Derbinka 0 Napisano Październik 20, 2016 albo contratubex, a najlepsze są moim zdaniem jednak plasterki silikonowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rozmarzona30 0 Napisano Październik 21, 2016 No mnie lekarz właśnie oliwkę poradził i myślę że to całkiem nieźle działało. Jak już strupki zeszły to maścią nagietkową smarowałam - serio działa. Spróbuj. Najważniejsze żebyś nie drapała strupków. Czasem kusi, wydaje sie że swędzi ale nie można! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rozmarzona30 0 Napisano Październik 21, 2016 Jadzia u mnie oliwka też całkiem nieźle działała. Sam doktor mi polecił. Najważniejsze to nie drapać strupków bo wtedy najgorzej zostają blizny. Nie wolno chociaż czasem kusi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jadzia 123 Napisano Październik 22, 2016 Hej nie orientujecie się czy arnika jedt dobra na blizny.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćxyz Napisano Październik 22, 2016 Witajcie. Ja miałam operację rok temu. Jestem bardzo zadowolona, najlepsza decyzja w życiu ;) z 70 a wyszło mi 70 c/d, mam implanty Mentor 345 anatomiczne; rozmiar dobrany do sylwetki, piersi wyglądają w miarę naturalnie i praktycznie od pierwszych dni się do nich przyzwyczaiłam i zapomniałam o tym co było :) Polecam, jesli ktoś ma wielkie kompleksy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 23, 2016 Jestem umówiona w przyszłym tygodniu na wizytę do Elite na Złotą, chcę powiększyć piersi ale tkanką tłuszczową własną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A_nuśka Napisano Październik 23, 2016 Nie działa już te forum... ja już we wtorek na stół...emocje i oczekiwanie. Najważniejsze że wyniki badań są ok . Jak tu ten czas przyspieszyć??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samosia13 0 Napisano Październik 24, 2016 oliwka jest fasjną sprawą. U mnie też się sprawdziła, ale jesli mogęc dać radę to najważniejsze jest to żeby nie rozdrapywać strupków, bo wtedy na bank wam zostana blizny. wiem że swędzą itd i ciężko wytrzymać, ale one same muszą odpaść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toyska 0 Napisano Październik 24, 2016 też mnie drapanie strupków strasznie korciło, ale zawsze w takim momencie wyobrażałam sobie jakie okropne blizny mogę przez to mieć i o razu chęć przechodziła :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aduuular 0 Napisano Październik 24, 2016 A_nuska, działa. Jak się czujesz? co wybrałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aduuular 0 Napisano Październik 24, 2016 jak swędzi, to lepiej nawilż niż żebyś drapała :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wimpern 0 Napisano Październik 25, 2016 Ja na strupki stosowałam wazelinę 4 razy dziennie i nic nie siedziało a strupki odpadły po 9 dniach od operacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 25, 2016 Cześć, szukam jakieś kobietki, która miała reoperację. Ja miałam operację pół roku temu, był to straszny stres, i niestety po pół roku jeden implant opadł, piersi różnią się teraz . Można podobno "podszyć" implant , wiąże się to z koleją operacją, która bardzo mnie przeraża i zastanawiam się czy jest sens. Chciałam zapytać jaki jest okres rekonwalescencji po korekcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samosia13 0 Napisano Październik 25, 2016 gość... szczerze to wszyskie moje znajome nie miały takiej sytacji.. Bardzo opadł ten implant? Szoda by było tego nie naprawić.... A co lekarz na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość calutea Napisano Październik 25, 2016 mówisz o takich niciach które mają za zadanie podtrzymywać biust? nie wiem czy akurat można przy implantach ale wiem ze taki zabieg jest raczej na jakiś czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToJaNina 0 Napisano Październik 26, 2016 byłaś skonsultować się z lekarzem jakie są opcje poprawy tego? on chyba najlepiej doradzi, wiadomo, że raczej nie chce się przechodzić rekonwalescencji drugi raz, ale może są jakieś "lżejsze" możliwości, szkoda by było, żeby jedna była tak opadnięta :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 26, 2016 Wizytę mam za dwa tygodnie, także dam znać co lekarz powiedział. Na pytanie czy pierś opadła dużo, ciężko mi ocenić, bo ok 1. 