Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Komorowski: "Niech weźmie kredyt albo znajdzie inną pracę"

Polecane posty

Gość gość
Sorry ale PiS w porównaniu z PO to skrajni socjaliści. Wiadomo ze po tylu latach mogła nastąpić degrengolada moralna w PO ale zawsze tak jest jak jest słabą opozycja. PiS jest słabą opozycja, zachowuje się jakby im było wszystko jedno, chcą po prostu osłabić PO a nie wzmacniać panstwo

Gość gość
dziś Tylko jakie zmiany proponuje socjalista Duda, nic nie wspomina na temat liberalizacji gospodarczej poluźniającej ludowi pętle coraz droższej w utrzymaniu biurokracji. PiSiaki to socjaliści i roszczeniowe sieroty po komunie, dla nich rozległe coraz droższe w utrzymaniu państwo biurokratyczne jest bożkiem.

Gość gość
Jacy socjalisci co ty piepszysz ? Kiedyś to wymyślił Korwin i bezmyślnie za nim powtarzasz

Gość gość
gość dziś x Sporo masz tych roszczeń i jako jedynemu tutaj marzy ci się darmocha. Pozostałym praca i wynagrodzenie spokojnie by wystarczyły. Już wiem! Oni mówili o pracy a ty usłyszałeś że chcą mieszkań darmowych! ;)

Gość gość
Najgorsze jest to ze pisiaki maja problem z logicznym myśleniem , nie potrafią rozpoznać tak oczywistych symptomów socjalizmu jakie proponuje Duda.

Gość gość
gość dziś Oczywiście uważam że takie nie jest, zmierzamy dokładnie w odwrotną stronę państwa totalitarnego ingerującego w każdy aspekt życia obywatela łącznie z zarządzaniem jego własnością. Państwo Opiekuńcze ostatecznie kończy się efektywnym bankructwem wszystkich obywateli. x Pełna zgoda. A którędy droga prowadzi? Stoimy na rozdrożu jak wiesz. Mówisz że jest dokładnie odwrotnie niż być powinno więc sugerujesz zmianę. Duda? Inne pomysły?

Gość gość
Jacy socjalisci co ty piepszysz ? Kiedyś to wymyślił Korwin i bezmyślnie za nim powtarzasz x wykaż mi że PiS nie jest partią socjalistyczną dążącą do liberalizacji gospodarczej W ich programie wyborczym dominuje rozdawnictwo co spowoduje kolejne podwyżki podatków i niszczenie gospodarki coraz wyższymi kosztami pracy dla firm.

Gość gość
dziś Dla mnie Duda czy Komor to jeden ch*j wybór między dżumą a cholerą dopiero wybory parlamentarne rozstrzygną w którą stronę Polska podąży. Duda jako zero polityczne będzie sterowany przez Kaczora sierote po Gierku Komor gdy zauważy że nie ma partyjnego zaplecza będzie dyspozycyjny w podpisywaniu liberalnych ustaw gospodarczych, jemu i tak wszystko jedno. Zresztą zobaczymy jak to będzie.

Gość gość
Duda to kolejny Janosik.

Gość gość
Program PO w odróżnieniu od PIS to zabiernictwo :) to ja już wole rozdawnicwo :P

Gość gość
dziś rozdawnictwo realizuje się przez zabiernictwo, pod tym względem nie ma innej drogi POPiS to dwie siostrzane partie socjalistyczne

Gość gość
póki co odczuwam tylko zabiernictwo :)

Gość gość
a tam, rozdawnictwo też jest i ma się dobrze ,trzeba tylko się dostać do kręgu "uprzywilejowanych"

