Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybory pokazują że większość POlaczków to stado POsłusznych baranów z przed TV

Polecane posty

Gość gość

podatni na manipulacje... :O Boże, gdzie my żyjemy. Że takie ogłupione owce decydują o losie mądrych i inteligentnych ludzi!

Gość gość
Ja głowowałam na Kukiza i teraz nie idę bo Po i Pis to złodzieje

Gość też wyborca Kukiza
I robisz błąd bo co by nie mówić Kukiz walczy z tą władzą (PO) ktora nas oszukała bardzo oszukała. Żadna władza nas tak nie wykiwałą po 89r. jak PełO!!! I to oni odrzucali inicjatywy wpołęczne, referenda (to o czym mowi Kukiz). Nie ufam żeby teraz było inaczej. A Duda obiecuje że referendum bedzie zawsze jak bedzie 1 MLN podpisów. Idę zaglosowac na mniejsze zło. Wole pół kroku do przodu niż 5 do tyłu.

Gość gość
pis i po rządzą od wielu lat i co nic nie zmienili NIC a teraz wielkie obietnice aha,duda zakaz in in Vitro to jest chore,a komor był i nic nie zmienił wiec po co ma byc znów ???

Gość gość
Mój głos na kukiza i tyle.Duda przeciwko in vitro wiec nie oddam na niego głosu a komorowski juz miał szanse i zmarnował wiec ja tez mam go w d***e

Gość gość
duda jest przeciwko in vitro wiec nie głosuje na nikogo

Gość gość
Przeciez Duda nie jest przeciwko .. to manipulacja ktorej ulegacie... manipulacja tych samych tv ktore wczoraj Kukiz , wasz kandydat krytyykowal. In vitro było i jakos nikt tego nie rozdmuchiwal SPecjalnie rozdmuchany temat przed wyborami... :O

Gość gość
popieram goscia ja tez nie ide,jedyny kandydat to KUKIZ

Gość gość
Duda nie przeciwko in vitro tylko przeciwko jego finansowaniu z kieszeni podatnika, tak samo jak Kukiz zresztą.

Gość gość
w innych panstwach in vitro jest refundowane a u nas duda nie chce i to ma byc prezydent/

Gość gość
na Dude głosują ludzie z podstawowym wykształceniem, bezrobotni i mieszkańcy wsi, im ludziom lepiej sie powodzi i są zadowoleni z życia tym częściej głosują na Komorowskiego. Polska B czyli bieda, patologia, religijni ludzie głosują masowo na Dude, bogatsze województwa na Komorowskiego, w Stanach w Waszyngtonie polonia wybrała Komorowskiego, bo tam są ludzie na poziomie dziennikarze, profesorowie w innych stanach pracują na stacji benzynowej więc z miejsca na Dude.

Gość gość
Kukiz też nie chce... Wszystko ma byc z funduszu? skad na to kasa. Po za tym tyle dzieci czeka na adopcje :O

Gość gość
duda wydał na kampanie ponad 10 mil na kampanie z naszych pieniędzy,a mówi ze polska pieniędzy nie ma więc co to ma byc .Kukiz nie wydał nic więc o czym mowa.Złodziej

Gość gość
Jaki prawem wykorzystuje duda i komorowski pieniądze podatników.Nie zagłosuje na nikogo

Gość gość
A ja głosowałam na Kukiza a teraz idę na Dudę.Jak nie pójdziecie na Dudę to nie załatwi się Po.A tak na jesieni będzie łatwiej Kukizowi wygrać.Trzeba działać strategicznie i cierpliwie.

Gość gość
gość dziś Kolejny ktory wierzy w papkę medialną. Ludzie nauczcie sie że nie można wierzyć w te podziały na wykształcenie, wiek co podają media! Nauczcie sie że gazety i tv to nie mówcy prawdy :O trzeba to traktowac z przymrozeniem oka... :O wy nawet w temacie otym że polacy sa zmanipulowani przez media piszecie otym co wam one wmawiaja . Co sie z wami dzieje? :( idzcie włączcie tvn24, a w łapkę gazeta ....:)

Gość gość
Jaki kraj taki prezydent .Jakoś za granicą potrafią pomagać emigrantom a w Polsce nawet obywatelom nie umilą.Ja też nie głosuję bo tylko kukiz mnie przekonał

