Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chciałam glosowac na kukiza, ale po obejrzeniu ostatniej debaty

Polecane posty

Gość gość
gość dziś i tu bym sie z Tobą zgodziła,ale p.Komorowski nie obiecywał gruszek na wierzbie ,był i jest reprezentacyjny. Ci inni obiecują cuda/wianki nie mając na to pomysłu a reprezentacja i język żałosny.

Gość gość
Populista a jak wejdzie między wrony będzie krakał jak i one a jak nie to szybko go usuną w ten czy inny sposób.

Gość gość
piszecie ze to TYLKO funkcja reprezentacyjna to głosujcie na ogórek no nikt mi nie powie ale ona wyglada najlepiej :) Ja jakbym miała głosowac to zagłosowałabym na Kukiza, niestety za granica mamy to bardzo utudnione !

Gość gość
Jesteście strasznymi idiotkami, uważając Bula Gajowego za reprezentatywną osobę. W tym kraju nic się nie zmieni dopóki rządzić będą PO-je/by i pisiory.

Gość gość
Ile masz lat dziecinko, to do autorki z 16 w porywach wiatru? Wiele osób nie powinno mieć prawa głowsu bo sa głupsze niż but z lewej nogi i to jest jnajwięsza tragedia tego kraju, strasznie durni ludzie, w sumie to dobrze,ż ejest tak tyragicznie, bo jakby jeszcze takim durniom miało być lkepiej,to aż żal, niech siedzą w tym piekiełku i dalej g****o z tego mają, tylko na tyle ten naród głupi zasługuje.Głosujsic dalej od czapy, na zdrowie.

Gość gość
gość dziś jaśniej mądralo jesli z 16-tej to ile??????

Gość gość
19.03 dokładnie taqk jak napisałaś, ale jak sama widzisz, debile dfalej nie pojmują o co chodzi, jeszcze dopytują, że ma być jaśniej, ale co jaśniej?Jaśniej barany już nic napisać się nie da.

Gość gość
nie napisała 16 lat i już durnie nie zrozumieli, ale prawo głosować mają, no i tacy są właśnie wielce mądrzy obywatego tego p*****lnika.

Gość gość
Jednym odpowiada,innym nie,zakazana twarz, IQ wielkosci nr.buta, brak taktu ,prezencja a własciwie jej brak ,ważne żeby obiecywał:) naród głupi wszystko kupi.

Gość gość
co najlepiej widać po tym że wybrał bronka, a przedtem 2 razy Tuska :o

Gość gość
kukiz? porażka !tak jak i ogórkowa! brak obycia,doświadczenia,prezencji,nawet wypowiadać się do kamery nie umieją, od razu widac że czytają, ehhhhh toż wy się cieszcie że Rydzyk nie kandyduje,bo wszystkie babki by na niego głos oddały ,a wtedy to już POLSKA sprzedana :D

Gość gość
Tu autorka, 19:03 poki co to Z Ciebie wychodzi cham i prostak sądząc po wypowiedzi

Gość gość
To świadczy o was (Ci co głosują na Komorowskiego) skoro uważacie, że ten rubaszny wujek z dubeltówką nie znający żadnego języka, sadzący komenbtarze niby na trzeźwo jak wyżej wspomniany wujek po kilku głębszych, grzebiący sobie w nosie i w d*pie na oficjalnych spotkaniach jest REPREZENTACYJNY (a nie reprezentatywny nieuki, swój broni swego bule i niedzieije :D). Ja jestem wyształcona, inteligentna i obyta i nie mogę patrzeć na tego prosiaka i jego walenio-kaszalota żonkę. To jasne, że funkcja Prezydenta jest glównie reprezentacyjna, ale zmiana warty może sprawić, ze w PO zapanuje NIEPOKÓJ, a tak oni są pewni na swoich stołkach bo wmóiwli wam, ze są najmniejszym złem i teraz mają wolną amerykankę, co zrobią to pochwalicie bo inaczej się nie dało. Już nawet Duda byłby lepszy, tak - bo on jest reprezentacyjny, zna języki. Jeżeli by się nie sprawdził to PiS nie wygra wyborów a sam przy rządach PO za wiele nie zrobi, to prawda, także to wcale nie byłaby taka narodowa tragedia jak wmawiają. Parwdą jest natomiast, ze kazdy, dosłownie kazdy z kandydatów jest lepszy od Bula, lepsza byłaby nawet małpa z ZOO, poziom inteligencji identyczny, polecenia też umie wykonywać, ale taka przynajmniej na swój sposób urocza nie to co ten oblech, na ciecia powinien iść, albo do przerzucania gnoju, bo najmniejsze szkody, najwyżej wysypałby ten gnój na siebie i by się musiał umyć pacam jeden.

