Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

boculka12345

Nie mam kogo wziąć na świadka.

Polecane posty

Biorę ślub a nie mam świadkowej. Nie mam siostry. Nie mam żadnej koleżanki ponieważ od skończenia szkoły nie utrzymuję z nikim kontaktów choć próbowałam ale jakoś przyjaźnie się rozpadły. Mam 3 kuzynki z czego 2 za granicą i nie przyjadą a 3 jest bardzo zazdrosną i mściwą osobą, odmówiła bycia chrzestną tydzień przed chrztem (miała być chrzestną dziecka rodzonej siostry) Mam z tym wielki problem, od strony narzeczonego wszystkie kuzynki biorą w tym roku ślub przed nami.

Gość gość
to weź dwóch świadków. dwa razy tak byłem :-). co pradwa te małżeństwa już są przeszłoscią, ale można tak ;)

Gość gość
Mozes wziac dwoch facetow, nie musi koniecznie byc kobieta i mezczyzna za swiadkow.

Mam brata, narzeczony ma kuzyna i brata ale brat będzie się rozwodził, jest w trakcie rozwodu ale ma nową dziewczynę i pomyślałam o niej, miałam z nią kontakt i spoko dziewczyna tylko teściowie nie chcą jej na świadkową bo nie wiadomo czy do mojego ślubu ten brat jeszcze będzie z tą dziewczyną :(

No tak wyszło że przyjaciele mnie zawiedli i drogi się rozeszły, zresztą z mojej klasy prawie wszystkie już mężate :(

Piszesz, że kuzynki narzeczonego biorą ślub przed wami... ale zamężne kobiety też mogą być świadkami. Więc może któraś z nich by się zgodziła...