Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Komorowski: "Niech weźmie kredyt albo znajdzie inną pracę"

Polecane posty

Gość gość
Co z tego ze nie powinno, jak musi ty geniuszu matematyczny?!

Gość gość
ACH POLACY WY POLACY

Gość gość
Kuzniar będzie zajęty zwrotem swoich zużytych rzeczy do sklepu :)

Gość gość
Pytanie do geniuszy matematycznych? Co robicie jak otwieracie portfel a on okazuje się pusty? Rząd ma wysrac wam te pieniądze na obniżki podatków?

Gość gość
gość dziś Co z tego ze nie powinno, jak musi ty geniuszu matematyczny?! sę wypowiadasz jakbyś co najmniej zdobył profesurę na polibudzie:) zaraz zadam Ci zadanie z maty do rozwiązania i ciekawe czy je ogarniesz geniuszu!

Gość gość
Ludzie zamiast normalnie rozmawiać to obrzucacie się epitetami. i żyj tu później w "normalnym" kraju....

Gość gość
Do tego pacholka PO od 'matematyki'.. Idz ty juz mendo stad bo az przykro sie te twoje wypociny czyta

Gość gość
Szmaciane łby które nawet nie potrafią dodawac

Gość gość
i po co te kłótnie. trzeba zmienic Polske :D nie kazdy rodzi się madry/inteligentny. dobrze, ze sa idioci bo nie jest nudno^^

Gość gość
do osoby powyżej. Naprawdę nie masz nic do powiedzenia? żenujące są te Twoje docinki. Myślę że powinieneś być teraz w szkole albo lekcje odrabiać a nie siedzieć na internecie.

Gość gość
Nie ma zgody na brak zgody :)!!!!!:P

Gość gość
Żenujące są argumenty że emeryci mają źle. Co bedzie za 20 lat? Obawiam sie ze nie chcieliby być w naszej skorze.

Gość gość
Polacy chcieliby mieć życie jak "Niemiecki emeryt". Jak Duda obniży wam wiek emerytalny to z całą pewnością będziecie się bujać na Majorce jak Niemcy po 60-tce. Już to widzę. Chcecie by władza wam wyczarowała. Niemcy to najpotężniejsza gospodarka w Europie, a wy tu wyjeżdżacie z porównaniami do tego kraju. Młodzi, którzy teraz kończą studia nie pamiętają rządów PiS-Samoobrona-LPR, nie pamiętają obyczajowej duchoty i izolacji Polski. Mogą sobie teraz przypomnieć i bardzo się zdziwią.

Gość gość
Prawda jest taka ze obecnie jedyna mozliwoscia żeby zagwarantować sobie życie lepsze niż pod mostem na starość jest emigracja.

Gość gość
gość14.47-skoro nie pamiętają to i nie mają czego sobie przypominać a Polak jak to zawsze mądry po szkodzie

Gość gość
Najgorsze jest to że PiS manipuluje ludźmi którzy ewidentnie są analfabetami ekonomicznymi i którzy czytają jedynie spreparowane przes PiS rzewne bajeczki jak to jest k***a źle za platformy. Spijaja kazda mundrosc z ust zlotoustego kaczora demagoga

Gość gość
Pytanie do geniuszy matematycznych? Co robicie jak otwieracie portfel a on okazuje się pusty? Rząd ma wysrac wam te pieniądze na obniżki podatków? x Rząd ma zwalniać biurokratów tak szybko jak ich przyjmował i robić cięcia wydatków państwa.

Gość gość
Rząd ma wysrac wam te pieniądze na obniżki podatków? > wystarczy kościołowi obciąc dotację i będzie masa kasy w portfelu, rząd pisu na pewno to zrobi dlatego głosujemy na prezydenta dudę.

Gość gość
dziś Racja, Pisiory ewidentnie są analfabetami ekonomicznymi tak samo jak Platfusy

Gość gość
już to widzę. PiS będzie ścigał sbk ów i zlodziei.

Gość gość
W takim razie proszę o wypunktowanie programu gospodarczego PiS

Gość gość
dziś Państwo ma od groma niepotrzebnych wydatków których nigdy nie powinno być, dlatego cięcia budżetowe pozwolą na obniżkę podatków.

Gość gość
Kościoła nawet sld nie ruszyło wiec głupi argument. Co do PO i Pis to powiem Wam szczerze że za pis moje życie było łatwiejsze. Aktualnie odczuwam marazm i beznadzieje. P.S. Nie jestem zwolennikiem pis ale ja już nie widzę innej alternatywy

Gość gość
Niestety ale przeciętny Pisior uważa że skoro jego dziad sral za chalupa to jego ojciec i syn tez powinni bo to jest tradycja i polskosc. Nie ma sensu się uczyć bo każda praca która wymaga kwalifikacji orangutana powinna być swietnie opłacana nawet jak przynosci straty pracodawcy

Gość gość
Dla PiS-u każdy kto ma pieniądze i dobrze mu się wiedzie jest złodziejem. Przecież jak jesteś "Prawdziwym Polakiem" to powinieneś być umęczonym emerytem, Panią Gienią-kurą domową, Józkiem "team leaderem" na taśmie produkcyjnej, siostrą szukającą pracy od 3 lat, dzieckiem SB-a, wnukiem dziadka z Wermachtu. Przecież cała Polska musi być biednym Chrystusem Narodów, ale co tam Chrystus brzmi dumnie. Alleluja i do urn wyborcy Dudy. Przebijcie piątkę z "mężem zaufania" pilnującym owej urny przed, pewnymi jak w banku, fałszerstwami wyborczymi.

Gość gość
Jesienne wybory do Sejmu wykoszą starych socjalistycznych dziadów którym tylko emerytury siedzą w pustych łbach. Polska zaczyna zmierzać ku Liberalizmowi gospodarczemu, młodzi ludzie wiedzą jaką drogą powinno iść państwo.

Gość bez wyboru
Powiedzcie mi, na którego mam głosować. Nie mam pojęcia, najchętniej nie głosowałabym wcale. Jaką politykę zagraniczną proponuje Duda? Oprócz sloganów i pustych haseł na jego stronie nie odnajduję odpowiedzi na to pytanie. Mam dylemat i nie wiem, czy go rozwiążę do wyborów - raczej nie.

Gość gość
Twoje życie było łatwiejsze, bo w latach 2005-2007 nie panował jeszcze światowy kryzys. Ja za dobrze pamiętam Macierewicza, Jurka i całą tą duchotę mentalną, która chciałaby zaglądać mi do łóżka i w macicę.

Gość gość
Jaką politykę zagraniczną proponuje Duda? Pierwsza wizyta oficjalna w Watykanie albo w Budapeszcie u izolowanego Orbana, do tego "nie będzie Niemiec pluł nam w twarz". Pisuarom w to graj.

Gość gość
Przecież cała Polska musi być biednym Chrystusem Narodów, ale co tam Chrystus brzmi dumnie x biedą powinien każdy gardzić, jest wyłącznie sztucznym problemem stworzonym przez socjalistów żeby udowadniać ogłupianym wyborcom swoją przydatność w jej pseudozwalczaniu każdy ekonomista wam powie że wysokie podatki sprzyjają rozrostowi biedy