Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
elleni1

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.3

Polecane posty

Gość gośćmagda87
A ty daisy Masz dzieci??? Bo ja później już będę musiała częściowo zająć się dziećmi!

Gość A_nuśka
Ja 2 tyg będę z dziećmi (6 i 3) ale będę u mojej mamy..więc ona będzie mi we wszystkim pomagać..tata mój będzie umilał czas dzieciom hehe... potem mąż bierze dzieci ze sobą do Irlandii a ja jeszcze tydzień będę się byczc..potem to już praca.. Chyba będzie spoko

Gość Jadzia 123
Dzisiaj 6 dzień po..... ból bez zmian do przeżycia.Jutro kontrola i w końcu Je zobaczę. Dziewczyny które ja przed nie martwcie się pozytywne nastawienie I będzie dobrze.trzymam za was kciuki.

Gość Jadzia 123
Dziewczyny czy wy też mieliście opuchnięte brzuch tak długo jestem 6 dzień po....mój brzuch wygląda jak piłka.

MonikaŁdz - nie stresuj sie przede wszystkim i przygotuj się na ból Allee będzie bolało jeszcz trochę, ciężko się przyzwyzaić. Powiedz jaką pojemność wzięłaś?

gość, niektrórym schodzą nawet rozmiar. Mi prawie w ogóle nie zeszły np. zależy. Dużo powiększałaś?

Gość gośćangela
Dzieczyny po jakim czasie tak na dluzej zaczęliście chodzić bez staników ?

Gość gośćmagda87
Dziewczyny czy przez te 6 tyg wogóle nic nie dzwigalyscie????? Kiedy wybealyscie się na zakupy???

Gość 104daisy
Monikałdz i jak tam uszykowana już? ;-)ja dokładnie za miesiąc będę już "po" :P

Gość Jadzia 123
Dzisiaj zajrzałam delikatnie pod opatrunek i coś mi się wydaje ze moje piersi są dużo mniejsze niż twoje goscJustyna. Jak to jest możliwe skoro mamy takie same implanty.wyjściowe piersi mieliśmy prawie ze identyczne.wieczorem jadę na zdjęcie opatrunku. Mam nadzieję ze się nie zawiode.tyle cierpienia a efekt znikomy.obym się mylila

Jadzia spokojnie ;-) mi się wydaje, ze przyzwyczajamy się poprostu do nowego i się opatrzyło i dlatego takie złudzenie, że małe są ;-) Ja tak miałam jak robiłam permanentne usta w dniu po zabiegu mówiłam matko jakie straszne jak można używać tak ciemnych szminek a jak zszedł kolor to mi ich brakowało bo oczy się już przyzwyczaiły ;-) Jadzia nie martw się na zapas są z pewnością super

Gość Jadzia 123
GoscJustyna ile miałaś w biuście przed i po.Międzylesie się ?

Gość Jadzia 123
104daisy dzięki wielkie za dobre słowo.to nie tak że nie jestem zadowolona bo ja naprawdę nie miałam ''tam ''nic ale martwi mnie trochę to bo myślałam że będę miała rozmiar C.fakt stanik pooperacyjny mam w rozmiarze 70 C .Nie wiem może to efekt ze są scisniete bandarzem i pasem.Dzisiaj zobaczę je w całości po raz pierwszy

Gość A_nuśka
Czytając wasze opinie..coraz bardziej się przekonuje żeby wziąć duże implanty..jestem wysoka (174) i Chyba muszę mieć większe żeby efekt był D . Bo większość z was spodziewała się większego efektu. Teraz mam dobre b a chce pełne d

Gość Jadzia 123
U mnie lekarz powiedział że większych nie włoży bo mogą się zlać w całość.miałam sama skórę zero tłuszczu.Ale mimo wszystko człowiek spodziewa się dużych efektów .mimo wszystko cieszę się ze w koncu założę stanik bez push apu. Widać nie są dane mi duże piersi.

Gość A_nuśka
Kurcze dziewczyny..prześlijcie mi jakieś zdjęcia..bo ja już nie wiem czy wy przesadzacie czy rzeczywiście jest jakiś limit i większych się nie da. Ostatnio oglądałam program o operacjach w stanach dokładnie beverly hills i tak 400 to minimum. Dawajszybko@wp.pl

Gość gośćJustyna
Jadzia moje piersi tylko na zdjęciach w przybliżeniu tak wyglądają . A ostatnio dopasowana koszule kupiłam w rozmiarze XS co jest nie możliwością jeśli piersi.sa spore . Przyślij mi zdjęcie to Ci powiem i zmierze biust .Wcześniej nie wiem bo nie mierzyłam ale stanik w rozmiarze A. Za tydzień będzie 6 tygodni i mogę kupić normalny stanik Najchętniej kupilabym z push up Dziewczę chodzi o to ze narzekam tylko spodziewałam się innego efektu .Ze założę byle jaka zwykła bluzkę i ze będą ładnie wyglądać . A tak kompletnie nikt nie zauważył i nawet ona siostra która ma rozmiar A mówi. ze naprawdę są moje małe w ciuchach jak mnie widzi . Dla mnie nie ma innego rozwiązania jak tylko za 2 lata zrobić znowu operacje . Lekarz mówił ze za drugim razem mniej boli :)

Gość Jadzia 123
Wieczorem wyśle fotki .☺

Jadzia to i ja poproszę jeżeli to nie będzie problem ;) j.ant@wp.pl Justyna ja bym bardzo chciała aby nikt nie zauważył bo u mnie w pracy to bedzie gadane na maxa :/

Gość gość Justyna
Daisy nie przejmuj się :) Nie ważne co inni gadają :) Choçbym się preżyla to i tak nikt nie zauważy :) Moje są piękne ale za małe . Czekam na zdjęcia :)

Gość Jadzia 123
No to jadę na zdjęcie opatrunku.denerwuje się bardziej niż przed operacją

Gość gośćAnna
a moje piersi są większe niż od razu po operacji wcześniej były jakieś ugniecione , z resztą dalej są przez ten pas jak je uwalniam to pięknie sie zaczynają ukladać w anatomiczny kształt . opuchlizna zeszła ale też ładnie wybiły do przodu Uwielbiam je p.s jestem 3 tyg po zabiegu

Gość Jadzia 123
Jestem po kontroli.dziewczyny Jak będę w domu robię zdjęcie i wysyłam.zeczywiscie w ciuchach nie eidac różnicy ale w końcu eyzuce push apy

Gość Jadzia 123
Jestem mega zadowolona

Gość 104daisy
No widzisz Jadzia ;) a nie mówiłam? Hihi cieszę się razem z tobą i czekam na fotki :)

Gość Jadzia 123
Jestem W drodze do domu.jeszcze dzisisj postaram się wam wysłać fotki

Gość Nikolla00
GośćJustyna poproszę jeszcze raz zdjęcia tylko na ten mail nikolla.88@wp.pl bo cos na ten nic nie dotarło:( wyszłe rzeczywiście rownież swoje. Tak chwalą twoje piersi że jestem mega ciekawa jak u Ciebie wyszło bo mamy podobne żelki a ja troche zawiedziona po 3 mies mi tak zmalały...:/

Gość Nikolla00
Dziewczyny PRZED OP lepiej wziąć wieksze. Niestety mi lekarz nie móg włożyć więcej 320 uhp pod mięsień. Wyszło mi C...:/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się