie wiem czy wszyscy sie dostosuja. a smoczek trzymam na naprawde kryzysowa sytuacje. smoczek jako ostatecznosc

Gość Led Zep
Obciąć dłoń którą to zrobił.

Gość gość
A dlaczego ktos ma niby podac twojemu dziecku smoczek? Skad ma go w ogole niby wziac? Jak nie dajesz, to nue masz w domu i tyle. Nikt z gosci ci wlasnego w kieszeni nie przyniesie i potajemnie nie wsadzi dziecku w buzie. Idiotyczny problem i temat. Poza tym nie jest prawda , ze smoczku zaburzaja rytm ssania. Jakichs p*****l sie naczytalas.

Gość gość
moze i glupota ale u mnie sie sprawdzilo. dziecko ssalo 5 miesiecy smoczek, musialam dokarmiac bo cycka nie chcialo. zabralam smoczek to ssie lepiej. taka rade dostalam od doradcy laktacyjnego wiec cos w tym musi byc

Gość gość
To nie trzymaj w domu smoczka i tyle. Po co go mieć?

Gość gość
ja też nie rozumiem. Czy ci ludzie w kieszeni przynoszą te smoczki ukradkiem do twojego dziecka ? Przecież ten twój smoczek to chyba jest gdzieś schowany, prawda ?

Gość gość
wsadz temu komuś smoczek w d**e za kare

Gość gość
możesz tez wepchnac glowe do klozetu, porysować samochód, nasikać do butów albo klasycznie dać w mordę

Gość gość
:D !!

Gość gość
:) można też wsadzić do gardła wielkiego sztucznego k****a i powiedzieć: i co, milo ci? Tak się czuje moje dziecko, gdy wciskasz mu na sile tego nieszczęsnego smoka, którego nosisz zawsze w kieszeni, na wypadek gdyby jakieś napotkane dziecko płakało!

Gość gość
"gdy wciskasz mu na sile tego nieszczęsnego smoka, którego nosisz zawsze w kieszeni, na wypadek gdyby jakieś napotkane dziecko płakało! " xxx Padłam! :D :D Gdyby nie ta groźba, której nie zacytowałam, to też zaczęłabym nosić w kieszeni smoczek, w razie czego. :D

Gość gość
:D umarłam :D ludzie czyhają na twoje bezbronne maleństwo wypatrując chwili, w której niepostrzeżenie wcisną mu smoczek w otwór gębowy :D uważaj - niebezpieczeństwo czi się na każdym kroku :D

Gość gość
Napluć do kawy, rozbić jajko na głowie, zakręcić wodę w klozecie jak robi kupę, oblać sokiem, podstawić nogę. Pomysłów jest multum, zależy co lubisz.

Gość gość
dzieki za propozycje:) malo nie padlam:)