Gość gość
Lepiej już być chamem i prostakiem niż idiotką.

Gość gość
"toż wy się cieszcie że Rydzyk nie kandyduje,bo wszystkie babki by na niego głos oddały ,a wtedy to już POLSKA sprzedana" To ty nie rozumiesz, że Rydzyk sam nic nie musi, taki Duda kandyduje w imieniu pisiorów, duda to kandydat kościoła jak i ojca dydektora, Polska już od dawna jest niewolnikiem Watykanu.

Gość gość
gość dziś Człowiek inteligentny,wykształcony,obyty nigdy nie bedzie nikogo obrażał przezywając od prosiaków,kaszalota itp.Tylko cham i prostak i nie przeceniaj własnej osoby bo nic sobą nie prezentujesz. A zagłosuj na Dudę to z ambony bedzie do ciebie mowił a czarnych bedziesz całować w rączkę i tłumaczyć sie z każdej nieobecnosci w kościółku.Bożzze co durny naród i jeszcze się obnosi z inteligencją,to słowo jest zarezerwowane dla tych którzy ją posiadają,z pewności nie dla ciebie.

Gość gość
Na Kukiza Mikke ja zagłosuję!

Gość gość
Będzie używał takich słów, bo jak komuś nerwy puszczają to niestety, nie ma innej drogi. A do niektórych nie dociera inaczej, naprawdę nie widzisz na jakim poziomie on jest? Przecież to jest dno dna. Dużo rezprezentuję jak widać bo widzę z kim mam do czynienia. Ty niestety jesteś zaślepiony/a. Tak, z ambony i jeszcze będzie pewnie komunię rozdawał i zaraz sie ziemia rozstapi :D Nie widzisz swojej śmieszności, naprawdę? Wiadomo, że funkcja prezydenta nie jest aż takmocna, zeby mógł takie rzeczy wyprawiać, pomyślałeś choć chwilę nad tym? Chodzi raczej o to, zeby nie przepuszczał bezmyślnie każdej ustawy PO jak Komorowski bo on tylko to potrafi, cud, ze długopis umie dobrze obsługiwać. Jak już zmądrzejesz to ci wstyd będzie za to co wypisujesz, rubaszny wujek widzę Ci odpowiada, powodzenia, ja ma odruch wymiotny jak go słucham, bezczelny typ w dodatku złodziej i idiota z demencją starczą (zobacz co wyprawia na wiecach gdy ludzie go krytykują).

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego Komorowski nie przyszedł na debatę i jeszcze potem ją krytykował. Debata była fajna i przebiegała spokojnie, wiadomo że przez 2 minuty kandydaci nie mieli okazji wiele powiedziec. Każdy z nich wypadł lepiej niż Komorowski, bo przynajmniej powiedzieli coś do widzów i przedstawili swoje poglądy. Ja dam szanse Dudzie.

Gość gość
gość dziś """""Jak już zmądrzejesz to ci wstyd będzie za to co wypisujesz, rubaszny wujek widzę Ci odpowiada, powodzenia, ja ma odruch wymiotny jak go słucham, bezczelny typ w dodatku złodziej i idiota z demencją starczą (zobacz co wyprawia na wiecach gdy ludzie go krytykują). """" A ja ci radzę,nie jesteś anonimowy. Nazywać kogoś złodziejem to lekka przesada. Masz amnezję,nie widziałeś Dudy na ambonie jak nawoływał moherów,ci uchynięci na pewno dadzą mu głosy,normalni NIE.

Gość gość
"Ja jestem wyształcona, inteligentna i obyta i nie mogę patrzeć na tego prosiaka i jego walenio-kaszalota żonkę. " :D O tak, obycie masz prosto z PGRu :D

Gość padłam ze smiechu
jak przeczytałam, że Komorowski jest reprezentacyjny ( nie reprezentatywny- kto was polskiego uczył ludzie?) :D Człowiek nie umie się zachować w żadnej sytuacji praktycznie, ciągłe gafy, ciągle jakieś dziwne zachowania, wypowiedzi słowne i pisemne z błędami. i to ma być ktos kto reprezentuje? No chyba, że reprezentuje nie kraj, a małą wieś, bo nawet na tych większych wsiach się śmieją z jego błędów i gaf. Dla mnie to człowiek, który nie nadaje się do pełnienia funkcji politycznej, był marionetką Tuska, teraz jest marionetką Kopaczowej nad, którą bat i tak trzyma Tusk, czyli koło się zamyka:O

Gość gość
gość dziś Lechu nie znał języków,nawet polskim nie potrafił sie posługiwać i do dziś ma problemy i jakoś nikomu to nie przeszkadzało.Sam nie rozumiał tego co mówił a naród to już w ogóle. Głosujcie mohery,tyle waszego!!! POWODZENIA!

Gość gość
:D Ubawiłam się. Pozwij pól internetów, przy okazji połowę kandydatów, przykładowo Brauna, Korwina-Mikke oraz Sumlińskiego i jego ksiażkę (SĄ dowody, tylko, ze nawet Sąd jest zależny od tych sku*wieli i dlatego to wszystko jest zatrzymane). Taka jest prawda, całe PO, Tusk, Komroowski, Kopacz, Sikorski, Schetyna, Niesioł to złodzieje i przestępcy, już dawno powinni siedzieć w celach za to co zrobili Polakom. Tobie najwyraźniej pasuje, że jesteś okradany albo sam kradniesz ile wlezie. Duda ma swoje złe strony, więcej tych złych. Nie głosuję na Dudę w I turze, zagłosuję dopiero w II bo jak ma wybierać między nim a Komorem to wolę jakąkolwiek zmianę i brak kompromitacji oraz osłabienie PO niż to co jest teraz, czyli coraz większe szambo. Poza tym mohery głosują na PO, obejrzyj sobie uliczne sondy.

Gość gość
Przy BK Lech Kaczyński to był niemal jak lord angielski,a le media zrobili z niego takiego jakiego chcieli :) Nie znał języków (ale jego żona znała) ale potrafił przemawiać, potrafił się zachować kulturalnie i z klasą, wobec kobiet, w mediach, które z niego szydziły, nawet z Tuskiem potrafił rozmawiać. Mylisz Lecha z Jarem. Nie jestem zwolenniczką PiSu i nie uważam, że był dobrym prezydentem LK, ale NADAL lepszym od BK, nie ma i nie będzie gorszego od niego. nazywam rzeczy po imieniu, dwa tłuste wieprze nie mające ŻADNYCH zalet. Gdyby byli dobrą parą prezydencką to wygląd bym przemilczała, ale, ze nawet wyglądu nie mają to niestety... żrą za moje, twoje, wszystkich polaków pieniądze jak swinie i tak też wyglądają.

Gość gość
padłam ze smiechu dziś Teee,mądralina,do jakiej szkoły chodziłaś,chyba pod górkę:):):):) ,<<<<<<< Nie należy mylić tych dwóch przymiotników, różnią się bowiem znaczeniem i pomyłka może być kompromitująca dla autora wypowiedzi. Warto zatem zapamiętać, że: • reprezentacyjny to taki, którego można bez wstydu pokazywać; okazały: Kampania Reprezentacyjna Wojska Polskiego; • reprezentatywny to in. typowy; taki, który ma cechy charakterystyczne dla jakiejś grupy a. zbioru: To reprezentatywny przykład tego stylu w malarstwie.

Gość padłam ze smiechu
Też uważam, ze Lech Kaczyński do dziś nie zna języków obcych:D Kto tu w ogóle się wypowiada? ludzie czy wy widzicie co piszecie? Ja osobiście nie widzę żadnego dobrego kandyta. Korwin wiele by zmienił moim zdaniem, ale nie ma szans na wygraną, a kraj wolę by reprezentował człowiek wykształcony i inteligenty, więc głos oddam na Dudę mimo, że z wieloma jego poglądami się nie zgadzam. Na szczęście prezydent władzy sporej nie ma;)

Gość gość
gość dziś Temat dotyczył Lecha Wałęsy,myśl trochę:)

Gość padłam ze smiechu
do szkoły pod górkę sama miałaś chyba:P prezydent przede wszystkim pełni funkcję reprezentacyjną, czyli reprezentuje swój kraj. Idź i poczytaj o tym co zagraniczne media sądzą o reprezentacji Komorowskiego. A jesli sprawia ci to trudność to poczytaj na polskich stronkach, coś znajdziesz pewnie, no może nie na stronie tvnu, ale zawsze możesz się wykazać bystrością i znaleźć inne.

Gość gość
O to też chodzi, a tutaj pisali, że BK jest reprezentatywny :D czyli jego poziom, nie dziwię się, że na niego głosują. Jakiego by nie dotyczył, nie istotne, nie zostało sprecyzowane a skoro rozmawiamy o "moherach" to uznałam, że to kontynuacja, zresztą początek opisu pasuje do obu. Wałęsa był prosty, ale też nie robił z siebie hrabiego jak BK, poza tym to była inna sytuacja, nawet on miał zalety: cechy przywódcze chociażby, nie mówiąc już o tym, że jest postacią historyczną znaną na świecie. Ten obecny nie ma żadnych, ale to żadnych dosłownie, same wady.