Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pogaduszki fajnych, uśmiechniętych kobiet sukcesu. Wrednym biedaczkom dziękujemy

Polecane posty

Gość gość
Trudne to jest Twoje marne życie plebejuszko. Skończ uni of camb to pogadamy.

Gość gość
Autorko nadaj sobie nick, żeby było wiadomo że to ty :) Szkoda, że prawdopodobnie nie możesz napisać jakiej dziedziny dotyczą twoje wartości intelektualne.

Gość gość
19.13: Moze po prostu nie zrozumiala, czytanie ze zrozumieniem to trudna sztuka! :D Przy okazji zazdroszcze ksiegozbioru rodzinnego :)

Gość gość
Ludzkie losy mnie wzruszają. Natomiast chęć pognębienia bogatszego i sprowadzenia go do swojego poziomu wywołuje u mnie obrzydzenie. Nasuwają się tu skojarzenia z międzynarodówką i komunistami: "Wyklęty powstań ludu ziemi".

Gość gość
A ty nie masz chęci pognębienia biedniejszych aby ich wgnieść jeszcze niżej ?

Gość gość
Do 19:20 Jesteś nienormalna? Przecież wyraźnie zaznaczyłam w temacie, że biednym dziękujemy. Niech tu nie wchodzą to i samopoczucie im się nie pogorszy. KUŹWA dziewczyny, naprawdę nie ma tu żadnej, która by się wpasowała w temat? Czas wracać do swojego kręgu osób za granicą. Bye.

Gość gość
Oj autorko, niby taka oczytana a słoma Ci z butów wystaje. Szczęśliwy, spełniony człowiek nie obraża innych, bo im się gorzej powodzi, albo bo są gorzej wykształceni...

Gość gość
Przy okazji zazdroszcze ksiegozbioru rodzinnego x Nie uwierzyłabyś jak mało z tego zostało ;) Nie czytam dosłownie niczego już od przynajmniej dziesięciu lat a wrócę do książek dopiero na emeryturze. Będę miał masę czasu i na życie mniejszą ochotę więc czas na książki będzie odpowiedni ;) Teraz natomiast szkoda czasu bo gdy czytam nie biorę udziału w prawdziwym życiu które rozgrywa się tuż obok. No chyba że czytałbym mało no to wtedy żadna tragedia się nie dzieje ale mało to raczej bym nie umiał ;)

Gość gość
A niby jak się wpasować w temat jak nie ma tu nic ciekawego oprócz linii sporu biedni-bogaci, oczytani-nieoczytani itd.? Najlepiej nie wychodź z tego kręgu osób za granicą, tam jest bezpiecznie, tu zawistna biedota, która pomimo takiej pięknej prośby i tak wchodzi a potem jest obrażona, a przecież zakaz był.

Gość gość
Rozumiem to doskonale, sama mam malo czasu na czytanie i doskwiera mi to strasznie, a ksiazki mnie tak wciagaja, ze zapominam o otoczeniu... i dlatego musze sobie ograniczac, a to boli ;) no nic, pozdrawiam i zycze milego wieczoru :)

Gość gość
Do 19:27 Lepiej bym tego nie ujęła. Optymistycznie założyłam, że zamieszczenie informacji o celu rozmowy pozwoli mi uniknąć tłumaczenia się z każdego słowa tym, którzy w ogóle nie powinni byli tu wchodzić. To działanie na przekór jest ŚMIESZNE. Jestem pełnoprawnym użytkownikiem kafeterii i mam prawo do podjęcia tematu, który akurat mnie interesuje. Uprzejmie proszę osoby niezadowolone z treści i formy o opuszczenie topiku. Wypad.

Gość gość
Ja używam true match najbardziej mi pasuje :)

Gość gość
Przecież mówiłem że biedny nie jestem. Mnie razi to z jaką pogardą o ludziach którym sie w życiu gorzej powiodło pisze lala mająca być może raptem dwa koła więcej miesięcznie. Nawet jeżeli przyjmiemy że ludzie którym powodzi sie gorzej są biedniejsi dlatego że są mniej przebojowi to i tak szczytem debilizmu jest pisanie biedniejszemu żeby TU nie właził bo TU próg jest dla niego za wysoki. I jeszcze klasykę czytała. Co za tępak!

Gość gość
To mój temat i jeżeli pan od rodowego księgozbioru i pani melancholia chcą wymienić opinie, to niech się przeniosą na inne forum albo piszą wiadomości prywatne. Żegnamy.

Gość gość
Tak, ten temat zakłada pewien próg i co z tego? Funkcjonują tu tysiące tematów bez progu, proszę się przenieść na któryś z nich i nie przeszkadzać tym, którzy akceptują jego formułę. A widzę, że już nas jest kilkoro :) buźka dziewczyny, może kiedyś wyskoczymy gdzieś ;)

Gość gość
"Do 19:27 Lepiej bym tego nie ujęła. " Ja akurat sobie żartowałam, licząc że ty też, ale nigdy nie wiadomo co się dzieje w głowie pełnoprawnych użytkowników kafeterii :)

Gość gość
Jestem pełnoprawnym użytkownikiem kafeterii i mam prawo do podjęcia tematu, który akurat mnie interesuje. x A ja nie jestem biedny więc nawet te twoje warunki spełniam. Nie jestem tylko laską. Ale wiem w czym problem. Psuję ci samopoczucie i zaraz dzięki mnie bo sama nie zauważyłaś przecież iż napisałaś że temat jest dla lasek zaczniesz mnie wypraszać bo jestem płci nieodpowiedniej. Prawda że trafiłem? Źle się do tego zabrałaś i dlatego na każde słowo które tu na swój temat przeczytałaś w pełni zasługujesz.

Gość gość
Tak, ten temat zakłada pewien próg i co z tego? Funkcjonują tu tysiące tematów bez progu, proszę się przenieść na któryś z nich i nie przeszkadzać tym, którzy akceptują jego formułę. A widzę, że już nas jest kilkoro :) buźka dziewczyny, może kiedyś wyskoczymy gdzieś ;)

Gość pani melancholia
A ja tez biedna nie jestem, wiec co, wygonisz mnie? Bede sobie pogaduszkowac z panem od ksiazek, bo przekraczam prog i zeby zrobic ci na zlosc (ci celowo z malej litery). Zabronisz mi?

Gość gość
czemu zawsze jak laski chcą pogadac na swoim forum zawsze sie musi trafić jakiś frajer,pseudochłopina,miernota umysłowa,która liczy,że się na coś załapię.To jest forum i zwłaszcza ten temat dla kobiet,wiec wynocha stąd marny przygłupie,szukaj sobie szczęścia na sympatii albo innym odpowiednim dla ciebie forum.

Gość gość
gość dziś To mój temat i jeżeli pan od rodowego księgozbioru i pani melancholia chcą wymienić opinie, to niech się przeniosą na inne forum albo piszą wiadomości prywatne. Żegnamy. x A dopiero co pisałaś jakim to pełnoprawnym obywatelem forumowiska jesteś i jakież to z tego tytułu przywileje ci przysługują ;) Czyżbym ja był tego forumowiska obywatelem gorszym? Przecież mówiłem że nie jestem biedny to dlaczego?! Pisząc temat na forum niestety wystawiasz się na strzał i właśnie go dostałaś tylko dlatego że ja strzelać mogłem a tobie się należało ;)

Gość gośćprzerosłowamego
durna cipo najbardziej kulturalne osoby to te które niedługo umrą.delikatne na poziomie szkoda że to pokolenie odchodzi,czas na nadmuchane pustaczki nawet jak się naczytacie książek to nic nie pojmiecie

Gość gość
Jedyne co mi się nasuwa na myśl to fakt że jesteście mega nudni mega nadęci i wszystko chcecie rozpracowywać naukowo. Mam wyebane na Wasze elaboraty. Dla mnie liczy się fejm i takich rozmówców szukam. Pouczającym mówię wypier.

Gość gość
gość dziś Zacznę od tego, co sobie dzisiaj kupiłam. 2 kg truskawek - rano specjalnie wybrałam się na targ, bo dowiedziałam się, że są już polskie w sprzedaży. 20zł/kg Po drodze wstąpiłam do apteki po lakier Steper do paznokci za 30zł. Mogłam wybrać tańszy odpowiednik, ale pani farmaceutka uświadomiła mnie, że droższy znaczy lepszy. Potem weszłam do drogerii. Kupiłam od razu 20 sztuk szamponetek firmy Marion, bo używam co 3-4 dni. Wzięłam jeszcze najładniejszą rolkę ręczników kuchennych, ale nie spojrzałam na cenę, bo po co? I na koniec zahaczyłam o piekarnię. Powąchać tylko, nic nie kupiłam. Po powrocie do domu oczywiście przysiadłam do komputera i zalogowałam się na konto sklepu spożywczego, żeby złożyć zamówienie. Zadzwonili i umówiłam się na jutro na odbiór jedzonka na cały tydzień. A Wam, jak minął dzień kochane?

Gość gość
Tutaj siedzi patologia i biedactwo.

Gość gość
gość dziś czemu zawsze jak laski chcą pogadac na swoim forum zawsze sie musi trafić jakiś frajer,pseudochłopina,miernota umysłowa,która liczy,że się na coś załapię. x Rozpracowałaś mnie jak maciarewicz tuska ;) Na seks oczywiście liczyłem i to na sponsorowany bo tu przecież same bogate laski! A teraz to se tych wymarzonych dżinsów pewnie nie kupię a seks to jak zwykle będzie w samotności ;););) Niech to diabli!!!

Gość gość
pojawią się osoby walczące z chamstwem wyganianie nic nie da :-)

Gość pani melancholia
Jeszcze tupnij nozka i sie rozplacz. Albo lepiej teatralnie zemdlej.

Gość gość
patologia i biedactwo to jest oczywiste ale najgorsze są męskie c***y wszędzie wsadzające swój wielki nochal byle tylko zdanie zamienić z jakąś laską bo w realu nie maja na to najmniejszych szans

Gość gość
Nawet fajfusa nie mam jakoś specjalnie długiego to pewnie tym razem nie o mnie ;)