Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nsadkasSKJBDJBDndkjs

Która figura lepsza?

Polecane posty

Kiedy kobieta wygląda lepiej - gdy jej wymiary to: 81-62-90 czy 84-65-93?

Gość gość
Wszystko zależy odo osoby. Zresztą dużo te co napisałeś się nie różnią (nawet nie wiem czy to pół rozmiaru będzie). Mi bliżej do pierwszej (a nawet jestem szczuplejsza) i 80% kobiet przy moich wymiarach wyglądało by tragicznie - ja i tak się niektórym nie podobam bo "za chuda". Mam drobną, delikatną budowę.

Gość prawictwo pospolite 137
przecież audi to jest wiejskie auto

a co do figury - to przeciez one są podobne .. Roznią sie 2-3 cm wiec pytanie o to która lepsza jest bez sensu .. Według mnie wyglądają dośc podobnie . 84-65-93 to z pewnoscia lepsze wymiary , ale tylko minimalnie lepsze

najgorsze wymiary jakie moze mieć szczupła kobieta wygladają tak 80-65-82 albo takk : 90-68-83 Natomiast te które podał autor tematu wcale nie są takie złe

Gość gość
88-64-96 czy 88-64-88 ?

No właśnie. Moja dziewczyna powiesiła na lodówce taką kartkę, na których są napisane jedne i drugie wymiary. Znaczy że musi schudnąć z tych większych do tych mniejszych. Bo przytyła 2 czy 3 kg i jak ona się w lato na plaży pokaże. Ja jej mówię, że nie zauważam żadnej różnicy i zapytałem tutaj, żeby jej pokazać, że nie tylko ja tak myślę.

yh wielcy znawcy się znaleźli!! Banda przygłupów.. Co za różnica czy ma 81-62-90 czy 84-65-93 , skoro wzrostu może mieć od 140-180 cm

Gość gość
Niech po prostu dupę ruszy i ćwiczy. Ale dla fajnego ciała a nie dla schudnięcia. x Bo jak patrzę u dziewczyn dziś - flakowate, niejędrne ciało jest problemem a nie 1 cm wte czy wewte. A jak ma dobre ciało to się staraj jej to wytłumaczyć.

88-64-96 czy 88-64-88 ? 88-64-96

Gość aaaaaannnnnnnnaaaaaaaa
Ja mam 84-63-91 przy wzroście 168 cm i uważam, że duuuużo brakuje mi do ideału, więc odpowiadając na Twoje pytanie: 81-62-90 są o wiele lepsze.

Gość gość
8 cm wyzsza