Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyborcy Kukiza i Korwina w drugiej turze tylko Duda.

Polecane posty

Gość gość

Lepiej wybrać mniejsze zło jakim jest Duda niż pozwolić tej bandzie dalej niszczyć i okradać Polskę.

Gość gość
TRZEBA SIĘ ŚPIESZYĆ , bo potem tylko adopcja jak proponuje nasz przyszły prezydent. Jestem kuratorem sądowym i widzę jakie dzieci trafiają do adopcji - matki ćpały lub piły - lub to i to, ostatnio jedna się mnie zapytała kiedy "będą dawać 500 zł na dzieciaka, to sobie jednego zostawi ;/" Duda jeszcze będąc posłem do Sejmu podpisał fundamentalistyczny projekt ustawy zakazującej in vitro. Za złamanie zakazu miały grozić nawet dwa lata więzienia. Zapis jest tak niejasny, że do więzienia można by wtrącić zarówno lekarzy, jak i rodziców starających się o dziecko. art. 57 1. Kto tworzy embrion ludzki poza organizmem kobiety, podlega karze ograniczenia wolności lub pozbawienia wolności do lat 2. 2. Tej samej karze podlega ten, kto niedopełniając obowiązków lub nadużywając uprawnień dopuszcza do tworzenia embrionów poza ciałem kobiety. 3. Jeśli następstwem czynu określonego w ust. 1-2 jest śmierć embrionu ludzkiego sprawca podlega karze pozbawienia wolności do lat 3. Czytaj więcej W zgodzie z ekstremą To oznacza tyle, że wyższa kara nie zależy od dobrej lub złej woli, ale od biologii - jeśli kobieta zdecydowałaby się złamać prawo i poddała się in vitro, ale nie donosiła ciąży, trafiłaby do więzienia nie na dwa, ale na trzy lata. Za postawę wobec in vitro Dudę chwalą katoliccy fundamentaliści z Fundacji Pro - Prawo do życia, którzy zgłaszają kolejne projekty ustaw całkowicie zakazujących aborcji. – On jednoznacznie wypowiedział się ostatnio w sprawie aborcji i in vitro. Cieszymy się z tego. W jego przypadku jasne komunikaty w obronie wartości, powinny przełożyć się na dobry wynik wyborczy, podobnie jak było w przypadku Ronalda Reagana – komplementował Dudę Mariusz Dzierżawski.

Pis i Po ten czy ten nic nie zmieni,mieli już szanse i co wielkie nic,a teraz obiecują.Ja już nie głosuje

Gość gość
Przepraszam bardzo ja jestem wyborca KUKIZA ale na Korwin Mikke patrzec nie moge. oszołom, prymityw jedyne co umie to startowac w kolejnych wyborach i dzieci robic. Jezeli Paweł kiedykolwiek sie spyknie z tym dziadem straci swoje poparcie i to nie tylko moje. Jemu nie potrzebne sa te jego marne trzy procenciki on sam zdobedzie wiecej z CZASEM

Gość gość598
ale naprawdę uważacie że dla Polaków in vitro to sprawa numer jeden??? ludzie nie mają pracy, uciekają z kraju, zus niszczy małe firmy a wy gadacie o in vitro :o

Gość gość
in vitro JEST i bedzie a refundacja jest niepotrzebna! sa wazniejsze rzeczy! 13 tys dawac na zabieg ktory moze sie nie udac a matki z chorymi dziecmi niecaly tysiac dostaja. wal sie z takim czyms

Gość gość
dokladnie, ludziom na raka sie odmawia refundacji a ta in vitro by chciala na kase chorych!

Gość gość
Miałem nie iść na wybory w drugiej turze, ale chyba pójdę i zagłosuję na Dudę. Myślę, że jeżeli Kukiz dojdzie do władzy na jesieni to lepiej będzie mu się współpracowało z Dudą niż z Bronkiem agentem WSI.

Gość gość
Ciemniak katolski. Bronek wygraj!!!!!

Gość gość
zagłosuję na Dudę jak wyliżesz mi buty

Gość gość
Ciemniaki k***a jak ja nienawidzę tej holoty pisowskiej. Matol fałszywy

Gość gość
o widzę, że zwolennicy partii miłości dali głos :D

Gość gość
W doopie mam invitro k..a dlaczego to ma byc sponsorowane z moich podatkow? Gdzie jest napisane ze kazdy ma miec dzieci jesli ktos chce sie bawic w boga (jestem niewierzacy) to niech sobie uzbiera na in vitro czyli co? Jak jakas laska ma c y c k i rozmuar a to powinni wprowadzic ustawe refundujaca jej wstawienie silikonow? Operacja reki nogi ok ale dziecko nie jest niezbedne do egzystencji!kukiz dobrze mowo ze sa glodowe zasilki dla urodzonych juz kalekich dzieci a my bedziemy bulic bo komus sie marzy dziecko ale nie zaadoptuje juz zadnego... ktos wczesniej napisal ze nie odda glosu na kukiza jak ten sie spiknie z k***inem k..a ja jestem za k***inem ale oddalem glis na kukiza jak pewnie 2/3 elektoratu k***ina k***ina bardziej bym widzial w sejmie niz kancelarii prezydenta

Gość gość
Najważniejsze to odsunąć PO od władzy, a zacząć trzeba od Bronka.

Gość gość
Głosowałem na Kukiza i Pan Duda ma mój głos na 100%, zresztą jak większości kukizowców, a na jesieni Kukiz na premiera i kompletna miazga PO.

Gość gość
Mam wyebane to wasze całe invitro. Kropla w morzu i nikogo to nie obchodzi. Duda na prezydenta, a Kukiz na premiera.

Gość gość
mnie tez nie obchodzi in vitro ale obchodza mnie inne rzeczy dlatego nie zaglosuje na dude

Gość gość
In vitro to temat zastępczy nie widzicie tego? Jaki to ma wpływ na życie przeciętnego Polaka?

Gość gość
In vitro powinno być zakazane, to zabawa w boga. Tworzą sobie dzieci a potem wychodzą takie kwiatki jak z Chazanem. Nie ukarali tego lekarzynę, który zrobił to dziecko a lekarza, który nie chciał zabić dziecka! Świat stanął na głowie! Czeka nas zagłada, ludzie sami się wykąńczą.

Gość gość
DziękujęKomorowskiemu: - za podniesienie wieku emerytalnego - za podwyższenie podatku VAT - za podniesienie akcyzy na paliwo - za podniesienie VAT-u na ubranka dziecięce - za o-ZUS-owanie umów cywilnoprawnych - za koszty utrzymania kancelarii większe, niż Królowej Brytyjskiej - za regulacje w każdym aspekcie gospodarki - za twierdzenie, że ostatnie wybory zostały przeprowadzone rzetelnie - za wygonienie z Polski 2 mln ludzi oraz za inne wybitne czyny dla Polski, np.: - za zgolenie wąsów - za instrukcję obsługi krzesła - za międzynarodowe kontakty - z szogunami - za czekoladowego Orła - za dbałość o język polski wink emoticon - za wszystkie gafy, których zliczyć nie sposób

Gość gość
Wyborcy Kukiza nie idąc na II turę wyborów pośrednio głosujecie na Bronka. Pamiętajcie o tym!!!

Gość gość
Komor i tak wygra, bo sfałszują wybory. Ta mafia tak łatwo władzy nie odda.