Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sprzedam używaną bielizne

Polecane posty

Gość gość

rajstopki,majteczki co tylko zechcesz ;)Oferuję specjalnie dla ciebie moją noszoną bieliznę. Posiadam dużo par seksownych majteczek przepełnionych wonią mojej wilgotnej c**eczki. Mogę je dla ciebie nosić tyle dni ile zechcesz... pocić się w nich, spać w nich i nie tylko. Napisz mi, czego pragniesz, jakie masz fantazje, zobaczę, co się da zrobić. Uczciwie, konkretnie i anonimowo Posiadam również duzo par znoszonych rajstopkach po cięzkich dniach mojej pracy na moich długich zgrabnych nóżkach....noszone bez majteczek..pachną moją c**eczką i spoconymi stopkami:). Zapraszam <3 klaudiabielizna@o2.pl

Gość gość
rzygam :o

Gość gość
Mmm... już czuje zapach tych majteczek :) Białe koronkowe damskie bokserki noszone 1 dzień + 1 noc, do tego piss w słoiczku i chciałbym jeszcze żebyś się troszeczke pomasturbowała w tych majteczkach, masowała przez nie pipke i nagrała to jak sie masujesz, krótki filmik chociaż 3-5minut, nie musi być widać twarz, nie wymagam tego. Chciałbym po prostu potem oglądać Cie jak się bawisz i wąchać te same majteczki które masz na filmie 200zł wystarczy? mam nadzieję że tak

Gość gość
:o

Gość gość
pokaż pitryne Noxi

Gość gość
mmmm bajka chyba napisze