Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybory pokazują że większość POlaczków to stado POsłusznych baranów z przed TV

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Mnie obchodzi ponieważ mam córkę dzięki temu,ale w śmiesznej Polsce się nie da tego zrobić a w niemczech zero problemu.Nie rozumiem jaki jest problem z in vitro i ciekawe czy zona dudy nie chodziła do gina w czasie ciązy skoro to takie złe k****.Nie przyjeżdzam na głosowanie bo duda i komor to jedna sitwa POPIERAM KUKIZA!!!!!

Gość gość
"ja oddałam głos na kukiza i teraz mialam isc na dude poniewaz wole mniejsze zło,ale jesli nie chce in vitro to wybieramy z mężem wakacje niż to śmieszne głosowanie. " Duda nie chce in vitro w ten sam sposób co Kukiz, na którego rzekomo głosowałaś. Nie chodzi o zakaz in vitro tylko nie finansowanie tego zabiegu z pieniędzy obywateli, w sytuacji gdy nie ma na leczenie ratujące życie, a matka z dzieckiem niepełnosprawnym wegetuje za mniej niż 1000zł. :-O

Gość gość
Tak szybko zapomnieliście co Komor mówił o wyborcach antysystemowców?frustraci, siewcy nienawiści itd... Co Niesioł mówił o Kukizie? ... Chcecie teraz odpuścić? Chcecie by dalej atakowano i niszczono Kukiza? PiS przynajmniej ani razu nie krytykowal tej inicjatywy , okazywal szacunek . A ci sie caly czas pieklili. Czas utrzec im nosa! Idziemy glosowac na Dude

Gość gość
@ gość dziś gość dziś ""Mnie obchodzi ponieważ mam córkę dzięki temu,ale w śmiesznej Polsce się nie da tego zrobić a w niemczech zero problemu.Nie rozumiem jaki jest problem z in vitro i ciekawe czy zona dudy nie chodziła do gina w czasie ciązy skoro to takie złe k****.Nie przyjeżdzam na głosowanie bo duda i komor to jedna sitwa POPIERAM KUKIZA!!!!! "" Tylko Kukiz w takim samym sensie nie popiera in vitro jak Duda... Ale co oni oboje mowia ze skoro jest taka inicjatywa i bedzie wymagana ilosc podpisow i polacy przeglosuja ze sa za to to bedzie i koniec. Oni nie sa za wg swoich przekonan. Ale nie mowia ze beda wam je narzucac. Skumajcie

Gość gość
"Mnie obchodzi ponieważ mam córkę dzięki temu,ale w śmiesznej Polsce się nie da tego zrobić a w niemczech zero problemu." Nie kłam. Sprawa in vitro jest w Polsce nieuregulowana, czyli jest wolna amerykanka w tej kwestii i in vitro jest legalne w każdej formie..

Gość gość
wlasnie jest wolna amerykanka i tyle. To temat rozdmuchany przez media na potrzeby kamapnii PełO przeciwko Dudzie i Kukizowi m.in......

Gość gość
I zobaczcie jak ciężko jest wam samym sie okiełznać. Wątek jest o tym że media manipulują ludźmi a niektorzy w tym wątku powoływali sie już pare razy na manipulacje ktore media im wmówiły mimo wszystko... Heh. Naprawdę ciężko jest być wolnym człowiekiem. Ja już od dłuższego czasu nie czytam głupich gazet i nie oglądam tv - chyba ze z odpowiednim bardzo dużym dystansem. Tylko filmy i książki i mam zupełnie inny obraz. Media manipulują, a w Polsce manipuluja zdecydowanie na krozyść obozu władzy PełO. O tym mówi m.in Pan Kukiz. Polacy nie dajcie się! Wyłączcie te pudło albo przełączcie a coś wartościowszego niż te wstrętne gadające du...głowy ...

Gość gość
macie racje. Trzeba glosowac na Dudę

Gość gość12566432
Dajcie spokoj z tym in vitro, są ważniejsze sprawy na teraz do załatwienia, jak chcecie załatwienia kwestii in vitro, to zbierzcie podpisy pod referendum i ludzie wybiorą czego chcą, Kukiz też nie jest entuzjastą in vitro, nie powiedzial tego wprost, ale tak jest, a wy i tak glosowaliscie na niego Wolę dać szanse Dudzie, niż tej chodzącej kompromitacji i niekompetencji bulowej nie dajcie się nabrać PO, oni rządzą 8 lat i nic z tego dobrego nie wynikło, chcą nic nie robić i dalej być przy korycie A na jesieni trzeba poprzeć Kukiza i Korwina żeby przeszli, a jak już będą języczkiem u wagi, to oni już dopilnują naprawy Polski

Gość gość
Polskie prawo to cyrk.Rodzina dostaje na dziecko jako rodzina zastępcza 450zł a obcy 1000zł co to ma być CYRK!!! Nie zagłosuje

Gość gość
Jesteśmy z mężem rodziną zastępczą dla 4 letniej siostrzenicy i dostaję na opiekę nad siostrzenicą 450 zł ale gdyby sąsiadka postanowiła zostać rodziną zastępczą to by otrzymała 1000 zł na utrzymanie i nie chodzi o nas ponieważ my zarabiamy wystarczająco i te pieniążki przekazujemy na hospicjum dla dzieci ale nie rozumiem tego postępowania.To polityka PIS I PO .Wraz z mężem wybieramy jezioro

Gość gość
A Pis ile rządzi tyle samo i co wielkie NIC!!! Gdzie byli wczesnej ??