5 cm ale stojąc przodem jest to zauważalne. Czytałam na jakimś forum, że to podszycie jest normalna operacją, lekarz szwy zakłada wyżej niż jest obecnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A_nuśka Napisano Październik 26, 2016 Jestem po. Przyszłam na 14 ale op miałam dopiero o 18! Nic nie pamiętam. Cała noc się męczyłam bo żadne środki nie pomagają. Masakra. Piersi piękne duże mentor hp 380. Dren mi strasznie przeszkadza i boli zwlaszcza po jednej stronie i się leje z niego. Jestem przerażona że ból mija. Bo jedzeniu chce zwracac. 2 naturalne porody przy tym to pikus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samosia13 0 Napisano Październik 26, 2016 A_nuśka, a bierzesz jakieś przeciwbólowe doustnie? pamiętaj że jak się bierze przeciwóblowe to koniecznie trzeba coś zjesć, bo żołądek sobie popsujesz ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wimpern Napisano Październik 26, 2016 A_nuśka Poproś o przeciwbólowe w kroplowce, jesli jesteś jeszcze w klinice. Każdy przechodzi to inaczej ale pocieszające jest to, ze naprawde z każdym dniem bedzie coraz lepiej. Nie wiem nic o derbach jak z tym jest ponieważ ja nie miałam włożonych Trzymaj sie mocno, bedzie pięknie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A_nuśka Napisano Październik 26, 2016 Mam w kroplowce ketonal który nawet jest ok i paracetamol po którym nic. Będę leżeć do piątku rano...dobrze bo w domu sobie nie wyobrażam wstawać z niskiego lozka...byłam przygotowana na ból ale to jest hardcore. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aduuular 0 Napisano Październik 26, 2016 to w szpitalu jesteś? a przynajmniej dobrze o Ciebie dbają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A_nuśka Napisano Październik 26, 2016 Myślałam że będę bardziej rozpieszczana..pielęgniarki różne. Jedna weselsza pomocna inne takie sobie. Dobrze że leżę jeszcze z taką dziewczyna i sobie tu gadamy . Ona też po piersiach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość goscmagda87 Napisano Październik 27, 2016 Anuska gratulacje:) ja wczoraj byłam na kontroli to już miesiąc po jest rewelacyjnie!!!! Dasz radę z dnia na dzień będzie lepiej najgorszy jest pierwszy tydzień potem już z górki; ) wczoraj drugi sex po operacji lekarz kazał masować więc mezus był przeszczsliwy; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŚlicznotkaNR1 0 Napisano Październik 27, 2016 hehehe no masowanie jest ważne ;) A_nuśka , dobrze, że masz miłe towarzystwo na sali. :) z pięlęgniarkami właśnie różnie bywa, zależy od ich nastroju... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katerinkaa87 Napisano Październik 27, 2016 Hej dziewczyny! Obserwuję wątek od jakiegoś czasu, przyznam że jest kopalnią informacji! Planuję zabieg powiększenia piersi. Nie ukrywam, że cena odgrywa znaczącą rolę a ceny operacji wahają się o nawet 4000zł w zależności od kliniki. Stąd moje pytanie do Was - gdzie obecnie można powiększyć piersi najtaniej, pomijając klinikę w Czechach? Będę Wam bardzo wdzięczna za informacje. Trzymajcie się :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wimpern Napisano Październik 27, 2016 Dziewczyny a jak maskujecie piersi? U mnie tez minął miesiąc , niestety nir mieszkam w Polsce i nie byłam na kontroli po miesiącu wiec nic nie wiem o masowaniu... Pomocy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aduuular 0 Napisano Październik 27, 2016 A_nuśka, niestety w Polsce nawt prywatnie nie zawsze jest komfort. fajnie że masz wsparcie. Magda, gratuluję i jak się mężowi podobają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aduuular 0 Napisano Październik 27, 2016 Katerika, ja nie wiem, czy to najlepsze rozwiązanie - operacja po kosztach, sprawdź polecane kliniki tu na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćangela Napisano Październik 28, 2016 Cześć dziewczyny ja operacje miałam 2 miesiące temu i czynnie się tu wypowiadałam mam pytanie .. minęło już tyle czasu a te piersi dalej bolą ( po operacji nie był to jakiś nieznośny ból dalam radę ) nie boli jakoś mocno chodzi o to ze jednak ten ból występuje szczególnie np rano i zdecydowanie bardziej prawa pierś , jakbym np chciała podciągnąć się na drążku czy coś tez by bolało .. to normalne ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach