Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pogaduszki fajnych, uśmiechniętych kobiet sukcesu. Wrednym biedaczkom dziękujemy

Polecane posty

Gość gość
idz juz stąd nudziarzu kafeteryjny bo na prawdę jestes żałosnym fiutem niczego nie wnoszącym,a silisz się na jakąś oryginalność i sarkazm,nigdzie takich nie cha co nie dziwota to się plącze miernota po babskich forach i mysli,że sobie coś nakręci

Gość gość
Moim zdaniem masz fejm autorko! Co do chodzenia na bazerk po truskawki, to czy nie jest to zbyt dziadowskie? Czy może to jakiś taki trend aby lansować się zstępując między zwykłych obywateli, którzy przyszli kupić 20 kg ziemniaków?

Gość gość
jak jesteście takie pewne siebie to co wam przeszkadza ten miły młody człowiek :-) i ta wasza irytacja i pobudzenie och

Gość gość
Autorka :) Nauka i biblioteka, potem poszukiwanie scrubu do ciała z clarins, udało się w sephorze. Na koniec cydr w kafejce połączony z prasówką i teraz robię tłumaczenie haseł encyklopedycznych. :)

Gość pani melancholia
Nie martw sie, nie kazda liczy na fejm (cokolwiek to znaczy), dla niektorych liczy sie osobowosc faceta. (Ale to pewnie wiesz ;) )

Gość gość
Autorka :) Nauka i biblioteka, potem poszukiwanie scrubu do ciała z clarins, udało się w sephorze. Na koniec cydr w kafejce połączony z prasówką i teraz robię tłumaczenie haseł encyklopedycznych. :)

Gość gość
musicie zrozumieć że dla normalnej osoby wasze zniewolenie truskawkami nie z bazaru i smarowanie nochala kremidłami wzbudza zainteresowanie

Gość gość
To nie autorka pisała o truskawkach kretynko. Po drugie bazarki są genialne, a tylko biedota kupuje warzywa w lidlu.

Gość gość
"zniewolenie truskawkami nie z bazaru" brzmi dosyć wyjątkowo :)

Gość gość
to jakiś debil,sam ze sobą rozmawia żeby wzbudzić zainteresowanie:-D

Gość pani melancholia
Jaka ta rozmowa jest pasjonujaca, czuje sie lepszym czlowiekiem po przeczytaniu o scrubie z clarinsa, to bylo takie rozwijajace...

Gość gość
ja tylko czytam o czym panie dyskutują i było o truskawkach jak nic przecież rozmawiacie ze sobą jako jedno doskonałe ciało ,a nie że monolog autorki więc proszę się tak szybko nie irytować

Gość gość
To było jak surfowanie na fali fejmu, podczas gdy sukces jest deską, a strój do surfingu najlepszej sportowej marki, ach :D

Gość gość
tak czy siak czekam na dalsze wątki szanownego ciała doskonałości

Gość gość
ja wychodzę,nie da się pogadać na forum dla kobiet z kobietami

Gość gość
trzeba pamiętać że nic nie może być z lidla ew bazar

Gość gość
Ależ da się, kontynuuj.

Gość gość
jak to się nie da ale rozmawiajcie ,czekam na wysokie loty chce pofruwać udoskonalić umysł

Gość gość
A My właśnie wróciliśmy z restauracji jestem wykoncZona dniem prawie cały spędziłam na zakupach nie będę wymieniać co kupiłam bo by za długo to zajęło w każdym razie poszło kilka stowek

Gość gość
czy jest jakaś bardziej skomplikowana czynność niż wsadzanie karty do terminala za zabawki materii? a i jeszcze książki ,pamiętam nie pomijam istotnych rzeczy

Gość gość
idz juz stąd nudziarzu kafeteryjny bo na prawdę jestes żałosnym fiutem niczego nie wnoszącym,a silisz się na jakąś oryginalność i sarkazm,nigdzie takich nie cha co nie dziwota to się plącze miernota po babskich forach i mysli,że sobie coś nakręci

Gość gość
słucham się tylko siebie księżniczko jednak zerknę jeszcze :-)

Gość gość
Pani melancholia ewidentnie rwie tego od rodowych knig. Wydaje jej się, że robi to w subtelny sposób i po cichu liczy na jakiś dalszy kontakt z nim. Jesteś żałosna. Ok, uważasz tą dyskusję za mało rozwijającą, zatem wypieprzaj, bo są tu osoby, które by chciały podjąć rozmowę anie mogą przez taką frustratkę jak ty.