Gość gość
Dokładnie. Już oni wmawiali że Komor wygra w I turze jakiś czas temu... :D potem że zdecydowanie wygra I turę... Wygrał Duda, a wy teraz wierzycie w to że oni podają że na Dudę same matoły głosowały. Ja akurat oceniam po ludziach ktorych znam osobiscie że jest na odwrót. Wykształceni ktorych znam glosowali na Dudę i Kukiza, a ci mniej na Komora... :O

Gość gość
Jak nie będzie Dudy to Kukiza załatwią przemyślcie to.Już mówią w tv,że Kukiz nie ma szans na jesieni bez pieniędzy.A in vitro to od rządu zależy/PO przecież ma wi3kszosc/.

Gość gość
Polsce potrzeba nowych ludzi a nie pis i po.KUKIZ tak inni nie

Gość gość
jak mozna zakazac in vitro ? k***a co za sejm

Gość gość
Przecież wiadomo że Kukiz wprost nie powie żeby poprzeć Dudę, ale on wczoraj jasno mówił że Komor to masakra, że nie ma mu co mu ufać i że te media ktore promuja komora (tvn24) prawie zniszczyly mu zycie ze gorzej manipuluja jak za komuny. Oczywiscie tego dziś tv nie pokazala. Wszystko jest na Youtube. Jedynie Republika dzis pokazywala z telewizji. NIe idac na II ture, dajecie głos Komorowskiemu. Temu człowiekowi ktory z sitwa PO odrzucał przez cala kadencje wszelkie inicjatywy obywatelskie i mielił podpisy. Czyli miał gdzieś to o co walczy Kukiz, a wiec spoleczenstwo obywatelskie. Lepiej wybrać mniejsze zło i zrobić jak ktoś ładnie napisał pół kroczku do przodu niż znowu cofać się w tył, w tą samą mętną wodę:O.

Gość gość
Masz racje gościu in vitro to wielka pomoc dla rodziny ale duda nie chce bo juz ma córkę,a co by było jak by nie miał ja tego nie rozumiem,dziecko jest jak kazde inne.Nie ide na wybory i moja 7 osobowa rodzina tez nie idze

Gość gość
goowno kogo obchodzi jakieś invitro przygłupie

Gość gość
Duda chociaz obiecuje że jak bedzie 1 MLN podpisów w JAKIEJKOLWIEK sprawie to bedzie rownoznaczne z referendum. A Bronek moze co najwyzej obiecac ze to bedzie rownoznaczne z mieleniem :O Nie badzcie naiwni zaglosujcie na Dudę. Chcecie in vitro to zbierajcie podpisy. Jak bedzie 1 MLN to bedzie referendum i polacy zdecyduja w tej kwestii. A nie POlitycy... Teraz Prezydent Duda, a niedługo Premer Kukiz. Myślę że to lepsza opcja niż znowu na 5 lat Komor i sitwa PO w sejmie

Gość gość
Nawet biorac pod uwage wybory do sejmu. Wygra Kukiz czy tam stworzy wiekszosc np z KORWINEM i co dalej jak w Palacu bedzie siedział Bul? :O Z Dudą będzie wieksze pole negocjacji. Tym bardziej ze obiecuje gwarantowane referenda jak 1 mln podpisów. Ogromny Ruch społeczny Pawła Kukiza taka ilosc spokojnie zbierze bardzo szybko w kazdej kwesti !

Gość gość
ja oddałam głos na kukiza i teraz mialam isc na dude poniewaz wole mniejsze zło,ale jesli nie chce in vitro to wybieramy z mężem wakacje niż to śmieszne głosowanie.

Gość gość
Wy lepiej pilnujcie, żeby wyborów znowu nie sfałszowano tak jak samorządowych. Jeśli wybory zostaną przeprowadzone uczciwie to Duda wygra z palcem w pupie.

Gość gość
Przecież Duda nie powiedzial że nie chce, nie chce refundacji... z reszta Kukiz też jest przeciwny refundacji in vitro. Ale skoro byłaby inicjatywa obywatelska w tej sprawie i MLN podpisow to Duda zapewnia ze byloby referendum.

Gość gość
No powiem szczerze że raczej sie nie uginam. Głosowałem na Kukiza i na 2 ture mialem nie isc ale czytam wasze wpisy i pójde dam głos na tego Dude. Dam szanse. Pozdro