Minnie Moskowitz 246 Napisano 3 godziny temu …taki nick miał 34 letni facet z którym pisałam jak miałam 14, ale skłamałam, że mam 20 haa ha. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan troglodytes 30 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: …taki nick miał 34 letni facet z którym pisałam jak miałam 14, ale skłamałam, że mam 20 haa ha. Żeby miał kłopoty potem? A wyglądałaś chociaż na te 20? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 246 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Pan troglodytes napisał: Żeby miał kłopoty potem? A wyglądałaś chociaż na te 20? Ale my się nie spotkaliśmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 194 Napisano 2 godziny temu 37 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: …taki nick miał 34 letni facet z którym pisałam jak miałam 14, ale skłamałam, że mam 20 haa ha. I co w związku z tym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1592 Napisano 2 godziny temu 20 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Ale my się nie spotkaliśmy. A gdyby się chciał spotkać? Historia stara, ale dużo psycholi właśnie w ten sposób wertuje młode dziewczyny na spotkania i seks. I są to faceci mający rodziny i czasem wnuki. Wiele lat temu wydarzyła się historia w moim rodzinnym mieście. Facet korespondował z młodą dziewczyną, która okazała się podstawioną osobą do zwalczania ped/ofili i łapania ich w sieci. Były zdjęcia, erotyczna korespondencja i faceta nie przypuszczał, że zostanie namierzony i aresztowany, wychodząc w niedzielę z Kościoła z trójką dzieci. Więc lepiej uważać i mieć świadomość co się w sieci pisze i wysyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1592 Napisano 2 godziny temu A opisaną historią powyżej przez Ginę jestem przerażona. I pisze to bez urazy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 43 Napisano 2 godziny temu Ja teraz tylko z Czelsi pisze, ale na pewno nie jest nieletnia, bo nastolatka żadna nie miałaby takiego konta dobrego i nie wiedziała tyle o grze, więc mogę wyluzować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 246 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: A opisaną historią powyżej przez Ginę jestem przerażona. I pisze to bez urazy. Ale to takie niewinne pisanie było, żadnego tzw bajerowania, a o spotkaniu nawet mowy nie było. Tak czasem po szkole z nudów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 194 Napisano 2 godziny temu 14 latka z nudów pisała z 34 latkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1592 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Ale to takie niewinne pisanie było, żadnego tzw bajerowania, a o spotkaniu nawet mowy nie było. Tak czasem po szkole z nudów. Z nudów? Mając 14 lat udawałaś dorosłą? Wiesz, że facet mógłby za to iść siedzieć, bo od pisania do spotkania jest cienka linia.. Jestem w szoku. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 194 Napisano 1 godzinę temu Widać, że z giną od małego coś było nie tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samochód od bezdomnego 3 Napisano 1 godzinę temu 28 minut temu, 250GodzinTak napisał: A opisaną historią powyżej przez Ginę jestem przerażona. I pisze to bez urazy. Czym jesteś przerażona? Ze Gienia załgała z wiekiem? Umiesz czytać ze zrozuminiem? Bo mam watpliwosci… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1592 Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Widać, że z giną od małego coś było nie tak. Zawsze byłeś grzeczny? Niemożliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samochód od bezdomnego 3 Napisano 1 godzinę temu 21 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: 14 latka z nudów pisała z 34 latkiem Praktyka do późniejszego wnusiowania sama sie nie uskuteczni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1592 Napisano 1 godzinę temu Usunąć ten temat, bo bezrobotne podręczne wstały z barłogu, po nieudanych wczasach i zrobią jazdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samochód od bezdomnego 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Usunąć ten temat, bo bezrobotne podręczne wstały z barłogu, po nieudanych wczasach i zrobią jazdę. Sama sie usuń, hermetyczny hełmofonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 194 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Zawsze byłeś grzeczny? Niemożliwe Oczywiście, że nie byłem, ale takich poje... rzeczy nie robiłem. W wieku 14 inne rzeczy mnie interesowały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 158 Napisano 1 godzinę temu Ja pisałam z malarzem nudysta w tym wieku ale nie chciał fot tylko pytał czy to normalne że lubi sobie nago leżeć na plazy i że odludne wybiera lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 37 Napisano 1 godzinę temu 12 godzin temu, 250GodzinTak napisał: Usunąć ten temat, bo bezrobotne podręczne wstały z barłogu, po nieudanych wczasach i zrobią jazdę. Gdyby o treść chodziło to możliwe, że z 5 tematów by sobie było. Tu rozchodzi się o pseudonim. Łatwo doprowadzić kogoś do utraty zmysłów gdy się ma z nim na pieńku lub odwrotnie, odczuwa się błogą przyjemność na czyjś widok. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1592 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Oczywiście, że nie byłem, ale takich poje... rzeczy nie robiłem. W wieku 14 inne rzeczy mnie interesowały. Teraz jęczysz do słuchawki, ale jesteś już dawno dorosły Inni biorą udział w orgii z bratem i to się przecież wytnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samochód od bezdomnego 3 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Teraz jęczysz do słuchawki, ale jesteś już dawno dorosły Inni biorą udział w orgii z bratem i to się przecież wytnie Ile jeszcze fikołków poczynisz, żeby obronić pijanego pasożyta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1592 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, sv7 napisał: Gdyby o treść chodziło to możliwe, że z 5 tematów by sobie było. Tu rozchodzi się o pseudonim. Łatwo doprowadzić kogoś do utraty zmysłów gdy się ma z nim na pieńku lub odwrotnie, odczuwa się błogą przyjemność na czyjś widok. Skakałaś w gumę mając 14 lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 37 Napisano 1 godzinę temu 12 godzin temu, 250GodzinTak napisał: Skakałaś w gumę mając 14 lat? Nie. Grałam w kapsle i nosiłam procę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1592 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, sv7 napisał: Nie. Grałam w kapsle i nosiłam procę. My dzieci Komuny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 37 Napisano 1 godzinę temu 12 godzin temu, 250GodzinTak napisał: My dzieci Komuny Będzie jakieś siedemdziesiąc lat. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 753 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, samochód od bezdomnego napisał: Czym jesteś przerażona? Ze Gienia załgała z wiekiem? Umiesz czytać ze zrozuminiem? Bo mam watpliwosci… Perszerony słyną z siły, a nie z procesów myślowych natura tak bardzo skupiła się na tym, żeby potrafiły uciągnąć wóz z węglem, że na resztę zabrakło miejsca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1592 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, sv7 napisał: Będzie jakieś siedemdziesiąc lat. ;] Ja 71 i pół Schodzą się, więc usuwamy temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 37 Napisano 1 godzinę temu 12 godzin temu, 250GodzinTak napisał: Ja 71 i pół Schodzą się, więc usuwamy temat? Uwielbiam 69. Jeszcze nie czas. Lubuję się w historiach, które ciążą na cudzych barkach. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samochód od bezdomnego 3 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, salix napisał: Perszerony słyną z siły, a nie z procesów myślowych natura tak bardzo skupiła się na tym, żeby potrafiły uciągnąć wóz z węglem, że na resztę zabrakło miejsca. Hełmofon niezłomny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 37 Napisano 1 godzinę temu Zaraz będzie deszcz. U ciebie też? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach