Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wypada iść w długiej sukni na wesele??

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że etykieta mówi o kreacji koktailowej czyli za kolano. Kupiłam piękną długą suknie dosyć szykowną. Na codzień chodzę w eleganckich sukienkach, płaszczach i szpilkach wiec na ten dzień chce włożyć coś wyjątkowego. Pytanie czy nie przesadzam??

Gość gość
NO PEWNIOE ;NAWET I WCZARNEJ; JUZ JEST INNA MODA

Gość gość
teraz długa suknia niemodna, choćby najpiękniejsza. ale iść możesz tylko trochę głupio będziesz się czuła

Gość gość
Czy nie modne? Nie wiem? Jestem nietuzinkowa, ekscentryczna i lubię błyszczeć, wiem wiem brzmi okropnie. W krótkiej wyglądam jak wieśniaczka. A ta jest inspirowana diorem, coś w stylu Sara Jessica Parker w Seksie w Wielkim Mieście...scena z Abudabi..

Nie poszłabym na wesele w długiej sukni typowo wieczorowej, z jakimś gorsetem, cekinami itd. W lekkiej, zwiewnej, jak najbardziej, choć wolę krótkie, maksymalnie przed kolano. :)

Gość gość
Rzadne cekiny, gorsety itp. Długa suknia futurystyczna, dosyć prosta geometryczna. Nawet na codzień chodzę w długich spódnicach. Jestem dosyć modną osobą, lubię styl i klasę.

Gość gość
Daj fotke sukni to ocenimy

Gość gość
takie różowe giezło z odkrytym ramieniem?

Dlatego pisałam, że w takiej jak proponujesz bym poszła. Nienawidzę tandety. A S.J. Parker w Sex& the City zawsze świetnie wyglądała. ;)

Gość gość
Właśnie sporo się nią inspiruję :) suknia na dole jest podobna http://www.search.ask.com/search?psv=&apn_dbr=ie_11.0.9600.17496&apn_dtid=%5EOSJ000%5EYY%5EPL&itbv=12.23.0.15&p2=%5EBBE%5EOSJ000%5EYY%5EPL&apn_ptnrs=BBE&o=APN11406&gct=hp&pf=V7&tpid=ORJ-SPE&trgb=IE&pt=tb&apn_uid=2261CC4E-6DA1-4ACA-B29D-1AE571B2A839&doi=2015-01-19&q=sara+jessica+parker+seks+w+wielkim+mie%C5%9Bcie+2+&tpr=10&ctype=pictures#./&imgsize=all&safeSearch=on&imgDetail=true?&_suid=1430943194951016263498046384045 tylko bardziej stonowana no i na górze zamiast dresu elegancki top z tego samego materiału.

Link nie działa, przynajmniej mi. Jeżeli inspirujesz się postacią Carrie Bradshaw , nie mam obiekcji nawet w ciemno. Sukienka musi być piękna. ;) Sama też ją (Carrie) nieraz kopiowałam... świetny, ponadczasowy image. :)

Gość gość
Co myślicie o takiej stylizacji?..oczywiście jest to tylko lekkie nawiązanie:)