Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybory pokazują że większość POlaczków to stado POsłusznych baranów z przed TV

Polecane posty

Gość gość
Panie i Panowie głosujemy na Dude bo trzeba w końcu coś zmienić. Tkwiąc w tym samym g... co jest nic nie zmienimy. Komor i tak jużnie mozek olejnej kadencji siedziec. A 5 lat mial nas w doopie to teraz juz calkowicie bedzie nas mial gdzies i robil co chcial. Wtedy nawet dobry wynik Kukiza nie pomoże w sejmie bo Komor wszystko zawetuje i odrzuci. Co innego Duda, ktory daje nadzieje na wspólprace.

Gość gość
Duda jest przeciwko in vitro więc nie nadaje się na mojego Prezydenta

Gość gość
Po i Pis tyle lat rządziło więc czemu nic się nie zmienia ??? Nie ma odpowiedniego kandytata KUKIZ TAK !!!

Gość gość
Jak można być przeciwnym in vitro? Nie no takie rzeczy tylko w PL

Gość gość
Nokt nie jesT przeciwny To manipulacje medialne. Duda nie bo jest przeciw a Kukuz tez orzeciw ale juz ok?

Gość gość
in vitro to pomoc dla rodzin nic wiecejj nie rozumiem o co chodzi?Polska tak rodzinnyi kraj a rodzicom nie chcą pomóc więc nie głosuje bo Ps i Po sa od zawsze i ja mieszkam 7 lat za granicą nigdy nie wrócę bo ciągle te same osoby

Gość gość
in vitro w innych krajach jeste przeprowadzone bez problemów ja mam córeczkę 6 miesięczną niestety inaczej sie nie dało i bym nigdy nie została mama a dzieki in vitro mam pełną rodzinę. Mój kandydat to pan KUKIZ a tera nikt. Duda jest przeciwny pełnej rodzinie nie głosujcie

Gość gość
Gdzie wy macie oczy Pis jest ciągle przeciw in vitro więc jesli duda wygra to nie macie szans na dzidziusia,zbierajcie pieniązki na in vitro w Niemczech bo nasz nfz to porażka a tam bez kolejki,ludzie po co wy płacicie składki skoro czeka się 3 lata na wizytę u specjalisty,bo nie ma miejsc a prywatnie od ręki i są miejsca k***a???

Gość gość
Jezeli. Uważacie ze Duda spełni choc jedna swoja wyborcza obietnica to sie mocno przejedziecie. A Jaruś zarządzi pięć komisji smoleńskich. Macierewicz zarządzi coroczną pielgrzymke do Częstochowy. Może Duda wygrać by wam udowodnić ze jesteście naiwne debile :)

Gość gość
Taa, 10 komisji zarządzi

Gość gość
Kukiz tez jest przeciw in vitro.... Ludzie wybierajac Komora ponownie tomozecie zapomniec o jakichs pozytywnych zmianach. nawet zwierze 2 razy nie robi czegos zlego tylko sie nauczy co jest złe.... :O Trzeba isc i glosowac na Dude

Gość gość
Dobrze piszecie. Popieram Dude w 2 turze.

Gość gość
Ludzie wybierajac Komora ponownie tomozecie zapomniec o jakichs pozytywnych zmianach. nawet zwierze 2 razy nie robi czegos zlego tylko sie nauczy co jest złe.... pechowiec.gif Trzeba isc i glosowac na Dude xxxx BRAWO ! rozsądnie ! głos oddajemy na Dudę !

>>>Wybory pokazują że większość POlaczków to stado POsłusznych baranów z przed TV<<< x Masz po części rację :D, x duża część "ściany wschodniej" x to stado bezmyślnych baranów, x które zaraz po mszy, idą głosować, wg zaleceń księdza :(.

Gość gość
Ale daliście się zmanipulować o tym in vitro Przecież Duda publicznie powiedział że jako prezydent będzie po stronie tych dla których in vitro jest jedyną szansą , choć jest przeciwny zamrażaniu zarodków i poddawaniu tych zarodków szemranym eksperymentom (a wy chcielibyście aby wasze zarodki były wykorzystywane w eksperymentach?) Więc Duda nie jest przeciw moralnie używanej metodzie in vitro, co głosił publicznie, Manipulatorzy z czarnego pijaru przedstawiają tylko pierwszy fragment wypowiedzi Dudy na temat in vitro i skrzętnie pomijają resztę wypowiedzi z której wynika że Duda dopuszcza potrzebę in vitro choć bez niemoralnych wykorzystywań zarodków, A wy daliście się wpuścić w maliny tym manipulatorom których zadaniem jest wzbudzenie nienawiści do Dudy Kłamstwo i oszustwo, nie dajcie się wrabiać.

