Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Komorowski: "Niech weźmie kredyt albo znajdzie inną pracę"

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Temu chamskiemu trollowi, co tak rękami i nogami broni Komorowskiego już dziękujemy! Jak widać chyba jesteś z tych, co pasożytują na podatnikach, bo tylko tacy trzymają jego stronę. x Jak troll odejdzie to będziemy tu się tylko rano witać przez cały dzień sobie przytakiwać a wieczorem przez godzinkę lub dwie przesyłać sobie papatki. Oby jak najwięcej różnych zdań i chętnych do tego by ich bronić.

Gość gość
I myślisz, że Duda do spółki z Preziem to zrobi? Raczej zadba o to by Pani Gienia z Przemyśla w życiu się pracą nie skalała. O elektorat trzeba dbać. Lepiej niech rodzi dzieci jak każe pleban. Mąż utrzyma rypając na taśmie produkcyjnej. W niedzielę, zjemy rosołek, pójdziemy do kościółka i pomyślimy jak skołować kasę na weselę 19-letniej córki, która wpadła, więc ślub musi być, bo wstyd na całe podkarpackie. Do tego szwagrowi rente trzeba skołować, bo się biedaczek strół ukraińską wódką kupioną od Tatiany na targu.

Gość gość
17.01. Ten trol to shatyn z tematu wybory wybory. On tu na tym forum jest jedynym takim oszłomem.

Gość gość
gość dziś I myślisz, że Duda do spółki z Preziem to zrobi? Raczej zadba o to by Pani Gienia z Przemyśla w życiu się pracą nie skalała. O elektorat trzeba dbać. Lepiej niech rodzi dzieci jak każe pleban. Mąż utrzyma rypając na taśmie produkcyjnej. W niedzielę, zjemy rosołek, pójdziemy do kościółka i pomyślimy jak skołować kasę na weselę 19-letniej córki, która wpadła, więc ślub musi być, bo wstyd na całe podkarpackie. Do tego szwagrowi rente trzeba skołować, bo się biedaczek strół ukraińską wódką kupioną od Tatiany na targu. x No przecież jak boga kocham! Piszesz jakbyś rodowitym podkarpatczaninem był!!! ;) Już mówiłem jakie według mnie jest zadanie dudy. Nic do jesieni nie robić i w zupełności wystarczy. Jak się machnąłem w ocenie to pis wygra i będziemy mieli to samo co mamy teraz tylko w innym wydaniu. Cała władza w rękach pisu i nie kradnie jakiś tam ubek tylko glemp jeśli ścierwo jeszcze nie zdechło a jak zdechło to kradnie inny zbok śmigający namiętnie chłopców z chóru. Trudno. Życie niesie ze sobą ryzyko. Dla jednych mniejsze a dla utalentowanych wokalnie chłopców niestety ogromne ;)

Gość gość
Zapomniałam dodać o obowiązkowym elemencie każdego domu na ścianie wschodniej: obrazki z Janem Pawłem II, bo przecież nieważne, że papież się zmienił 2 razy, ważne, że jest nasz, polski, na miarę naszych możliwości, przez nas sworzony, obraz "Ostatnia Wieczerza" i "Jezu, ufam tobie", na święta oglądamy po raz 2038 "Historię człowieka który został papieżem", do tego w każdej rodzinie znajdzie się jakiś wujek Józek za frajer robiący za kościelnego. Miodzio.

Gość gość
Pytanie chłopaka było banalne, ale to nie on ani nie jego siostra kandydują na prezydenta. A Komorowski tą odpowiedzią pokazał, że ma totalnie gdzieś, czego ludzie od niego chcą i nawet nie jest w stanie wymyślić celnej odpowiedzi. Gdyby powiedział coś w rodzaju: "niech weźmie kredyt na otwarcie działalności gospodarczej, niech skorzysta z programów dla bezrobotnych, z których skorzystało już tyle i tyle osób, tyle i tyle pieniędzy trafiło do początkujących przedsiębiorców" albo "powstało tyle i tyle firm dzięki nam w takiej a takiej branży", albo "mieszkanie dla młodych ma takie i takie zalety..." albo jeśli już nic nie potrafił wymyślić, co dobrego zrobił dla młodych ludzi: "zamierzam zainicjować zwiększenie kwoty wolnej od podatków, planuję zwiększyć dotacje na budownictwo socjalne". Ba! Gdyby on chociaż powiedział: "robimy co w naszej mocy, ale z przyczyn historycznych i geopolitycznych Polska rozwija się powoli". On nie powiedział nic takiego. 1. Nie wskazał co dobrego zrobił dla tego młodego Polaka. 2. Nie wskazał, co dobrego może zrobić gdy zostanie prezydentem. 3. Nie wykazał nawet żadnego zainteresowania problemem zgłoszonym przez obywatela (nie obchodzi mnie gdzie znajdziesz tę pracę może być nawet w Anglii tylko na mnie głosuj, nie obchodzi mnie jaki bank udzieli ci kredytu bylebyś opłaciła podatek). Zarzucacie temu młodemu człowiekowi i jego siostrze, że za dużo chcą za mało od siebie dając. O tym nie wiem, bo ich nie znam. Ale wiem, że właśnie to robi Komorowski: chce żeby na niego głosować, chce żeby płacić wysokie podatki m. in. na jego urząd w Polsce, a sam nawet palcem nie kiwnie by pozyskać swoich wyborców. On nawet nie składa obłudnych obietnic bo nie wie co obiecać. Nie wie czego od niego chcą i nie chce się dowiedzieć. Tylko mu daj, daj, daj.

Gość gość
Dziadek Prezydenta Komorowskiego Osip Szczynukowicz, jak i ojciec Zygmunt Komorowski działali zawsze na szkodę Państwa Polskiego, pierwszy walcząc w 1920r przeciwko Polsce, drugi będąc oficerem LWP przyczynił się do mordowania żołnierzy AK na Podlasiu, był także sowieckim agentem. Obecna zona gubernatora Polski Anna" pochodzi z rodziny UB. Rodzice "Komorowskiej" zmieniali 3 razy nazwisko najpierw matka nazywała się Hanna Rojer, później zmieniła na Jozefa Deptula a gdy Anna miała 2 lata zmienili nazwisko na Dembowscy-pracowali czynnie w PZPR byli rosyjskimi szpiegami Dlaczego nie piętnuje się kłamstw które serwował Komorowski podczas kampanii wybiorczej??? Dlaczego temat odszedł w zapomnienie ??? Przecież okłamał cały naród o jego rzekomym szlacheckim pochodzeniu, pamiętacie jak szczycił się herbem ???

Gość gość
Właśnie tego chcemy uniknąć.Czyli debilek,które będą narzucać co wieszać na wschodniej ścianie.Chcemy sobie wieszać co nam się podoba.A co do Papieża JP II to chyba nie zauważyłaś,że został świętym a następni Papieże nie.Nie chcemy też żeby można było pomstować na Pana Boga,drzeć Biblię itd natomiast nie wolno słowa złego powiedzieć np o homoseksualistach itd.Żądamy równości i przestrzegania zasady nie lżymy tego co dla innych osób ważne i święte.Ani Biblii,ani Koranu itd.

Gość gość
A co do Papieża JP II to chyba nie zauważyłaś,że został świętym a następni Papieże nie. x Został świętym bo chciwe pedały w purpurowych sukienkach wiedziały że strumyk kasy płynący z polski wyschnie jeśli świętego nie zrobi. Pedały zdawały sobie sprawę z ogromu waszego fanatyzmu i wiedziały że ten fanatyzm obróci się przeciwko nim i nawet przeciwko samu żydowskiemu bogu bo wy ciemniaki mieliście już nowego boga który był dla was święty na długo przed tym zanim purpurowe pedały wyniosły wam wasze bóstwo na ołtarze. Podpisano: Rozmówca z tarnowa znajdującego się na ścianie wschodniej. Ps. Nienawidzę debili!!!

Gość gość
No i jakbyś nie czaiła za co dostał ci się ten DEBIL to wyjaśniam że za użycie świętośc***apieża jako argumentu. Równie dobrze mogłaś jakieś słowo boże napisać ateiście i twierdzić że argumentów w rozmowie używasz. W mgnieniu oka furii dostaję jak coś takiego widzę.

Gość gość
Przecież sobie ściana wschodnia nie będzie wieszać na ścianie portretu jakiegoś Niemca. Nie będzie Niemiec pluł im w twarz. Przyjdzie i mnie, kobiecie po stracie dziecka, będzie chciał karać za in vitro, ale przecież "my niczego nie narzucamy" Wszystko ładnie pięknie o ile nie jesteś homo, jesteś katolikiem i chcesz najpotężniejszej gospodarce kontynentu machać szabelką przed nosem, bo przecież z nimi trzeba "po partnersku". Z całą pewnością zginanie karku przed Watykanem bardzo pomoże nam to partnerstwo uzyskać.

Gość gość
Państwo konfiskuje podatnikowi 80% jego zarobków.

Gość gość
Już niech ściana wschodnia nie udaje takich uciśnionych przedsiębiorców. Większość z was lepiej zna budynek MOPS i PUP i kościoła niż wnętrze jakiejkolwiek firmy.

Gość gość
Bezsensowny jest spór o ściany i kierunki. Naszym problemem nie jesteście wy mieszkający na zachodzie północy lub południu a waszym my mieszkający na wschodzie. Banda która nas skłóciła to jest prawdziwy problem i z nim musimy sobie poradzić.

Gość gość
Przedsiębiorczy człowiek nie narzekający na swoje życie to najpewniej "złodziej", ale renta na lewo dla 50 letniej Pani Jadzi chorej "na korzonki" załatwiona u rzeszowskiego lekarza złodziejstwem nie jest?

Gość gość
To wy narzucacie zachodniej Polsce standardy. To ściana wschodnia decyduje o wyniku wyborów dlatego większość polityków nawet najniższego lokalnego szczebla uznaje za normalne, że nawet przy otwarciu stodoły musi być obecny klecha z kropidłem. To dzieci, które nie chodzą na religię nie mogą liczyć w zamian na lekcje etyki. To Duda jest przeciwny in vitro, które jest ostatnią deską ratunku dla wielu par. Tabletka "po"? A po co?Wy przecież tylko po ślubie (buhahaha), pod kołdrą, w dni płodne i wystarczy. Reszta to hedonizm, a wy do umartwiania nawykli.

Gość gość
Biurokracja w Polsce sięga już Miliona pasożytów.

Gość gość
Wy. My. Oni. Powiesz do czego zmierzasz? Widzę że nie trafiają do ciebie słowa że nie polak ze wschodu cie okrada tylko polityk więc powiedz wreszcie co ci na wątrobie leży i będzie można dalej gadać. Ja już mówiłem że jestem ze wschodu i że pracuję i że nawet dobrze zarabiam. No to kuźwa czego ty wreszcie chcesz?

Gość gość
Aborcja? W tym kraju przekonania religijne są ponad prawem państwa. I katolicy uważają, że to ateiści im cokolwiek narzucają?

Gość gość
Biała sorbetowa czekoladko, ale ktoś w tej biedronce musi pracować.

Gość gość
dziś jakoś dziwnym trafem ateiści w polsce reprezentują socjalistów

Gość gość
gość dziś Aborcja? x Aborcja nie jest żadnym tematem do dyskusji. Jest to prywatna sprawa każdej jaski czy się wyskrobie czy nie i nikomu nic do tego. Jeśli nawet ktoś szczeka to niech sobie kundel parszywy nawet wyje a i tak o cudzej d***e nigdy nie będzie w stanie decydować. Tego tematu nie ma póki jakaś laska sama nie zapyta czy ma się skrobać czy nie. Jak nie pyta to znaczy że nie ma w tej kwestii żadnych wątpliwości. A dla nie znających problemu dorzucam że kwestią jest jej prywatna dupa o której tylko ona ma prawo decydować.

Gość gość
17.01. Ten trol to shatyn z tematu wybory wybory. On tu na tym forum jest jedynym takim oszłomem. x POwski troll tworzy tematy zastępcze pomijając ważniejsze kwestie związane z gospodarką

Gość gość
a dlaczego każdy w Polsce musi kupić mieszkanie???

Gość gość
Nie musi i nawet lepiej żeby nie kupił bo ja zamierzam mieć ich do emerytury kilka i w ten sposób sobie na starość pieniądze na leki zapewnić.

Gość gość
Ważniejsze tematy związane z gospodarką to np wyjście Polski ze strefy nadmiernego deficytu. Inaczej mówiąc KE zauważyła rozwój polskiej gospodarki i zmniejszenie deficytu budżetowego. Pasi?

Gość gość
Ja bym wolał żeby wszystkie komisje zauważyły bogacenie się polskiego obywatela i na przykład posiadanie przez polskę broni jądrowej. Nawet gdyby któraś komisja spowodowała nałożenie za to na polskę gospodarczych sankcji to i tak wyszłoby to dla polski na plus. Wskaźniki ekonomiczne które de facto nic absolutnie nie znaczą to niech se szanowna komisja komisyjnie w tyłek podczas przerwy w obradach wpycha.

Gość gość
a jeszcze niedawno pisaliście o "strasznym" zadłużeniu Polski. a tu deficyt się zmniejsza. i co? o lepszym poziomie życia będa też pisać różne komisje. za 30 lat.

Gość gość
wyjście z procedury nadmiernego deficytu oznacza, że mniejszy sie vat i wzrosną pensje w budżetówce. nie jutro ale może od przyszłego roku.

Gość gość
Nie ściemniaj człowieku bo pitolisz tak że nawet z sensem odpisywać się nie chce. Wiemy że niczego dla kraju i dla obywatela ludzie będący aktualnie przy władzy przenigdy nie zrobią więc szkoda żebyś sobie jęzor strzępił.