Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wspomnien czar

jakie najbardziej obciachowe ubrania nosiliscie jako dzieci i nastolatki

Polecane posty

Gość wspomnien czar
sama sie tak ubralam jak mialam chyba 12 lat i uwazalam to super trendy-zielony dres,zielone skarpetki,dzinsowa kamizelka i czarne buty ze zlota klamra:O

Gość gość
Z tym niedorozwojem Mmatha nikt na ero nie chce gadac, to na ogolny się przyebała umysłowa bieda. Uprzedze. Mmartha nie odpowiadaj. Rzygam jak cie widze.

Lata 90 hahahahah wszyscy ;kobiety,mezczyzni dresy ortalionowe :D:D:D:D:D i niby "adidasy":)))))to byl przeboj lat 90 *

Gość gość
ja sie ubieralam na chlopaka w podstawowce. do tego mama zawsze mnie obcinala na grzybka bo moje wlosy byly straszne do rozczesywania dlatego zawsze mialam krotkie. Nosilam spodnie z materialu nie zaden dzins do tego bluzki dresowe, nawet meskie z adidasa (hehe) TRAGEDIA jak widze siebie teraz na zdjeciach. Teraz tez sie na modzie nie znam ale chociaz mam dłuższe włosy do ramion :)) i widac ze jestem kobietą :)

gość dziś niby rzygasz ,a lazisz " krok wkrok "za mna zazdroscisz mi glupoty czy jak? :D

mam pytanie ? czy ktos z was mnie widzi? hahahaha mam wrazenie ze gość dziś x ma demencje :D

Gość gość
Za pare lat bedzie smieszne to co teraz sie nosi wtedy to byly normalne ciuchy bo takie tylko byly

Gość brfdet4
a pamietacie dzinsowe kurtki z odpinanymi rekawami?i jeszcze taka wersja zimowa,z odpinanym kozuszkiem?:O:O:O:O:O

dzinsy jednak zawsze w modzie ,tylko fason sie zmienia:)

Gość gość
15:39 Ja za tobą nie łaze debilko, wrecz przeciwnie, unikam. Na ero cie olali, to teraz WSZEDZIE cie pełno i szukasz przyjaciół na każdym temacie. Skonczyłam dyskusje z tobą, materacu brudasa. 🖐️

Gość gość
Chociaz jak tak popatrzec to teraz wszystko jest modne i wraca moda z tamtych lat.i w sumie to teraz kazdy chodzi ubrany jednakowo zauwazyliscie?legginsy spodnie rurki baletki kurtki skoro podobne tak jednakowo

gość dziś juz teraz ciebie rozumiem:D o wilka jestes zazdrosna !hahahahah wydalo sie :))) nie moja wina ze brat ciebie zlekcewazyl :)bardzo mi przykro tego powodu ,ale coz takie zycie :)))) szukam przyjaciol ????? tutaj ich nie ma i nie bylo:)) i daj popisac nie zasmiecaj swoja chory wyobraznia forum!nie moja wina ze wilk ciebie odrzucil:)) tak mi przykro z tego powodu:D:D:D:D

Gość wspomnien czar
moze i wraca moda,ale kutrki z koca nie zaloze:P

Gość gość
Zazdroscic ci rudego okularnika??? Co jeszcze wymyslisz? No właśnie widać jakaś ty głupia...

15.46:) masz racje........ wyciagnelam od mamy pare takich laszkow ,troszke przerobie i jak znalazl:)))

Gość gość
Teraz sie z tego smiejemy ale mnie pasowaly te rzeczy ktore wtedy nosilam, nawet jesli byly obciachowe. kiedys tak bardzo sie nie zwracalo uwagi na to co sie nosilo. Wazne by to bylo czyste i nie podarte. Teraz taka moda panuje. jak patrze jak te dzieic wracaja ze szkoly to normalnie ubrane jak milion dolców. Wiadomo kazdy chce by dziecko jego byly najpiekniejsze ale teraz na to zwracaja duzo wieksza uwage a przeciez sa inne rzeczy istotniejsze niz markowe ciuchy

fajnie miec taka mame:)))) co szanuje i chomiku/je :))) zawsze cos ciekawego znajde z czego sie ciesze bo to niepowtarzalny ciuszek ktorego w sklepach sie nie kupi:)

