Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bogaci powinni płacić większe podatki !!

Polecane posty

Gość gość

Tak będzie po prostu sprawiedliwiej !

Przecież płacą większe podatki debilu. Do drugiego progu nie wiem czy załapuje się chociaż 3 % podatników...kto może korzysta z liniowego a i przy liniowym więcej zapłaci.

Gość gość
przecież bogaci płacą większe podatki:o

Gość gość
Najlepsze jest kiedy lewaki krzyczą, żeby bogaci płacili więcej jak chociażby taki Szumilewicz... Hipokryta bo przecież założeniem lewaków jest tzw. równość, brak różnic itd. ale bogatszych by chętnie opodatkowywali na więcej. F****ng logic.

Gość gość
Właśnie, przecież płacą:/

Gość gość
dlaczego sprawiedliwe ? wlasnie niesprawiedliwe. Kazdy powinien dawac tyle samo, nakladanie na kogoś wiekszych podaktów bo jest pracowitszy, bardziej zdolny, zaradny jest wlasnie niesprawiedliwe.

Gość gość
Haha , bo to jest postawa:jestem biedny to mi dajcie. Albo: bogaci powinni pomagac biednym bo ich na to stac-autentyczny tekst znajomej bezrobotnej na utrzymaniu męża(bezrobotna, bo żadna praca jej nie pasuje , ile już razy rodzina jej załatwiała etat, zwykle kręci nosem i odrzuca oferte.Dziwie się, że mąz to jeszcze znosi.Dzieci nie mają)/

Gość gość
kolejny śmieszny lewak który ma bol d**y, ze inni mają lepiej.

Gość gość
bo są zaradni życiowo? co za roszczeniowe społeczeństwo będzie się rządziło cudzymi pieniędzmi!!!

Gość gość
A ja slyszałam, że ci najbardziej bogaci nie płacą podatków, aby podnieść statystyki bogatych obywateli naszego kraju w UE. Peowski wizerunek kraju za granicą. To oni podnoszą nam pozycję majętności i przez nich teź mamy tak wysoką średnią krajową, gdzie tak naprawdę multum ludzi źyje poniźej poziomu podstawowych potrzeb.