Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nasz kraj to banda debili zamiast głosować na Korwina

Polecane posty

Gość gość

to Duda wygrywa a za nim Komorowski, idioci dalej głosują na tego tępego buca, mam nadzieje że putin wysadzi ten chory kraj w powietrze, ja wyjeżdzam

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Ja głosowałam na Kukiza , wszyscy których znam głosowali na Kukiza lub Korwina , więc naprawde dziwią mnie te wyniki... Jestem wściekła

Gość gość
Spokojnie. GLosjumy w II turze na Dude i tak jest lepszy niż WSIbronek a do sejmu KuKiz wejdziei Korwin i jest szansa na ich rządy w koalicji

Gość gość
w II turze to DUDA zmasakruje Komora Ja sam dzisiaj głosowałem na Korwina, ale prawda jest taka że ci co są za Korwinem czy Kukizem są przede wszystkim PRZECIW komorowskiemu i w II turze oddam głos na Dude. Będzie miazga 70% do 30

Gość gość
I słusznie, na Dudę, wydudka nas na amen!:D Ale to szczęście, szybko docenimy stabilizację, jesienne wybory juz do stronników Dudusia nie będą należały. Ja jak zwykle, oddałam pusty głos, nie zdołałam znależć lidera.

Gość gość
Kukiz miał wygrać ! Też jestem oburzona ! Tym .. Wynikiem ! W ogóle skąd oni go wzięli z kosmosu chyba !

Gość gość
Głosowałem na Korwina z powodu wiedzy ekonomicznej jaką posiadam na temat mechanizmów funkcjonowania państwowego molocha, reszta głosujących nie wiem czym się kierowała.

Gość gość
Ja nie mogę:D głosowali na Kukiza i starego ramola Korwina.Gorzej nie mogliście zagłosować.Ale ten poloczki są głupcy:D