Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bardzo prosze o porade kobiet i mezczyzn...sprawa zwiazku....pilne

Polecane posty

Gość gość

bardzo prosze o porade kobiet i mezczyzn...sprawa zwiazku....pilne

Gość gość
dawaj..

Gość gość
Witam. Od kilku miesiecy spotykam sie z facetem, on rozwodnik troje dzieci 40 lat, ja 31. Od poczatku zwiazku on dzwoni w tyg powiedzmy w srode i umawia sie na piatek ze mna i tak co tydzien, poza tym wogle nie pisze, nie dzwoni, nigdy nie mowi nic milego, ogolnie jest taki troche introwertyczny.Wiem, ze pracuje i jie wymagam od niego jakichs czulych sms, ale kurcze bez przesady chyba jednego sms w ciagu dnia mozna wyslac jezeki komus na kims zalezy, a byc moze jemu wlasnie nie zalezy.Denerwuje mnie to, ze po randce lub seksie on az do kolejnego spotkania sie nie odzywa, to troche taki brak zaangazowania i olewanie.Weekendy tez ma wolne, niedziele soedza z dziecmi, rozumiem to, ale sobote moglby ze mba spedzic gdyby mu zalezalo. A wiem, ze np siedzi w domu w sobote albo zajmuje sie swoim hobby.Wiem ze piwinnam go raczej olac, ale chce dac mu szanse do konca czerwca i teraz prosze Was o rade co robic; 1.czy piwinnam piwiedziec mu ze to nieladnie nie odzywac sie caly tydzien prawie miedzy spitkaniami, ale nie chce wyjsc na taka co jej za bardzo zalezy. 2.Piwinnam go troche olac, ale jak skoro nie mam z nim kontaktu w tygodniu. Dorazdzcie cos.

Gość gość
ma darmowe d*****nie i tyle w temacie-widocznie nic go nie obchodzisz...

Gość gość
Wiesz co powinnas zrobić? OLAC!! DZiewczyno ja wiem ze masz 30 lat i wydaje ci się ze już niedługo trzeba się rozglądać za trumną wiec wzięłaś ochłap w postaci faceta z ogromnym obciążeniem a do tego który ma cię gdzieś ale na BOGA tak zle to nie jest aby 30 latka nie mogła ułozyc sobie zycia z normalnym facetaem bez zobowiązan i który ją szczerze kocha. Poc o ty z nim jesteś? nie szkoda ci czasu...tak zleci rok i dwa a dla ciebie teraz iczy się każdy rok. Odpusc ten facet ma cie centalnie gdzies, poza tym rozwodnicy z dziecmi maja to do siebie że boją się ponownie sparzyć wiec sa bardzo ostrożni .

Gość gość
szanse do czerwca chcesz dac?buahhahahah nie nie nie jak czytam takie posty to noz się w kieszeni otwiera. Skad biora się tak naiwne kobiety? jeszcze rozumiem jakbys miała 18 lat ale ty masz babo 30 wiec już powinnas doskonale wiedzieć ze facet ma cie gdzies i chodzi tylko o *****nko i nic więcej.

Gość gość
Z tym ru.....kiem to wiecie az tak czesto nie bylo raptem zgodzilam sie dwa razy.....ale macie razy piwinnam go olac

Gość gość
Tego kwiatu to pół światu jak to mówią-poszukaj takiego bez zobowiązań i nie brnij w ten pseudozwiązek bez przyszłośći

Gość gość
Szkoda czasu a latka lecą.

Gość gość
"trochę olać", "trochę brak zaangażowania" hahahahahahaha

Gość gość
Lecą, lecą, czas związać się z kimś z rozsądku i sypiać z kimś myśląc o innym, piękna perspektywa.

Gość gość
:o

Gość gość
Ty kobieto masz 31 lat????!!!! Masz myślenie 15latki. Przecież to oczywiste, że facetowi nie zależy na Tobie. Ma Cię tylko dla sexu. Jeśli się szanujesz, to uciekaj czym prędzej!!!