Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żaden zdrowo myślący wyborca Kukiza nie poprze Komora w II turze...

Polecane posty

Gość gość
A ja nie zagłosuje na nikogo. Bo nie ma z czego wybierać.

Gość gość
Głos na Dude to pół kroczku do przodu a glos na Kukiza to 5 krokow do tyłu :O

Gość gość
i znowu się bujamy między po i pisem:( Pawle, dlaczego nie połączyłeś się z Korwinem, byście razem mieli więcej pkt:(

Gość gość
wczoraj głosowałam na Kukiza a dzisiaj rano przy metrze centrum spotkałam Dudę :)widać że facet naprawdę lubi kontakt z ludzmi nie jest sztuczny tak jak go przedstawiają w mediach miałam zamiar na niego głosować w II turze i dziś utwierdziłam sie że to dobry wybór

Gość wwwadudapl
www.aduda.pl Domena na sprzedaż. Można przekierować np na Komorowskiego.

Gość gość
Głosowałam na Kukiza, ale jestem bardziej przeciwko PiS-owi i Dudzie niż przeciwko Komorowskiemu. Teraz Platforma się przestraszyła i zaczyna słuchać wyborców... Obiecują referendum w sprawie JOW-ów. Moim zdaniem to dobry pomysł. Zobaczymy, jak się spiszą. Najważniejsze są i tak wybory parlamentarne jesienią. PO będzie zależeć na wygranej, więc na pewno będzie się teraz wytężać, by wyjść jak najlepiej. Może np. zalegalizują marihuanę, żeby zdobyć poparcie studentów? To byłby świetny pomysł: wzrost poparcia + niemałe wpływy do budżetu z akcyzy i wzrost ruchu turystycznego do Polski, a w związku z tym więcej miejsc pracy, spadek bezrobocia i więcej możliwości dla przedsiębiorców, no i do tego cios w mafię. A jak dojdzie do władzy PiS, to wszędzie pomników katastrofy smoleńskiej i Kaczyńskiego nastawia, chyba nawet na Księżycu będą chcieli postawić. :/

Gość gość
Czy ja dobrze widze ze Komorowski ma na drugie Maria???? hehe :) :)

Gość gość
Jak widać Komorowski ma coś wspólnego ze śp. byłą Pierwszą Damą: imię! :D

Gość gość
Duda jeszcze będąc posłem do Sejmu podpisał fundamentalistyczny projekt ustawy zakazującej in vitro. Za złamanie zakazu miały grozić nawet dwa lata więzienia. Zapis jest tak niejasny, że do więzienia można by wtrącić zarówno lekarzy, jak i rodziców starających się o dziecko. art. 57 1. Kto tworzy embrion ludzki poza organizmem kobiety, podlega karze ograniczenia wolności lub pozbawienia wolności do lat 2. 2. Tej samej karze podlega ten, kto niedopełniając obowiązków lub nadużywając uprawnień dopuszcza do tworzenia embrionów poza ciałem kobiety. 3. Jeśli następstwem czynu określonego w ust. 1-2 jest śmierć embrionu ludzkiego sprawca podlega karze pozbawienia wolności do lat 3. Czytaj więcej W zgodzie z ekstremą To oznacza tyle, że wyższa kara nie zależy od dobrej lub złej woli, ale od biologii - jeśli kobieta zdecydowałaby się złamać prawo i poddała się in vitro, ale nie donosiła ciąży, trafiłaby do więzienia nie na dwa, ale na trzy lata. Za postawę wobec in vitro Dudę chwalą katoliccy fundamentaliści z Fundacji Pro - Prawo do życia, którzy zgłaszają kolejne projekty ustaw całkowicie zakazujących aborcji. – On jednoznacznie wypowiedział się ostatnio w sprawie aborcji i in vitro. Cieszymy się z tego. W jego przypadku jasne komunikaty w obronie wartości, powinny przełożyć się na dobry wynik wyborczy, podobnie jak było w przypadku Ronalda Reagana – komplementował Dudę Mariusz Dzierżawski.

Gość gość
Moze zapomnieli dopisac -N (Marian hehe) ale w sumie jan maria rokita tez jest wiec moze i MARIA

Gość gość
PANGAG wczoraj Shogun tylko potrafi zastrzelić łanię na łące o poranku lub starego byka i patrząc na leżącego w trawie, który jest w 'bulu' i umiera a 'myśliwy' odbiera gratulacje dobrego strzału i popijając wyśmienite trunki w czasie konsumpcji sarniny podpisuje USTAWY , nawet nie przeczytał USTAWY , wołał do kucharza, podawaj już tę dzicz xxxxxx długo nad tym myślałeś? Bo brzmi jak rodzone w wielkich bólach :)

Gość gość
zgadzam się z wami :) trzeba Dude poprzec, zawsze to kroczek do przodu niz 2 w tył