Gość gość
PO i PIS to jedna sitwa tyle lat w sejmie i nagle duda zmieni kraj a komor sprawi,ze my wrócimy z zagranicy aha do czego ???

Gość gość
W pl nawet nie marzyłam o dziecku a w holandii mieszkam 6 lat i już staramy się o drugie dziecko bez problemu dostaliśmy kredyt na duży dom z 4 pokojami wielkim salonem i 2 łazienki plus dodatkowe wc i ogród,mąż pracuje z awansem i swietnymi zarobkami a ja dostaję adekwatne pieniążki do zarobku plus opiekunkę więc o czym tutaj mówić? Głosowałam na Pawła Kukiza a teraz wolę nie brac udziału w tej farsie!!!

Gość gość
gość dziś Ja również dowiadywałam się o in vitro w Polsce i niestety wiąże się to z ogromnym nakładem finansowym.Polska nie idzie do przodu

Gość gość
Duda jest w Pis i co zrobił dla nas przez tyle lat,a miał szanse i Nic!!10milionów na kampanie wydał z podatków Polaków!! Komor był prezydentem to co zrobił tylko napchał kieszenie,podniósł wiek emerytalny i nic więcej. Polska nie ma pieniędzy A sam duda wydał 10 milionów więc jakim prawem?

Gość gość
Pis rządzi od 8 lat? Rządziło 2lata przed PO, a jak rządziło to niebylo tak zle, przeciwnie byl nawet niezly wzrost W 2005-2007 gdy przyjezdzalem z z handlu to w jeden dzień zarobilo się nie raz ponad 200zł , i człowiek uginał sie od zrobionych zakupów, sytuacja popsula się gdzieś w 08/09 i było coraz gorzej, mniejszy ruch, powstalo kilka marketów, i teraz zarobi się nieco ponad 100 zł, a często poniżej, handel podupadł i to bardzo za PO Więc się kolego nie ośmeszaj się, PO ponosi pełną odpowiedzialność za to się dzieje od dwóch kadencji,

Gość gość
Ludzie nie piszcie że PiS rządzi tyle lat bo PiS nie rządzi od 7 lat! JEST W OPOZYCJI, a to co innego...Rządzi to złodziejstka, zakłamana banda PO-PSL.... PO zrobiła dokładnie odwrotność tego co obiecała, oszukując przy tym wszystkich swoich wyborców... Ilekroć PO wymyśla swoje uderzające w Polaków ustawy to PiS jest przeciw i chce dobrze. Ale koalicja PO-PSL zawsze ma sejmowa większość i robi swoje i nie ważne są przekonania pojedynczych ludzi tych partii, liczy się co im góra partyjna każe robić, wiec robią jak te małpeczki :O A jak wiekszosci mieć nie może to im Palikmiot czy inny payac z lewa pomoże... PiS jak chciał rządzić i oczyscic kraj z tego kurestvva to był tylko na nich ciągły atak, ktory z reszta trwa do dziś bo cała ta sitwa nie może im przeboleć że chcieli rozwalić to złodziejstwo.Reżimowe media i oboz władzy graja do jednej bramki....Chca osmieszyc wszystkioch którzy chcą sprawiedliwych rządów. Nauczcie się myśleć samodzielnie. Ja głosowałem na Kukiza, ale teraz na 100% poprę Dudę i wam też radzę. Bo bierność to zły wybór. Ja poprę Dudę za te kłamstwa, obłudę PO i Komora, za wiek emerytalny 67l., za vat 23%, za GMO,za mielenie podpisów, za odrzucanie rederendów i kompletny brak dialogu z narodem! Koniec tej fasrsy, koniec tych nieudolnych rządów! Nie możemy być bierni.... Siedzenie w domach i bierność to głos na Komora, a głos na Komora to tkwienie w tym samym co jest, a powiem więcej że nawet w czymś gorszym - Pamiętajcie że Prezydent może mieć maksymalnie 2 kadencje, więc skoro Komor podejmował takie złe decyzje w 1 kadencji, mając na uwadze żeby niektórym jednak chociaz troche sie przylizac to strach sobie wyobrazić co świta PO i Komor zrobia jakby mieli 2 ture i wtedy już by mu wcale na wyborcach nie zależało wiec robiliby co chcą! Na pewno nie byłoby żadnych referendów nie wierzcie w to bo oni zawsze kłamali i nic wiecej.Trzeba iść zagłosować na Dudę, a potem w wyborach do sejmu na Kukiza! I coś czuję że te sejmowe wybory Kukiz ma wielkie szanse wygrać :)

Gość gość
Za 200 zł nie zrobisz zakupów,ale jesli musisz to na 2 osoby obiad i kolacja skroma jest.Nie chce nic mówic ale ja od 6 lat mieszkam w niemczech i juz mineły czasy gdzie polacy robili zapasy w pl,my nic nie kupujemy nic zero poniewaz w niemczech jest taniej i zdecydowanie lepszej jakosci

Gość gość
100% racji. Ja pamiętam jak PiS obniżył podatki, jak mieliśmy bardzo mocną złotówkę... Tylko w mediach trwał wsciekły atak antypolskich mediów w zagranicznych rękach, który trwa do dziś bo bardzo wpływowe kręgi osob w Polsce nie mogly sie pogodzic ze ktos chce w tym krtaju dobrze rządzić i ktoś chce w tym kraju złodziejstwo pozamykac! Przejżyjcie na oczy... O tym też mówi Pan Kukiz. PełO wam tego nie powie...

Gość gość
Ja p*****le ludzie gdzie wy macie oczy Komor był i co nam dał??? Pis jest w sejmie i co nam dał ?? Pis i po mogli coś zmienic ale siedzieli na d***e więc czego chcą ? Nie idę na wybory, Teraz obiecują ale nic się nie zmienia więc po co obiecują mogli zrobić to już dawno

Gość gość
Komor i Duda jedna sitwa

Gość gość
Jak PiS moglo cos zmienic jak nie mialo wiekszosci w sejmie, a żeby demokratycznie cos zmienic to trzeba miec wiekszosc. PiS zawsze chcialo inaczej, lepiej niż PO ale co z tego jak PO kolesie z PSL, Palikota, SLD zawsze pomagali w c***jowych dla Polski i Polaków decyzjach :O. Głosujcie na Dude, to bedziemy mieli Prezydenta z PiS który może bedzie blokowal czesc bandyckich ustaw tej sitwy POwskiej. A po za tym do sejmu glosujmy na Kukiza. Kukiz Premier, Duda Prezydent to zupełnie swieża, młoda krew. Zupełnie nowa jakość. Chyba gorzej być nie moze jak jest. Nie dajcie sie zwiesc!

Gość gość
Ludzie oczekujecie od PiSu zmian ak oni nie maja wiekszosci. CO mogli zrobić ? Daiscieim za malo glosow w wyborach. Teraz jest szansa na Prezydenta z PiSu ktory moze nie dopusci do wszystkich tych glupich pomysłow PełO to wy chcecie olać wybory jak po tylu latach jest szansa na jakąśzmianę. No co wy robicie? Pomyślcie!

Gość gość
Po i Pis urzędują w sejmie tyle lat więc gdzie są zmiany haha teraz obiecują aha Tusk obiecywał,ze emigranci wrócą do kraju a sam Tusk uciekł do Brukseli i tym samym stał się emigrantem więc wnioski są proste.

Gość gość
Cała Europa jak widać wybiera inne rządy, nowych ludzi, a POlaczki muszą zawsze tkwić w gów... po uszy :D Nie pierniczciew tylko wszyscy na wybory i na Dude głosujcie! Bierzcie rodziny i zmieniamy władzę! Wybór jest moze kiepski ale zawsze to maluśki kroczek do przodu niż 2 do tyłu. A po za tym Duda prezydent to tylko przystawka. Głównym punktem bedzie wybór Kukiza do sejmu :) a on wygra na 100% te wybory bo widać że jednoczy wszystkich vvk*****onychod lewa do prawa od PiSowca do zawidzionego POwca.

Gość gość
Dokładnie. Wybierzecie Dude ktory obiecuje chociaz referenda po uzbieraniu 1 MLN podpisów to bedziecie mieli szanse na realny wpływ na władze w Polsce, a ja kwybierzecie Komora ktory mieli podpisy i ma was gdzies na kolejne 5 lat to żaden Kukiz w sejmie wam nie pomoże.... bo nic nie zrobi.... A tak 1 MLN podpisów dla Ruchu ktory tworzy sie przy Pawle Kukizie to bedzie chwila na uzbieranie... Głosujemy na Dude!

Gość gość
Nie zagłosuję na Dudę ponieważ jest przeciwny in Vitro.Nie szkoda mojego czasu

Gość gość
duda komorowski bla bla bla zawsze obiecują a pózniej,zero kontaktu z ludzmi

Gość gość
Kukiz jest tak samo przeciwny in vitro jak Duda. Czyli oboje nie są zwolennikami, ale teżnie wykluczaja jesli obywatele np uzbieraja podpisy i bedzie referendum . Po za tym in vitro było nieuregulowane i jest. A afera w okól tego tematu jest tylko na potrzeby siania fermentu przez glowne media sprzyjające władzy w atakach na opozycje.