Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażona i załamana

Jadę jutro za granice i nie mam gdzie mieszkać

Polecane posty

Gość gość
Piszę tak abyś zrozumiała, do niższych klas społecznych tak trzeba. Ale nie martw się, jesteś ważna, ktoś musi czyścić lekarzom kible :D

Gość gość
Nigdy w zyciu nie sprzatalam kibli w przeciwienstwie do ciebie :D wywodzisz sie z nizszej klasy spolecznej i nawet jesli, w co watpie, jestes na medycynie to kazdy patrzy na ciebie z gory, na lekarzy ida bogaci ludzie.

Gość gość
ty przyszła lekarko a polskie litery to ty znasz?

Gość gość
Plebs się burzy! :D Oczywiście, że sprzątałam kibel ale we własnym, WŁASNYM mieszkaniu. Ty możesz sobie tylko o tym pomarzyć, no chyba, że z kredytem na 30 lat! Zresztą, ja, jako elita nie powinnam wchodzić w dyskusję z kimś takim. Tfu!

Gość gość
Mieszkasz w pokoju u mamy "przyszla lekarko" sprzatajaca kible :D tylko plebs i niedorozwoje sie burza, ze ludzie z elity decyduja nie rozmawiac z rodziny.

Gość Paxa
Autorko daj znać co u Ciebie :-)

Gość Paxa
Absolutnie nie idź do nieznajomego nikogo! On może być niebezpieczny! Psychopata lub socjopata! Może Cię torturować! Wszystko! Bo wie w jakiej jesteś sytuacji! Albo pójdziesz na organy!!! Opamiętaj się dziewczyno!

Gość gość
Zawalić związek, zranić faceta tak że obrzydły mu wszystkie kobiety a później włazić mu na głowę i na sumienie żeby was z g****a wyciągał bo "to jego obowiązek". Nieźle wyrachowana suka z ciebie powinnaś dostać kopa na rozpęd a nie wypłakany /wymuszony dach nad głową

Gość gość
Ja wyszlam z domu z 200zl zarobionymi doopa i sobie poradzilam :) ty tez mozesz.

Gość gość
Najpierw świństwo partnerowi,ppotem d**y za bilet a na ukoronowanie psychiczny szantaż na tym wydymanym facecie żeby cię z szamba wyciągał. Twoja mama odniosła wielki sukces wychowawczy.

sama nie wiem czy się płakać czy śmiać. Sytuacja jest nieciekawa, ale nie tragiczna. Może opisze później jak to przebiegało, ale kończy się tak, ze zostaję u byłego, niestety na krótki czas:( On jest wkurzony strasznie, ale sam powiedział, że od początku się tego spodziewał.

Gość gość
no to dobrze, spróbuj dogadać się z nim, lepiej żyć w zgodzie

Gość gość
Ona pisala przeciez, ze matka jej umarla glupia krowo.

Gość gość
Ale zdążyła ją ślicznie wychować. Na puszczalską szantażystkę bez jakichkolwiek moralnych skrupułów

Gość gość
Moze miala ja w doopie.

Gość gość
W doopie mam czy miała ją w doopie czy nie. za takie "rady" jakich ta puszczalska dzida udzieliła autorce postu powinna zostać wygwizdana a tu proszę, pełne poparcie, normalnie kopalnia pomysłów jak po trupach leźć przez życie patrząc tylko ja własną doopę. Jak nie qrewstwem to wycwiczonym płaczem, jak nie płaczem to prymitywnym szantażem, byle mojej doopie było dobrze. Kogo obchodzi ile zła po drodze narobię, ważne że mi dobrze, mi się przecież należy, "to jego obowiązek". Tfu, wywłoka

