karmazynowy przyplyw 195 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: A co ty tak te awatary zmieniasz? Nudziłmy się? Trochę tak, ale już nie będę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 18 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Czyli stara miłość nie rdzewieje Chyba juz nie mam cierpliwosci zglebiac dylematy emocjonalne typów. Januszek był po prostu prostszej konstrukcji,mało gadał, dużo robił, nie bez powodu miał ksywke "kosiarka". Aktualny wręcz przeciwnie, pan doktor, kosiarki nie tyka, za to problemów egzystencjalnych bez liku i potrzeby ich uzewnętrzniania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1592 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, BellaS napisał: Chyba juz nie mam cierpliwosci zglebiac dylematy emocjonalne typów. Januszek był po prostu prostszej konstrukcji,mało gadał, dużo robił, nie bez powodu miał ksywke "kosiarka". Aktualny wręcz przeciwnie, pan doktor, kosiarki nie tyka, za to problemów egzystencjalnych bez liku i potrzeby ich uzewnętrzniania Pan Doktor powiadasz? Nie pisz nic więcej, bo hejtery typu Salix i samochód wykorzystają to. A ja się domyślam o co chodzi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 18 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Pan Doktor powiadasz? Nie pisz nic więcej, bo hejtery typu Salix i samochód wykorzystają to. A ja się domyślam o co chodzi okej, specjalizacji juz nie doprecyzuje. W każdym razie jest takie powodzenie "zmienił stryjek siekierke na kijek", które ostatnio często mi sie kołacze po głowie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 195 Napisano 1 godzinę temu 25 minut temu, BellaS napisał: Chyba juz nie mam cierpliwosci zglebiac dylematy emocjonalne typów. Januszek był po prostu prostszej konstrukcji,mało gadał, dużo robił, nie bez powodu miał ksywke "kosiarka". Aktualny wręcz przeciwnie, pan doktor, kosiarki nie tyka, za to problemów egzystencjalnych bez liku i potrzeby ich uzewnętrzniania Januszka pogonilas? Huehue Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 753 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 26 minut temu, 250GodzinTak napisał: Pan Doktor powiadasz? Nie pisz nic więcej, bo hejtery typu Salix i samochód wykorzystają to. A ja się domyślam o co chodzi Jak zwykle nie jarzysz najprostszych zależności. Skoro ktoś uprawia publiczny ekshibicjonizm opisujac swoje życie intymne na forum, to chyba właśnie liczy na to, że inni będą to komentowali? Choć patrząc na martwą ciszę pod waszymi postami, zainteresowanie jest tak ogromne, że aż dziwne, że serwery jeszcze nie padły od tych tłumów hejtujacych. Edytowano 1 godzinę temu przez salix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 158 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Haha rozwala mnie Qwerta xD realistyczne to jest bo związki są męczące czasem a nie wieczne srranie zarem i zero trudnosci co nie Edytowano 1 godzinę temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 158 Napisano 1 godzinę temu W samych superlatywach to cinszko tak ciągle jak cały czas narkotyków nie bierzesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 18 Napisano 53 minuty temu 16 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Januszka pogonilas? Huehue Tak wyszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 753 Napisano 50 minut temu (edytowany) Jeśli ktoś się męczy już w fazie miodowego miesiąca, to znaczy, że ten związek to tylko pokazówka, która w rzeczywistości ledwo dyszy. Edytowano 49 minut temu przez salix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 195 Napisano 48 minut temu 3 minuty temu, BellaS napisał: Tak wyszło Trzeba było poczekać na mnie ech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 18 Napisano 46 minut temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Trzeba było poczekać na mnie ech A ty już nie obracasz Iskry na zmiane z Elcia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 195 Napisano 45 minut temu 1 minutę temu, BellaS napisał: A ty już nie obracasz Iskry na zmiane z Elcia? Nie pasuje ci rola tej trzeciej? Zawsze to podium Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 18 Napisano 43 minuty temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Nie pasuje ci rola tej trzeciej? Zawsze to podium Będąc w związku z rozwodnikiem chyba nawet na podium sie nie lapie w hierarchii ważności wiec trzecie miejsce powinnam brać w ciemno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 195 Napisano 42 minuty temu Poczekam, aż doktorek da kopa w dupę, albo będzie jak z januszkiem "kosiarką". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwetka 2 Napisano 42 minuty temu Karaluch już nie jest suchy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 195 Napisano 41 minut temu 1 minutę temu, BellaS napisał: Będąc w związku z rozwodnikiem chyba nawet na podium sie nie lapie w hierarchii ważności wiec trzecie miejsce powinnam brać w ciemno Też tak uważam, a w moim sercu jest jeszcze trochę miejsca. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 158 Napisano 40 minut temu A sa może osoby co męczą się w związkach i zawsze im będzie ujowo nieważne z kim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 18 Napisano 39 minut temu 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Poczekam, aż doktorek da kopa w dupę, albo będzie jak z januszkiem "kosiarką". Okej, możesz poczekać na ławce rezerwowych, jest na niej jeszcze troche miejsca 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 195 Napisano 37 minut temu 1 minutę temu, BellaS napisał: Okej, możesz poczekać na ławce rezerwowych, jest na niej jeszcze troche miejsca O tym wredna maupo. Obok Januszka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 18 Napisano 34 minuty temu 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: O tym wredna maupo. Obok Januszka? Nie wchodzi sie 2 razy do tej samej rzeki, choc dostrzegam jego niewątpliwe atuty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 753 Napisano 33 minuty temu (edytowany) 7 minut temu, szmul napisał: A sa może osoby co męczą się w związkach i zawsze im będzie ujowo nieważne z kim Jeśli ktoś wychodzi z założenia, że zawsze i z każdym będzie mu ujowo, to po co w ogóle pchać się w związki? Ja wychodzę z założenia, że ludzie wiążą się jednak dlatego ze im ze soba jest fajnie, a nie żeby fundować sobie etat męczennika. Edytowano 31 minut temu przez salix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 248 Napisano 33 minuty temu 1 minutę temu, BellaS napisał: Nie wchodzi sie 2 razy do tej samej rzeki, choc dostrzegam jego niewątpliwe atuty Zalety pana złotej rączki. Jesteś stworzona do posiadania haremu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 195 Napisano 23 minuty temu 9 minut temu, BellaS napisał: Nie wchodzi sie 2 razy do tej samej rzeki, choc dostrzegam jego niewątpliwe atuty Panta rhei, tak mówią. Ja kiedyś wszedłem i żałuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 47 Napisano 21 minut temu 16 minut temu, szmul napisał: A sa może osoby co męczą się w związkach i zawsze im będzie ujowo nieważne z kim Ciężko być z tak głupiom osobom jakom jest kobieta wystarczy zobaczyć jak pary robiom zakupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 195 Napisano 21 minut temu Mam nadzieję, że przynajmniej teraz wilgotno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 195 Napisano 19 minut temu 1 minutę temu, VenusHorizon4 napisał: Ciężko być z tak głupiom osobom jakom jest kobieta wystarczy zobaczyć jak pary robiom zakupy Wypolerowaleś trzynastego na jutro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 789 Napisano 19 minut temu 1 godzinę temu, Miecz napisał: Po co? Takie nienazwane jest o niebo lepsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 47 Napisano 18 minut temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Wypolerowaleś siedemnastego na jutro? Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 789 Napisano 18 minut temu 1 godzinę temu, salix napisał: Wątpię, że kiedykolwiek doczekam się tych konkretów bo po pierwsze od dawna nie potrafisz wydusić z siebie ani jednego przykładu mojego rzekomego hejtu, a po drugie on po prostu nie istnieje. Nawet sobie skriny robię! Zbieram materiał dowodowy. Nie doceniasz mnie. O nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach