Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na kogo głosowałyście i na kogo zagłosujecie w II turze?

Polecane posty

Gość gość
Jako kolejna osoba mam ochotę dac wam w twarz za głosowanie na Komorowskiego zdrajce.

Gość gość
Jeszcze dodam, ze grupa PO jest najpodlejsza w swoich działaniach ze wszystkich partii, chociaż nienawidzę partii czworga bo żeruje na przeciętnych, uczciwych ludziach, zarabiających w granicach 1500-3000 złotych, bez znajomości, którzy nie wymagają cudów, ale chcą zwyczajnie godnie żyć, a jest im to utrudniane, wyzywa się ich od ofiar,nieradzących sobie skoro zarabiają tyle, proponuje się im zmianę pracy której nie ma, ściąga się z nich ostatnie grosze i spycha na margines jak to komorowski powiedział, wmawia, ze żyjemy w złotym wieku, traktuje ludzi jak śmieci, śmieje w oczy, pluje w twarz. SLD jeszcze trochę dbało o tych ludzi, PiS PRZYNAJMNIEJ im nie zabierało,a PO okrada ich doszczętnie. Taką mamy władzę "mniejsze zło" śmiech na sali.

Gość gość
Głosuję na Dudę, choć zdaję sobie sprawę, że te jego przedwyborcze obietnice to w większosci wyborcza kiełbasa, ale to jedyny sposób aby na jesieni utorować Kukizowi wejście do Sejmu i odsunięcie od koryta przyspawanych p. Nie widzę innej drogi jak odsunięcie od prezydentury ochraniacza PO i wybranie na jego miejsce Dudy. Gdy ludzie zobaczą, że ruszając na wybory można zmienić prezydenta, da to im nadzieję na głębsze zmiany czyli przegonienie tych łajdaków i aferzystów z PO.

Gość gośćana
I na Komorowskiego II również

Gość gość
w I turze na Kukiza teraz Komorowski

Gość gość
Śmieszni jesteście

Gość gość
głosujmy na Dudę

Gość gość
Rzygam od tych układów oraz pogardy i buty (ale czego się spodziewać po rzeźniku zwierząt) więc zagłosuję przeciwko komorowskiemu. W pierwszej turze głosowałam na Kukiza. Ludzie, chociaż próbujmy coś zmieniać. Nie klaszczmy gdy nam plują w twarz. Kopnijmy te ścierwo intelektualne.

Gość gość
W I i II ja i moja rodzina na Komorowskiego. Nie chce PISu, ojca Rydzyka, Kaczora , Macierewicza, prof? Pawłowicz , 4 godzin religii w szkolach i klocenia sie o Smoleńsk do konca swiata.

Gość gość
gość wczoraj Rzygam od tych układów oraz pogardy i buty (ale czego się spodziewać po rzeźniku zwierząt) więc zagłosuję przeciwko komorowskiemu. W pierwszej turze głosowałam na Kukiza. Ludzie, chociaż próbujmy coś zmieniać. Nie klaszczmy gdy nam plują w twarz. Kopnijmy te ścierwo intelektualne. Dobrze piszesz! na Dudę

Gość gość
No jak widac Polacy lubia wysokie podatki ;) P.S w moim drugim kraju (bo mam dwa obywatelstwa) odpowiednik polskiego vatu jest 5%. Powodzenia z waszymi 23% ;)

Gość gość
Ja głosowałam na Ogórek (bez przekonania, jedynie żeby zaakcentować lewicowe poglądy), a w drugiej turze na Komorowskiego.