Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieznajoma

Polecane posty

Gość gość

Witam kolezanki.Licze naprawde ze cos mi ktos poradzi a nie wyśmieje i glupio skomentuje. Wiec krótko podoba mi sie bardzo pewna kobieta widzialem sie z nia prawie codziennie pewnego dnia ona usmiechnela sie do mnie i przeszliśmy na mówienie sobie czesc ale nie odwazylem sie do niej zagadać Ona wydawala sie bardzo nie śmiała.A teraz nie widujemy sie juz czesto ona zaczęła jeździć samochodem..dziewczyny co zrobić ?moze jakis liścik za wycieraczka kurcze zaluje ze nie zagadalem prosze was o pomocsmutas.gif

Gość MagnesNeodymowy
Po co piszesz temat skoro już wiesz co powinieneś zrobić? :D Myślę, że ten liścik za wycieraczką jest ŚWIETNYM pomysłem. Zwrócisz na siebie jej uwagę, kobiety lubią takie drobiazgi :) Nie wstydź się i do boju!

zrób prawo jazdy inaczej pozostaje ci tylko rzucić sie pod samochód aby ją ponownie spotkać

Gość gość
A może stuknioj jej samochód delikatnie, zarysuj w niewidocznym miejscu rowerem czy swoim autem, albo połam czy stłucz lusterko machnij czymś niby że przecghodziłeś i zostaw karteczkę z nuimerem telefonu przeprosinami i zapewnieniem że pokryjesz wszelkie koszty? :)