Gość gość
gość dziś idz juz stąd nudziarzu kafeteryjny bo na prawdę jestes żałosnym fiutem niczego nie wnoszącym,a silisz się na jakąś oryginalność i sarkazm,nigdzie takich nie cha co nie dziwota to się plącze miernota po babskich forach i mysli,że sobie coś nakręci x Zupełnie niepotrzebnie sie powtarzasz bo już od dłuższego czasu jedynie czytałem jak inni łączą się z wami w przeżywaniu truskawek i szminki ;)

Gość gość
Kochane! Moze Wy mi pomożecie,I z góry też napiszę, że nie chodzi mi o to aby chwalić się jaka to ja nie jestem super ani też o to, żeby krytykować i obrażać kogoś innego. Po prostu zastanawiam się skąd to się bierze, że kobiety są takie inne, tak inną mają wytrzymałość zarówno fizyczną jak i psychiczną. Ja po 30-tce, kobietka z mojej rodziny ( nie będę konkretnie pisać jaki jest stopień pokrewieństwa między nami ) przed 30- tką. Ja dosyć chuda, poniżej 50 kg, ona normalna szczupła, czyli młodsza lepiej zbudowana a więc fizycznie mocniejsza. Ja mam 2 dzieci rok po roku, ona ma 1 dziecko. Ja obydwie ciąże bez żadnych narzekań, w pierwszej poszłam pod koniec 8 mc na l4, ona od razu jak się dowiedziała że jest w ciąży to l4. I cała jej ciąża to ciągłe narzekania i totalne zaniechanie robót domowych. Ciąża nie była zagrożona. Ja z niczego nie zrezygnowałam jesli chodzi o prace domowe, a w drugiej ciąży będąc jeszcze na macierarzyńskim zajmowałam się dzieckiem i domem i dawałam radę. A ona ciągle narzeka jak jej jest ciężko, że absolutnie więcej nigdy dzieci bo jest wykończona. I tak się po prostu zastanawiam, ja daję radę z dwójką, a młodsza kobietka, w lepszej kondycji niż ja nie wyrabia z jednym dzieckiem. Nie wiem co jest kwiestią takiego stanu rzeczy, od czego to zależy? Przepraszam za tą małą filozofię z mojej strony i pozdrawiam.

Gość gość
nie ulegajcie naszej dominacji, pokażcie swoją siłę i rozmawiajcie,nie chcemy was płoszyć przepióreczki no śmiało

Gość gość
Pani melancholia ewidentnie rwie tego od rodowych knig. Wydaje jej się, że robi to w subtelny sposób i po cichu liczy na jakiś dalszy kontakt z nim. Jesteś żałosna. Ok, uważasz tą dyskusję za mało rozwijającą, zatem wypieprzaj, bo są tu osoby, które by chciały podjąć rozmowę anie mogą przez taką frustratkę jak ty.

Gość gość
tak miły pan tylko czytał ,tym nudziarzem jest kobieta cichy badacz świadomości kobiecej ,nie dokuczajcie mu więc

Gość pani melancholia
Pani melancholia ma narzeczonego, takze niestety pudlo. Pani melancholia po prostu lubi ludzi na pewnym poziomie intelektualnym, a niestety w tym temacie takich niewiele... a mialy byc pogaduszki z osobami na pewnym poziomie materialnym, to sa. Zazdroscisz? :)

Gość gość
Jesteś żałosna. x Dorabianie rewelacji to prostych spraw to oznaka że zdrowie szwankuje ;) Mam tylko nadzieję że mówisz to złośliwie a nie z powodu tego szwankującego zdrowia bo tu chodzi o zdrowie psychiczne ;) Oczywiście nadzieję mam ze względu na ciebie bo przecież nie obawiam sie że rzucisz się i gryźć zaczniesz. W końcu to tylko net.