dziewcyzny ta, która pisała, ze jestem suką ma w pewnym stopniu rację niestety:( tak to wykombinowałam i rozegrałam, ze aż sama się dziwię. Dzis jeszcze w samolocie płakałam, że nie wiem co ze mną będzie. A zrobiłam tak: do tego chłopaka rano napisałam by nie wyjeżdżał po mnie. Pojechałam do miasta gdzie mieszka były, zadzwoniłam i zapytałam czy mogę wpaść i pogadać,bo czekam na niby pociąg i mam za 4h. Powiedział, że nie mamy o czym rozmawiać, ale skoro siedzę na dworcu to mogę wpaść na godzinkę na kawę. No więc ruszam. Jak na złość wszyscy sąsiedzi na podwórku a ja ciągnę się z walizkami:O oni się ze mną witają, pytają czy wróciłam a ja nie wiem co mówić:O Były zrobił mi coś do picia usiadł i słowem sie nie odzywał, więc coś tam poplotłam o jakichś głupotach i pytam czmeu nie patrzy na mnie i czy mogę wziąć prysznic po podróży. Wzięłam prysznic, walizkę specjalnie zostawiłam w salonie i wparadowałam do niego w bieliźnie po ciuchy:P no ale potem się odwróciłam i nie będę ściemniać zrobiłam mu loda, a potem się z nim przespałam kila razy. No a potem poważna rozmowa i powiedział mi, że ma do mnie żal ze wcale pomagać mi nie chce, że wiedział, ze tak będzie, ze go postawiłam w paskudnej sytuacji. No, ale nie ma co ukrywać dostał 3 godziny dobrego seksu więc myślę, że bez seksu tak łatwo by mi nie poszło:P Potem powiedział, ze musze coś zjeść, zamówił mi jedzenie, wyszedł zły na 20 minut pochodzić, wrócił i jest normalnie, oglądamy tv, pijemy herbatę, pocałował mnie już. także może jakoś się ułoży.

nie wiem czy koniec:D ja jestem naprawdę w szoku, wczoraj jeszcze płakałam co robić i podjęłam decyzję ostateczną, bez kasy, bez pracy poleciałam, bałam się jak cholera. A teraz znowu siedzę z moim facetem i jestem szczęśliwa jak wcześniej:) Tylko mi pracy do szczęścia brakuje. Aha i w sumie nie wiem jak z naszym związkiem, niby jest ok, ale pewnie jeszcze nie jedna rozmowa nas czeka

Gość gość
Było mi Ciebie szkoda ale teraz jest mi szkoda tylko tego chłopaka. Jesteś manipulantką, która nie liczy się z uczuciami byłego chłopaka. Zachowujesz się naprawdę podle. Szkoda, ze od razu nie pokazał Ci drzwi bo na co mu taka dupodajka. Dodatkowo kupczysz ciałem jak zwykla k.rwa. Nie wiem jak możesz patrzeć sobie w oczy. Zrobiłaś mu loda tylko i wyłącznie za dach nad głową.

Gość gość agent 001
Autorko, podziwiam cie. Jesteś w porządku. Ale masz tego faceta szanować i już NIGDY nie rób mu żadnego świnstwa. Mam nadzieje że wasz związek wypali i będziecie szczęśliwi. Powodzenia.

Gość gość sąsiad z góry
Teraz masz mu dawać doopy codziennie i robić loda, aż sam powie że starczy. Facet potrzebuje czułości i seksu i w 90% mu to wystarczy, reszta to 10% mniej ważna. Ten facet to skarb i masz duże szczęście.

Jak tak to powodzenia zeby sie wszystko wyprostowalo a to historia no:-):-), pozdr

Gość gość
Jaka patologia! Tfu!

Gość gość
Nie umiesz czytać plebsie? Własne mieszkanie. Ależ czego się spodziewać po zwykłym wyrzutku i robolu...

Gość gość
jak to nie jest prowo, to jestes obrzydliwym l*******giem, nie jestes godna, aby na ciebie nawet splunac

Gość gość
Super,ze jednak wszystko się udało :) teraz szukaj pracy i dbaj o chłopaka :)

Gość gość
dałam się nabrac na prowokacje, nawet zręczną, martwiłam o autorkę no coż szkoda, ze zakończenie słabe odbiega od całości

Gość gość
To ja autorka. Chlopak mnie wyrzucil..

Gość gość
Kij z tą autorką, niech sobie zmyśla, ale te rady które dostała już zmyślone nie były. Jedna z drugą na serio powinny skończyć na ulicy. Tam ich miejsce