Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zona puscila sie z wlochem

Polecane posty

Gość gość
Cyganie idz lepiej oporzadz kolo karawanu bo sie gowna psie walaja wokolo i smrod sie niesie na kilometr.

Gość gość
Ty lepiej o moje psie gofna sie nie martw, ty lepiej sie martw czy już brytolom umyłas kible po ich porannej kupie.

Gość gość
Ja p*****le...idź do psychiatry sfrustrowany polaczku,bo od tego walenia gruchy juz ci na ten ogolony leb padlo. Bylo się uczyc śmieciu to bys mial lepsza prace,a nie byl emigracyjnym zerem.Podziekuj swojej starej "polczynie" ze cie takiego paskudnego urodzila,a nie wyzywaj sie na kobietach,ze cie nie chca.

Gość gość
Wy nie jestescie kobietami tylko dzbanami na timorska spermę, po WSBzdetach. Gnijcie w UKa smiecie emigracyjne, pracujące za niewiele ponad 1000 funa miesięcznie.

Gość gość
to twoja stara jest dzbanem na sperme okolicznych meneli,bo nie wierze,ze ktos na trzezwo moglby takie goowno splodzic

Gość gość
Służycie tylko do rochania szmaty. Dobrze o tym wiecie.

Gość gość
To ja, autor. Zamieszkali razem... brak mi slow na to wszystko. Mimo wszystko, on wydaje sie w porzadku. Nie mam do niego zalu.Byl wolny ,kiedy sie poznali,ale nie potrafie wybaczyc zonie,nawet na gruncie kolezenskim.

Gość Znalam kiedys takiego
Hmmm, znalam kiedys takiego jednego Wlocha (dokladniej Sycylijczyka), Marcello mu bylo ... facet jak zyleta, romans trwal 3 miesiace i byly to boskie 3 miesiace :) Pozniej oboje w rozne strony swiata sie rozjechalismy ;) ... i dobrze, bo zycia to oni sie za bardzo nie nadaja ale do lozka juz i owszem :P

Gość gość
Ci z południa są najprzystojniejsi i najlepsi w łóżku nawet kobiety z niemiec i szwecji ich odwiedzają byłam i widziałam!

Gość gość
kto to jest Timor?

Gość gość
Ostatnio do mojej sąsiadki przyjechał taki przystojny włoch fajnie ubrany twarz jak model z żurnala normalnie sama miałam kisiel w majtach na jego widok tylko że sąsiadka brzydsza i starsza odemnie a jak usycham bez faceta :-)

Gość gość
Trzeba było go odbić sąsiadce :-)

Gość gość
nie martw sie. kelnerowi tez rogi przyprawi. juz taki ma charakter

Gość gość
Spokojna twoja rozczochrana, pomieszka chwilę z tym makaroniarzem to szybko na kolanach wróci. Oni się nie nadają do niczego oprócz bajerowania zblazowanych mężatek. Tylko mam nadzieję że wywłoki nie przyjmiesz z powrotem jak juz z placzem wróci