Gość gość
moski , komuchy , lemigoza i wyksztalciuszki po licencjatach glosowali na Bula - Shoguna na szczescie oprocz tej hodowlanej tepoty , albo zydopostkomuny sa jeszcze normalni , ktorzy maja zwykly zmysl rozrozniania ...chocby sarny od kaszalota :classic_cool:

Gość gość
manipulować dają się durnie którzy nie słuchają albo nie rozumieją tego co słyszą :) to tak jak nasz pan prezydent obecny :D on nawet sam siebie nie rozumie :D in vitro in vitro , już nie dobrze mi się robi od tego cięgłego pierdzielenia o dupskach i pipach jakby od tego zależała przyszłość Polski ! nie myślcie tylko o pierdołach pomyślcie o miejscach pracy lepszych zarobkach szansach na nowe mieszkania dla młodych ! a nie o strzykawkach w pipie !

Gość adudapl
Nowy prezydent aduda.pl

Gość gość
Znowu tym mniej rozgarnietym zmanipulowalu małe mozdzki tym in vitro .Duda nie jest przeciwko !!! Chce by powstała ustawa regulujące to i by zarodki nie byly niszczone bo to nowe życie. PO i Komorowski mieli tyle lat na taką ustawe i nagle calkiem przypadkowo przypomnieli sobie przed wyborami.Teraz okazuje się ze zawsze byli za okregami jedmomandatowymi i za referendum .Jutro okaże się ze chcą miedzynarodowego śledztwa w sprawie Smoleńska.Pojutrze powiedzą ze kościoł jest w Polsce najwazniejszy.Wszystko zeby nie przegrać bo wtedy nikt nie będzie się z nimi cackal

Gość Sky82
Tak łatwo się obraża wszystkich wokół. Ale dobrze, przyjrzyjmy się bliżej kandydatom, tym pow. 2%. Dla jasności - mam 33 lata, wyższe, tzw. klasa średnia, poglądy liberalne ekonomiczne i konserwatywne społeczne, przy pełnej jednak tolerancji wobec osób trzecich: M. Ogórek: totalny i żenujący brak kompetencji merytorycznych związanych ze stanowiskiem, na które kandydowała. W zasadzie do dziś nie mam pojęcia, jakie miała spojrzenie na kwestie ekonomiczne w polityce państwa. J. Korwin-Mikke: ekonomicznie ma wiele racji, społecznie niemożliwy do zaakceptowania. No more comment. P. Kukiz: proponuje mi krytykę systemu. I co dalej? "Rewolucję francuską"? Mimo, że dokłądnie interesuję się polityką - nie mam dalej zielonego pojęcia o co w gruncie rzeczy mu chodzi... czym ma się wyrażać ten bunt? jakie ma to mieć konkrentne przełożenie na kwestie ekonomiczne i społeczne? JOWy i brak fiansnowania partii, czyli model ukraiński polityki opartej o oligarchów i tych, którzy dadzą więcej w trakcie wyborów? Pomijam już kwestie sposobu bycia kandydata. Od prezydenta (ktokolwiek nim będzie) oczekuję krawata, garnituru i umiejętności zachowania się na arenie międzynarodowej. Same znaki zapytania. Rozumiem, że jego poparcie jest motywowane buntem wobec status quo, niemniej jednak łatwo krytykować dopóki Pan Kukiz i jego wyborcy nie usiądą przy stole, na którym będzie leżeć 297 mld zł (budżet 2015) i trzeba będzie je podzielić, przy czym ok. 60% to wydatki stałe państwa (wypłaty, przywileje, edukacja, służba zdrowia) - realnie do podziału pozostaje więc ok. 120 mld od dróg zaczynając na pomocy społecznej (w tym becikowe, pomoc rodzinom wielodzietnym itp.) kończąc, pomiędzy 38 mln obywateli. Można i trzeba robić reformy, np. ordynacji podatkowej - ale nie polegające na rozdawnictwie tylko na uwolnieniu przedsiębiorczości Polaków i zmniejszeniu fiskalizmu państwa. B. Komorowski - ani dobry, ani zły prezydent. Nijaki, pozbawiony większej charyzmy, płacący za błędy PO, która z kolei jest w zasadzie mierną partią ludzi w większości bezideowych. Tyle. Zapewnia jednak względny spokój, kohabitację polityczną i jest politykiem samodzielnym, o ile to w ogóle możliwe w ustroju republikańskim. A. Duda - do faceta nic nie mam, powiem więcej: świetnie wykształcony, z rodziny inteligenckiej. Problem jest środowisko polityczne, z którego się wywodzi. Chyba nikt zdroworozsądkowy nie myśli, że będzie on samodzielny w podejmowanych decyzjach. No i jeszcze jedno, dla mnie jako liberała największy grzech - poparcie i współpraca ze związkami zawodowymi. Czysty socjalizm i rozdawnictwo. Nic więcej. Niemniej jednak, jeśli Polacy go wybiorą, to oczywiście muszą też jesienią wybrać PiS. Inaczej rozpoczynamy 5 letnią wojnę polityczną. Taki to wybór.

