murb 789 Napisano 4 minuty temu Przed chwilą, sv7 napisał: Nie powiem. Pracuję na swoją reputację. Jeszcze lepiej, że nie mówisz to rozpala wyobraźnię. Ja widzę Latynosa z wilgotnym kręconym włosem i rozpiętą do pępka koszulę. Obcisłe spodnie i mokasyny na gołe stopy. Na palcu dynda nonszalancko kluczyk do złocistego BMW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1591 Napisano 3 minuty temu Przed chwilą, BellaS napisał: W przenośni może zjadam albo raczej pochłaniam Boli Cię coś dziś? Czy miłosny haj robi za tabletkę przeciwbólową? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 36 Napisano 3 minuty temu 12 godzin temu, 250GodzinTak napisał: Słonina to na bolącą ostrogę Niemniej smalczyk ze skwareczkami na pajdzie chleba dobry dla tych co jedzą martwe zwierzęta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 36 Napisano 2 minuty temu 12 godzin temu, murb napisał: Jeszcze lepiej, że nie mówisz to rozpala wyobraźnię. Ja widzę Latynosa z wilgotnym kręconym włosem i rozpiętą do pępka koszulę. Obcisłe spodnie i mokasyny na gołe stopy. Na palcu dynda nonszalancko kluczyk do złocistego BMW. Taki właśnie, identyko z twojego opisu, brum. Już się nie gniewam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myuto 0 Napisano 1 minutę temu 1 minutę temu, BellaS napisał: Szkoda, moze nastepnym razem, a kochanka zazdroszcze, ja nie umiem miec kochankow, zaraz zawłaszczam mezczyzn w całości.. słyszałaś że gach rudej gzdzil się w młodości na pijackich swingerskich orgiach razem z bratem? gruba beka z tego była tydzien temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 36 Napisano przed chwilą 12 godzin temu, BellaS napisał: Jestem, szukam, wypatruje Ciebie, wpisuje sie i nie doczekuje sie odpowiedzi Zawsze myślę o tobie gdy jestem na form, serio. Co gdzie i czy nadal miłość rozkwita. Jest kilka osób o których myślę podobnie. Nie mogę być dłużej, o 12 zaczynam sesję. Trzymaj się ciepło, Qwerty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach