Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na dude głosuje bieda i patologia

Polecane posty

Gość gość

Taka prawda Warszawa miasteczko Wilanów-najbogatsza dzielnica Warszawy, ludzie z pieniędzmi którzy sie dorobili- Komorowski ponad 50% Duda niecałe 30%, na Dude głosują biedni ludzie bez przyszłości ze wsi i miasteczek głównie z Polski B. Kto normalny głosuje na rydzykowców, ludzi zakazujących in vitro, zaostrzających kary aborcyjne, którzy jak sami byli u władzy był taki burdel jak teraz. Ja głosuje na Komorowskiego i tyle.

Gość gość
a głosujący na Komora tez są biedni - umysłowo...

Gość gość
fakt ci z dużych miast którzy nie sa fanami radia maryja, pracują i mają wykształcenie albo chcoiaż interesują sie tym co sie dookoła dzieje, czytają głosują na Komorowskiego

Gość kasieńńska
dla mnie PO i PIS to samo g****o, ale już wole PO nie życze sobie katolandu w Polsce i żeby biskupi i księża wtrącali się do moich spraw.

Gość gość
dziwne w necie 90% to przeciwnicy PO a wyniki wyborów wskazują ze Duda i Komor ma mniej więcej tyle samo hmm...?

Gość gość
W miasteczku Wilanów w willach po milion zlotych mieszkają mili mądrzy pracowici ludzie .Dorobili się tych willi uczciwa ciężką pracą i głosują teraz na pana prezydenta :-):-):-)

Gość gość
Tak ciężką pracą, układami i układzikami.

Gość gość
nie tam nie ma willi, są budynki mieszkalne po mniej więcej 100 rodzin tylko wyglądają o niebo lepiej od zwykłych bloków tam willi żadnych nie ma :/ może troszke domków jednorodzinnych ale też bez mega szału, tam nie mieszkają tam celebryci, więc po co mówisz jak nie wiesz

Gość gość
Gdybyście się wsłuchali dokładnie co jest między wierszami, to będziecie wiedzieć że: 1. Nikt nie obniży wieku emerytalnego, nawet jak Prezydentem będzie Duda a premierem Kukiz. Premierem co najwyżej będzie Kaczyński, a ten jeszcze nigdy nikomu na rękę nie poszedł, nawet swojego brata zabił. 2. Nikt nie obniży podatku vat; 3. Duda jest zacofanym katolem, więc głosując na niego, głosujecie na decyzje biskupów, pamiętam jak Jarek stawał się przyjacielem Niemców i Rosjan, ale tylko do wyników, potem wrócił do normy, podobnie jest z Dudą. 4. Jedynym celem tej prezydentury jest stawanie wszystkim na przeciw, a skoro będzie się stawiał rząd, to postawią się inni. Dzisiaj Polska nie jest potrzebna światu i UE. Czas sobie to powiedzieć. Gdyby wycofać wszystkie pieniądza jakie UE wpakowała w Polskę, to rolnicy na protesty jechaliby furmankami a nie wypasionymi traktorami wartości mieszkania. 5. Przy wszystkich swoich wadach Komorowski nie ingeruje w gospodarkę i dobrze. Jako przedsiębiorca, przez ostatnie lata, miałem lata spokoju. 6. Duda jest jednak kimś kto jest w zastępstwo a nie głównym przedstawicielem swojej partii, bo PIS to partia a partii się nie zdradza. Nie chcę mi się dalej wypisywać tego dlaczego głosuję na Bronka, bo po co, i tak wiecie lepiej. Wam wystarczy zawołać że obniżę podatki, że obniżę wiek emerytalny itp itd. Ale do tego trzeba wspomnieć o kosztach, bo o nich nikt nic nie mówi. I pełna zgoda w sprawie JOW. To da gwarancje, że żadne inne śmieszne partyjki nie wejdą do sejmu.

Gość gość
w necie siedzą frustraci albo trolle stąd 90% popiera Dude bo są sfrustrowani, nienawiść, złość i poglady PISowskie sa ze sobą ściśle powiązane, normalni ludzie pracują a nie siedza cały czas na kafe

Gość gość
co tam prawda boli?

Gość warszawiak nie słoik
Hahaha a co to jest miasteczko Wilanów? postawione w polu kilka bloków które się rozpadają po 2 latach od budowy a na tym śmiesznym osiedlu mieszka 95% słoików, po sprzedawali pola po ojca i kupił sobie mieszkania na Wilanowie nonono wielkie panika Buhahaha ja mieszkam w starej przedwojennej kamienicy na Żoliborzu i jestem bardziej arystokratyczny niż te chamy z wiosek na tym miasteczku Wilanów. Głosuję na Dude a nie na ojca narodu Bronisława W.S.I Komorowskiego

>>>Hahaha a co to jest miasteczko Wilanów? postawione w polu kilka bloków które się rozpadają po 2 latach od budowy a na tym śmiesznym osiedlu mieszka 95% słoików, po sprzedawali pola po ojca i kupił sobie mieszkania na Wilanowie nonono wielkie panika Buhahaha ja mieszkam w starej przedwojennej kamienicy na Żoliborzu i jestem bardziej arystokratyczny niż te chamy z wiosek na tym miasteczku Wilanów. Głosuję na Dude a nie na ojca narodu Bronisława W.S.I Komorowskiego<<< x Dzięki wypowiedziom takich PRYMITYWÓW :D :D :D x pójdę w niedzielę zagłosować na Komorowskiego :). x A tak nie chce mi się d_py ruszać :D :D :D.

Gość gość
To niech wyborcy Komorowskiego płaca VAT 23% skoro tak lubią. A od normalnych ludzi niech się odwalą.