Gość gość
Nie bardzo znam sie na polityce, wiec postanowilam zdac sie na tych, ktorych uwazam za inteligentnych. Za Dudą stoi Macierewicz, "prof" Pawlowicz, Rydzyk, bulterier( glupi narod to kupi) Kurski, Hofman z duzym przyrodzeniem. Za Komorowskim ludzie, ktorzy cos fajnego juz w zyciu zrobili - Pendercki, Wajda, Janda, Olbrychski, Tym, Holland, Szaflarska, Turnau, Gajos, Holowczyc, Tusk i Buzek, ktorych doceniła Europa ( to akurat ci , co i do głowy przychodzą). Wole zaufac tym, którch lubię i cenię.

Gość gość
A przypomnimy jedno- najbardziej za Komorem stoją KRYMINAliści -miażdżące zwyciestwo w ZK . Czemu akurat oni maja takie zaufanie ?

Gość gość
ech...

Gość gość
przeciez po ma w sejmie wiekszosc wiec jesli za czyms jest po to i sld, twoj ruch, psl. pis glosuje zwykle przeciw, ale co to moze pomoc? prawda jest taka ze poslow z pisu w sejmie jest tylu dlatego zeby media takim jak wy mogly wmowic ze tych z pisu siedzi az tylu w rzadzie i nic nie robia. krytykuja pis bo tylko oni chca cos dobrego zrobic dla Polski i mozecie pisac ze tak nie jest, mozecie pisac ze to gowno prawda. ja wiem, mam 100% pewnosc ze tylko oni chca dobrze, ale jak to zrobic, jak Polacy sa ciagle oglupiani ze jarek z pisem to ci zli, a po to ci dobrzy. ludzie myslcie, myslcie samodzielnie nie za pomoca wyborczej czy tvn. polecam filmiki na youtube kto tak naprawde rzadzi swiatem, wtedy wam sie duzo rozjasni. ja juz kiedys o tym pisalam i moje komentarze z netu byly usuwane.

Gość gość
Ta z 23, 13 ja piernicze żeby mieć tak zmanipulowany mózg .jak wytresowana . Ta "elita "którą wymienilas popiera tego cymbala mistrza gaf bo dzięki niemu mają frukty i ordery a ty na to tyrasz. Boja się Dudy bo mogą to utracić

Gość gość
gosc 00:17 prawda w 100% ale jak takiej wytlumaczysz cokolwiek, pewnie to matka polka jak tylko wyszykuje dzieci do szkoly to siada przed tv i wlacza dzien dobry tvn, potem pojdzie po zakupy kupi mleko, bulki, maslo w biedronce i wyborcza. wroci wstawi ogorkowa, wlaczy ukryta prawde. jak wroca dzieci ze szkoly poda im obiad, pomoze im troche w lekcjach i szybko wroci przed tv bo zaraz rozmowy w toku. wieczorkiem obejrzy fakty, olejnik. to jest typowy dzien elektoratu po. pusci ludzie, zmanipulowani, szczekajacy na pis az im piana z pyska leci.