Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktoś tu z wielkim uporem próbuje wmówić ludziom że nikt nie głosuje na Bronka

Polecane posty

Gość gość

Robi to notorycznie i permanentnie, bo komando PiSu, na czele z Joachimem B., nakazuje hejtować prezydenta na wszelkich forach. LUDZIE NIE DAJMY SIĘ ZWARIOWAĆ!

Gość gość
bo nikt nie głosuje na czlowieka choiwajacegosie przed narodem i tylko podpisujacego jak leci wszystko co wyniszcza ten naród. Jak GMO, wiek emerytalny 67, podwyżka vat itd

Gość gość
Nie przesadzaj! Próbujesz mi z uporem wmówić że kretyni wymarli ? Na komora będą głosować wyłącznie permanentnie skretyniali idioci i nie wmówisz mi że nagle wyparowali! Znam ich mijam co dzień na ulicach w windach itp. SĄ! Jeszcze nie wyginęli niestety.

Gość gość
no i do tego jego powiazania z WSI !!!

Gość gość
Nie wiem do kogo to mówisz ale ja na niego zagłosuje I NA PEWNO NIE JESTEM KRETYNEM:O

Gość gość
Jakiś dowód na te powiązania z rozpieprzonym przez Maciera i jego bandę WSI?

Gość gość
ja głosuje na Komorowskiego :) moi rodzice równiez i wisi mi co kto gdzies pisze i tak jestem pewna ze Komorowski znowu wygra ;)

Gość gość
Jak mozna glosowac na kabareciarza bredzislawa?

Gość gość
shatyn, zaloguj się peowski fanatyku

Gość gość
// ja głosuje na Komorowskiego? :) a możesz jakoś uzasadnić swój wybór?

Gość gość
// Nie wiem do kogo to mówisz ale ja na niego zagłosuje I NA PEWNO // NIE JESTEM KRETYNEM :-O skąd ta pewność?

Gość gość
Nie wstyd wam ? On nawet poprawnie nie umie po polsku powiedzieć nie mówiąc o innych językach .Podpisuje co mu każą. Każą mu podpisać ustawe zeby dac waszej rodzinie w du.... i tez podpisze.

Gość gość
moge ale po co :) przeciez i tak zaraz znajdziesz miliony powodów, dla których według Ciebie jestem idiotka bo głosuje na Komorowskiego wiec oszczedze sobie czasu :)

Ktoś tam zagłosuje ale raczej starsi ludzie. Wśród młodych nie znam nikogo kto oddałby głos na Bronka wszyscy albo Kukiz albo Korwin.

Gość gość
// moge ale po co :) przeciez i tak zaraz znajdziesz miliony powodów, dla których według // Ciebie jestem idiotka bo głosuje na Komorowskiego wiec oszczedze sobie czasu :) Szkoda, bo naprawdę jestem ciekaw co motywuje ludzi do głosowania na Komorowskiego. Dla mnie to jakiś niepojęty fenomen.

Gość gość
Ograniczenie umyslowe i podatnosc na manipulacje propaganda

Gość gość
"Ktoś tam zagłosuje ale raczej starsi ludzie. Wśród młodych nie znam nikogo kto oddałby głos na Bronka wszyscy albo Kukiz albo Korwin. " może trzeba by powtórzyć akcję "zabierz babci dowód":D

Gość gość
Komorowski ideałem nie jest ale reszta to cyrk i porazka. Ludzie na nich beda glosowac albo na zlosc ( a nie z powodu REALNEGO dobrego programu) albo dla jaj. Ja z rodziną glosuję na Komorowskiego

Gość gość
// Ludzie na nich beda glosowac albo na zlosc ( a nie z powodu // REALNEGO dobrego programu) na złość komu? //albo dla jaj co w tym śmiesznego?

Gość gość
1.na zlosc Bronkowi, bo reprezentuje wladze a Polacy wladzy nienawidza. 2. dla jaj - jak kiedys glosowali na Leppera czy na Partię Przyjaciól Piwa

Gość gość
na złość Bronkowi głosować na Bronka? ciekawe ;)

Gość gość
to shatyn pod orange na 100% :D

Gość gość
gość dziś 1.na zlosc Bronkowi, bo reprezentuje wladze a Polacy wladzy nienawidza. 2. dla jaj - jak kiedys glosowali na Leppera czy na Partię Przyjaciól Piwa x trochę masz racji z tą wladzą - Polacy nienawidzą obcej władzy a chyba nie powiesz że komuniści to etniczni polacy 2. głosujesz na Komora bo zarabiasz niezle pieniądze i być może sie nawet nie narobisz. Bylaś w Tunezji? W ostatnim zamachu zginęło 3 urzędników państwowych, nie bylo tam przedsiębiorców:-D To was stać na wojaże do Tunezji, przeciętny przedsiębiorca polski nie ma na to pieniędzy ani czasu bo musi zapyerdlalać na twoja pensje:-D

Gość gość
Ten, kto uwaza, ze na Bronka głosuja idioci ,niech sobie uświadomi, jak beznadziejnie bez tych "idiotów" wygladałaby chocby polska kinematografia - bez Tyma, Wajdy, Gajosa, Jandy, Olbrychskiego, Holland, Stuhrow- bez Seksmisji, Misia, Rejsu, Pana Tadeusza, Ziemi obiecanej, Potopu itd itd - dlugo by wymieniac. Musiałby sie zadowolic babcią Józią z Plebanii...