Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćsmutnastęsknionaona

Tęsknię za Nim

Polecane posty

:/ Brakuje mi jego dotyku, głosu, spojrzenia, uśmiechu, brakuje mi jego :/

Gość gość
i co z tego masz?

Gość gość
to sobie tęsknij 🖐️

:'(

Gość gość
Ja tesknie za nia...tak samo jak i ty?

Gość gość
Do gościa 09:58 to czemu nic z tym nie zrobisz? Czemu nie powiesz tego dla dziewczyny za którą tęsknisz? :P

Gość gość
bo będzie to wykorzystywać

Gość gość
A nie sądzisz, że jak w końcu się przyznasz to może dzięki temu będziesz z nią szczęśliwy? :P

Gość gość
nie

Gość gość
No to jak nie sądzisz tak, to ja Ci nie pomogę, trzymaj się i miłej tęsknoty skoro nie zamierzasz zrobić z nią nic konkretnego :P Powodzenia w trwaniu w bezsensownej tęsknocie :P A to tak na pocieszenie: http://demotywatory.pl/3939588/Lepiej-stracic-dume-dla-czlowieka Miłego dnia :P Chociaż milszy by on był gdybyś przyznał się tamtej dziewczynie do uczucia jakie żywisz względem niej :P

Gość gość
po prostu nie ufam dziewczynom, gdybym żył w innych czasach to bym się przyznał, dziś nie ma na to szans.

Gość gość
A może warto spróbować i tej konkretnej zaufać. Każdy nas skrzywdzi, ale trzeba znaleźć w swoim życiu taką osobę, która pomimo krzywd nam wyrządzonych jest warta świeczki :) Spróbuj chociaż jej zaufać, może się nie zawiedziesz, a jak nawet się zawiedziesz to będziesz żył przynajmniej z przekonaniem, że spróbowałeś, że nie poddałeś się bez walki :P

Gość gość
ja właśnie wolę sobie znaleźć taką, która jest warta świeczki

Gość gość
To powodzenia w takim razie :)

Gość gość
Dzięki, wole poczekać, żeby później tego nie żałować.

Gość gość
A jeśli tamtą kochasz prawdziwie i ją sobie po prostu odpuściłeś, a ona w międzyczasie znajdzie sobie innego, a Ty potem nagle się obudzisz, że ją kochałeś miłością prawdziwą to co wtedy zrobisz? Wtedy, gdy już będzie za późno? :p

Gość gość
Szczerze to jesteś po prostu tchórzem dlatego nic nie robisz w kierunku tamtej, bo tak jest bezpieczniej. Nie lubię takich tchórzy jak Ty i życzę Ci jak najgorzej. Nie masz jaj i wolisz tęsknić w ukryciu niż przyznać się, że tęsknisz. Nie jesteś prawdziwym mężczyzną tylko ciotą i to wielką ciotą! I bardzo wielkim tchórzem! I jeszcze te głupie tłumaczenia, że wolisz poczekać na kogoś wyjątkowego wsadź je sobie między bajki! Bo Ty nie czekasz na nikogo wyjątkowego tylko najzwyczajniej w świecie tchórzysz. Powinieneś być kobietą, a nie facetem! Przynosisz wstyd dla swojej płci!

Gość gość
Cokolwiek zrobię to nie zamierzam rozbijać jej ewentualnego związku. Jest dorosła i jeśli się z kimś wiąże to chyba wie co robi. Wierze że znajdę lepszą.

Gość gość
I będę tchórzył dopóki nie znajdę lepszej.

Gość gość
Nie Ty nie wierzysz, że znajdziesz lepszą tylko po prostu tchórzysz i nie masz jaj, aby przyznać się do tęsknoty! Jesteś tchórzem bez jaj i przyznaj się w końcu do tego i nie tłumacz się w głupi sposób, że wierzysz, że znajdziesz lepszą, bo to jest ściema słabego i tchórzliwego, niedojrzałego chłopaka! Raczej powinnam napisać chłopczyka, bo mężczyzną nazwać Cię nie można, bo prawdziwy mężczyzna wyznał, by po prostu uczucia i nie bawił, by się w głupie tłumaczenia, aby ukryć swój brak jaj i swoje tchórzostwo!

Gość gość
Skoro tak, to znaczy że dobrze robię. Po co ona ma żyć z chłopczykiem i tchórzem?

Gość gość
A lepszej nie znajdziesz, bo ciągle będziesz sobie wmawiał, że spotkasz jeszcze lepszą i ciągle będziesz miał wymówkę, aby tchórzyć i będziesz tak robił do usranej śmierci i będziesz starym zgorzkniałym kawalerem, bo tchórzostwo masz już we krwi! :P

Gość gość
Jak się w końcu odważysz i przełamiesz to pokażesz, że jesteś prawdziwym mężczyzną, a nie tchórzem!

Gość gość
Mam odwagę żeby szukać lepszej.

Gość gość
do tej co go tak namawia: a ch/u/j ci do tego, co on zrobi, czy będzie żałował czy nie? nie twoja sprawa, więc, spadaj lotem poziomym :P

Gość gość
: Masz rację, moje życie - moja odpowiedzialność.

Gość gość
Jeśli tym swoim tchórzostwem zraniłeś tamtą dziewczynę to życie Ci za to odpłaci prędzej czy później. I przekonasz się o tym kiedyś na pewno. A to tak na pocieszenie: https://www.youtube.com/watch?v=LnPtuA_TEWc Miłego dnia. Spadam stąd!

Gość gość
dobrze robisz kolego, nie daj sobie wmówić tchórza, rozsądek przede wszystkim. Widać kto próbuje cię na wrócić, stara zgorzkniała zawiedziona baba, której żal d*pe ściska, że jej alfonso do niej nie zarywa.

Gość gość
Skoro wszystko do nas wraca to znaczy że czekanie na lepszą się opłaci. Lepiej dłużej poczekać ale później nie żałować.

Gość gość
: Dla mnie to nie jest tchórzostwo, widocznie kobiety tak mają i przypisują to mężczyznom.