Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na kogo głosowałyście i na kogo zagłosujecie w II turze?

Polecane posty

Gość gość
Jakos nie sypaly sie takie tematy jak pis byl przy wladzy wiec nie sadze zeby teraz sie posypaly.

jak mnie wkurwia rozdmuchiwanie problemów kopulacyjnych - pierdolę się, ale nie chcę dzieci - problem, pierdolę się, a mimo tego nie mam dzieci - problem, nie wolno mi się perdolić - to chcę apostazji, kurva, wszystko się kręci koło cip, całe życie macie w cipie:O żałosne prymitywne pseudomyślenie

Gość gość
Głosowałem na Dudę w I turze, żona na Kowalskiego, teraz na Dudę będzie, wszyscy, których pytałem będą głosować na Dudę. A wcześniej głosowali na Ogórek, Kukiza itp.

Gość gość
Boże, jak wy mało wiecie o Komorowskim. SZOK. Pisanie, że jest nieszkodliwy to prawie zdrada stanu. POCZYTAJCIE najpierw o nim, ale nie Wikipedie. Na YouTube jest mnóstwo filmów o BK. Błagam ogarnijcie się!

Gość gość
na Pawła Tanajno w 1 turze, w drugiej nie zagłosuję na nikogo.

Gość gość
Wtedy na Dudę i teraz również Duda !!! :-)

Gość gość
Większość Polskiego społeczeństwa to jednak idioci.Ten kraj schodzi na psy.Nie dziwie się ze kto mądrzejszy opuszcza ten kraj.PO przy pomocy TVN I wybiurczej wyprała dokumentnie co niektórym mózgi! Efekty tego widać na kazdym kroku!!! Niestety społeczeństwo opiera się na kretynach, którzy zresztą są głównym elektoratem PO. Oczywiście że na Dudę!!!

Gość wifigdańsk
tradycyjnie na nikogo.

Gość gość
W pierwszej turze nie głosowałam. W drugiej pójdę i zagłosuję na Komorowskiego.

Gość gość
Moja kolezanka glosowala w I turze na Komorowskiego. A w II chce na Dude. powiedziala ze chce zobaczyc co ten duda wymysli... przeciez to jak dla mnie debilizm. Zaprzecza samej sobie. co wy na to

Gość gość
podpuszczaj dalej

Gość gość
Nie podpuszzam. Serio tak mi dzis powiedziala.

Gość gość
Do tępej szmaty Broken Srołken... Kukiz jest po prawie Twoim zdaniem głupia cipo? A to dobre! On ma średnie pajacu, nie wiesz to nie piertol padalcu!!! Nawet nie wiesz na kogo głosujesz debilu!

Gość gość
W II turze na nieKomorowskiego! Podpisal wszystkie najgorsze ustawy, jak po sobie chciala, u mnie ma przegrane a jeszcze teraz z tymi jowami wyskoczyl. Doslownie obiecam wszystko, wszystko tylko zaglosuj na mnie a potem będzie jak wcześniej - zmieni sie ale na gorsze. Duda to jedyny wybor choć nie wiem czy taki super idealny ale na pewno lepszy od bronka

Gość gość
Na Komora, ci glosuja na Dude na glowe chyba upadli! Polska bedzie posmiewiskiem calej Europy! Powrot do sredniowiecza! Ciesze sie ze mieszkam zagranica, widze ze w Polsce dalej ta sama zasciankowa mentalnosc...

Gość gość
w pierwszej na kukiza, teraz albo na bronka albo na nikogo. w zyciu nie zaglosuje na pisiora co mi wolnosci obywatelskie bedzie zabieral i podwyzszal podatki bo wszystkim nieudacznikom naleza sie pieniadze za smierdzenie i nierobstwo....

Gość gość
Ja nie głosowałam i nie zamierzam. Jesienią zagłosuję na partię Kukiza i chociaż nie za bardzo w jego charyzmę nie wierzę to mam nadzieję że zmiażdży pozostałych i rozpocznie chociaż jakąś nawet powolną rewolucję w tym kraju.

Gość gość
Polska już jest pośmiewiskiem całego świata dzięki Bulowi Komorowskiemu:O I wiem co piszę, bo mieszkam za granicą i nie raz w tutejszej prasie pokazywano Komora w kompromitującej sytuacji, ja słyszałam o kilku, ale to pewnie kropla w morzu jak np. zabranie kieliszka królowej (nawet dzieci wiedza gdzie na stole leżą ich kubki), palenie stołów, krzeseł obok lasów wraz z żoną (już nawet na wsi tak ludzie nie robią), publiczne pisanie o "bulu" (i to napisał humanista), wchodzenie na krzesło (nie, nie wierzę w to,ze to był podest jak to tvn próbuje ciemnej masie wmówić) i durne uśmieszki poprzedzone wrzaskami o szogunie:O Ten facet to kompromitacja Polski. Pomijam już to, ze jest glupi jak but i robi za marionetkę PO i podpisuje co mu się pod gębę podsunie, ale naprawdę nawet Tusk był przy nim elokwentnym i obytym dzentelmenem:O Dość już tego złodziejstwa i kompromitowania naszego kraju przez tych złodzieji.

Gość gość
Smiech na arenie międzynarodowej to mieliśmy przy komorowskim (nie mówię, że przy dudzie nie będzie). Chodź mój szogunie, łączę się w bulu itd. Zaściankowość to wspieranie wciąż tej samej ekipy, która robi ludziom pod górkę czytaj podniesienie VAT-u (niby na rok, ale to było kilka lat temu), podniesienie wieku emerytalnego – chociaż bronek zapierał się że nie podpisze żadnej ustawy podnoszącej wiek emerytalny. Skoro obietnic nie spełnił to po co mam ponownie na niego głosować?

Gość gość
ciekawe co bedzie jesli kukiz w pazdzierniku wygra wybory parlamentarne, prezydentem bedzie duda i bedzie mial rzad opozycyjny...jakos tego nie widze :p

Gość gość
I tak powinno być, że krajem rządzić powinny dwie opozycyjne partie, bo wtedy sie pilnują. Jak rządziło PO to było hulaj dusza piekła nie ma:O Nawet jak dostaliście niezbite dowody na to, ze was okradają, śmieją się z was, mówią wam,że Polski nie ma to nie! wciąż mało i wciąż jak ciemnota umysłowa idziecie na nich głosować:O Nie rozumiem tego. Jestem za tym żeby prezydentem był Duda (bez obaw on wstydu jak Komor nie narobi), a rzady przejęła partia Kukiza

Gość adsadsa
Głosowałam z mężem na Kukiza, reszta rodziny na Dudę, ojciec na Ogórek ;) Teraz wszyscy pójdziemy na Dudę zagłosować.

Gość gość
U mnie wszyscy na Kukiza głosowali w rodzinie,teraz Duda

Gość gość
do gość 8.13 "złodzieji" no sorry ale zanim zacznie się wytykać "bul" i "nadzieji" to samemu należy pisać bezbłędnie

Gość gość
Ja głosuję przeciwko Komorowskiemu

Gość gość
Komorowski w 1 i2

Gość gość
Po co w kółko powtarzać że duda jest zły bo pis zyskuje możliwość wpływania na nasze życie. Wszyscy to wiemy i wszyscy zdajemy sobie sprawę z faktu że taka wizja jest jak najgorszy senny koszmar. Tylko że po bandycku sprawowane rządy przez peo SĄ RZECZYWISTOŚCIĄ i bezwzględnie trzeba je przerwać. O czym tu jeszcze można dyskutować? Po co straszyć wściekłym psem który może się zerwać z łańcucha jak inny wściekły pies jest właśnie na wolności i gryzie? Najwyższą naszą powinnością w tej chwili i w tej konkretnej sytuacji jest to żeby wywalić peo. Nic nie jest ważniejsze i nic nie ma więcej sensu. Muszą bezwzględnie odejść a przy pierwszej nadarzającej się okazji powinien odejść duda jeżeli wcześniej nie wstanie z kolan i z kościoła nie wyjdzie. I to jest cała filozofia. Kropka. Ps. Macie teraz przykład gdy głosujecie na "nazwisko" jak działają jowy. Głosując na konkretnego człowieka macie możliwość wykluczenia z polityki tego drugiego. I teraz sobie wyobraźcie jak może wyglądać wasz kraj jeśli wszelką władzę wybierać będziecie w taki właśnie sposób a władza będzie miała tego świadomość że niedługo znów będziecie wybierać i tak jak dziś rozdawać wypowiedzenia za nierzetelną pracę. Nie dajcie sobie wmówić że jowy spowodowałyby że rządziłby ktoś kogo byście nie chcieli bo prawda jest taka że byłoby wręcz odwrotnie.

Gość gość
gość wczoraj Komorowski x 2. Jak pojdziecie na Dude to potem na kafe posypie sie lawina tematow w stylu: gdzie najtaniej, najlepiej wyjechac za granice na in vitro? jezyk.gif niestety w naszym kraju wielu nie potrafi rozdzielic swoich religijnych pogladow od polityki x plus lawina tematów "urodziłam siudme dziedzko,kiedy dostane piniadze i ile przy siudemce jusz mi sie nalerzy?"