Gość gość
Dokladnie te dzieci wystrojone ze szok

Gość wspomnien czar
macie racje,kiedys to dzieciaki potrafily sie ze soba bawic czy przyjaznic,teraz to jakas rewia mody.jak nie masz najnowszego telefonu to jestes nikim.jednak ten temat jest na luzie:)

Gość gośćaaaaa
ja pamiętam korzuch i to nie taki dłuższy wykrojony jak płaszczyk tylko taki do pasa, ze ściagacxzami, taki poprzecierany po moim starszym bracie, mam w nim zdjęcie jhak byliśmy w Zakopanym i mam na tym zdjęciu taką naburmuszoną obrażoną minę. Zapsuty był cały mój pobyt przez ten korzuch. Nie umiałam się cieszyć wyjazdem. Kiedys też babcia ubierała mnie w falbanki, koronki spódniczki, grzywka ulizana na bok przypięta spineczkami, wyglądam na tych zdjęciach strasznie :) Też mam takie zdjęcie w Krakowie oprzy fontannie w koronkowej haftowanej bluzce białej, jeszcze z takimi kolorowymi dosztyfkami kokardkami i różyczkami i grzywka na bok ha ha ha a mina bezcenna :) I jeszcze kiedyś tatop za karę ze mi ukradli buty w szkole kupił mi takie brzydkie wiązane czarno-zielone krojem przypominające martensy dzisiaj tak sobie myślę, że nie byłyby złe na dzisiejsza modę, ale wtedy nie podobały mi się okropnie:) No i jak sobie dzisiaj jeszcze przypomne te wszystkie jaskrawe świecące kolorowe legginsy :) Ale to już sama chciałam bo były modne :)

Gość gość
jeszcze pamiętam mam nawet zdjęcie zrobione na kasprowym wierchu :) Przez moja babcię z któą byłam wtedy z wakopanym, mam na tym zdjęciu takie sandałki rózowo seledynowo granatowe jaskrawe, takie na gumki na piankowej podeszwie, do tego czerwone spodenki w białe kropeczki, a do tego biała koronkowa haftowana koszulka, włosy spłowiałe białe rozczochrane na wiertrze ale grzywka oczywiście na bok :) MAsakra ha ha ha ha

Gość wspomnien czar
tez nosilam leginsy z lajkry,czarne,ale strasznie chcialam takie swiecace zielone,mowilo sie wtedy na zarowiaste,ale mama sie nie zgodzila i chwala jej za to:P

super mieliscie dziecinstwo:)))fajnie sie was czyta:))))

Gość gość
na 1 maja,to jeszcze czasu komuny.a wiec,biala bluzka,czerwona spodniczka z biala falbanka,biale skarpetki z koronkami i czerwone plastikowe klapki.masakraaaa.

Gość gość
Kiedyś była moda na takie śliskie spodnie dresowe z lampasami i do tego rozpinane na całej długości:] do tego jakis luzny podkoszulek i wygladałam jak chłopak:/

Gość gość
albo jeansowe dzwony (czasem przykrótkie) i niskie glany. Masakra:)

Gość gość
Klapki motylki, sukienki ze sztucznego poliestru w kwiatki Spodnie z wełny i tuniki robione na drutach..

Gość gość
kiedys mialam takie cos ze nienawidzilam nosic obcislych ubran. zadnych getrow legginsów, ciasnych bluzek zaraz mnie swedziało i drapalo .Pamietam do dzis jak mi ciocia kupila getry z myszka miki takie grube przylegajace i kazala mi je przymierzyc od razu wrrrr. ja wszystko musialm miec luzne, bluzy z luznymi rekawami , spodnie tez luzne nic przylegajacego