Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o facetach żalących się i wypłakujących na babskich forach?

Polecane posty

Gość gość
Lamusy i tyle w koncu to damskie forum DLA KOBIET

Gość gość
juz mam dosyc facetow

Gość gość
Normalni ludzie to się z takiego pisania w głos śmieją bo mają przyjaciół i znajomych:-) Jak mozna doradzac komuś kogo sie nie zna z charakteru i nie wie jakim jest człowiekiem? Każdy pisze o sobie w superlatywach, jakos o swoich wadach nikt tu nie pisze:-) a doradzaczy i prowokatorów pełno...Żeby chociaż te wątki były jakoś ze sobą powiązane, żeby coś można było o tym człowieku wysnuć, ale to co tu jest to przecież zenada po kilka wątków od jednej osoby, nie dających się połaczyć w całość i jakiś zarys tego człowieka:-) :-) Jak już koniecznie szukacie porady w necie to chociaż na forum psychologicznym a nie na śmieciowej Kafeterii, pełnej gimnazjalistów:-) :-)

Gość gość
17.21 a ty jestes gimnazjalista czy smiec?

Gość gość
A ja sobie czytam i wiele się dowiedziałem o was kobietki jakie macie spojrzenie na pewne sprawy. Nie ukrywam, że się trochę przeraziłem Wami. Pozdrawiam.

Gość gość
Ktoś się wyżalił na jakąś laskę z kafeterii i ona teraz ma ból doopy :D

Gość gość
"Normalni ludzie to się z takiego pisania w głos śmieją bo mają przyjaciół i znajomychusmiech.gif Jak mozna doradzac komuś kogo sie nie zna z charakteru i nie wie jakim jest człowiekiem? " X Jak się w głos śmiejesz z ludzi, którzy mają problemy i których jak sama piszesz nie znasz to ci mogę powiedzieć, jaki masz charakter: PODŁY.

Gość gość
mężczyźni też mają uczucia tak jak kobiety ale musimy udawać machomenów bo takich pożądacie. kolesi bez uczuć!

Gość gość
To nie chodzi o udawanie, że jesteście bez uczuć ale doradzanie komus kogo się osobiście nie zna a udajacego dobrego Misia, a w realu kawał chama...

Gość gość
A skąd wiesz, że kawał chama? Masz faceta żalącego się na kafe? Czyżby żaden lepszy cię nie chciał? :D