Gość gość
gość dziś Też uważam że nie ruszymy donikąd aż do jesieni ale tylko pod jednym warunkiem. Komor MUSI odejść już w tej chwili bo inaczej maszynka ruszy i bez przeszkód działać będzie aż do wyborów parlamentarnych. Musimy bezwzględnie zablokować wprowadzanie jakichkolwiek zmian w kraju przez peo i tylko wybierając teraz "dżumę" możemy to osiągnąć. Nie jest nic lepsza ale dziś dla nas przydatna. Potem na jesieni konsolidacja i koniecznie musimy zdobyć jowy bo tylko one są batem na polityków. Tylko one odbierają partiom decydujący głos i oddają go nam. Gdyby tak było to należy przypuszczać że rozpoczniemy wreszcie zmiany w dobrym kierunku które niestety potrwają jeszcze sporo czasu bo musimy się najpierw "po śladach" wrócić których narobiliśmy przez ostatnie dwadzieścia pięć lat. Mnóstwo rzeczy trzeba odkręcić. No i nas samych trzeba też nauczyć uczestnictwa w życiu kraju.

Gość gość
no to mam pecha... :( pozostało mi wziąć kredyt i poszukać lepszej pracy :P

Gość iwona1991
racja, mając dobrze ustawionych znajomych nie ptrzebujemy wykształcenia ani doświadczenia. widac po psl jak zatrudniaja wszystkich z rodziny :) pytanie czy cos poza totalna rewolucja jest w stanie zmienic ten chory kraj. ja nie chce wyjezdzac, ale jesli do roku nie uloze sobie zycia (mam 24 lata) to nie pozostaje mi nic innego ;/

Gość gość
Z czego żyć Panie Prezydencie? - z przyzwyczajenia. :)

Gość gość
Panie prezydencie, nie mamy pieniędzy - to płaćcie kartą :)

Gość gość
Panie Prezydencie nie mamy pracy-szukajcie aż znajdziecie

Gość gość
to pokazuje kto nas reprezentuje na arenie międzynarodowej....

Gość gość
tylko emerytom emeryturki podwyzszaja. To jest w tym kraju priorytet i haslo szlagierowe: nieksie meerytory. Pozabeirac dizadom a dac mlodym! zeby dzai bral 1700 emerytury a mlody bralp emnsji 1200 Kpina!!

Gość gość
gość dziś A gdy ty wejdziesz w wiek emerytalny to też ci część wypracowanych pieniędzy odebrać?

Gość gość
Ci "socjalisci "z PiS wtedy gdy rzadzili jako jedyny do tej pory rząd obnizyli podatki i składkę ZUS

Gość gość
dżuma Duda będzie lepszym wyborem niż cholera Komor tym sposobem odsuniemy PO od władzy osłabiając ich przekaz medialny działający na ich niekorzyść, wtedy antysystemowcy uwiarygodnią argumentacje do przeprowadzenia konkretnych zmian w Polsce

Gość gość
Gowno prawda ze majac tylko znajomosci mozesz wszystko. Takim lekarzem nigdy nie bedziesz bo musisz sie najpierw na ta uczelnie dostac a pozniej zdac taki np "lek" czyli kodowany test bez nazwisk bez danych. Na podstawie wyniku w punktach wybierasz sobie soecjalizacje. I tam zadne wejscia i znajomosci ci nie pomoga, masz punkciki przychodzisz miwisz ze zyczysz sobie rezydenture tu i tu i moga cie w d**e pocalowac. Po znajomosci nic nie zalatwisz. Moj kumpel ktoorego stary jest krajowym kinsultantem ds ginekologii nigdzie sie nie dostal bo mial slaby wynik i teraz bedzie znow zdawal za pol roku.

Gość gość
dla emerytów podwyżki emerytur 20 zł. ale 100 mln na bezsensowne i na pokaz referendum to spoko. nie moja kasa to fajnie sie wydaje :)

Gość gość
Ci "socjalisci "z PiS wtedy gdy rzadzili jako jedyny do tej pory rząd obnizyli podatki i składkę ZUS x Obniżyli tylko dzięki liberałce gospodarczej Zycie Gilowskiej Pokaż mi teraz liberałów w PiS, gdzie oni są, którzy to są?

Gość erwaaaa
emeryci, emeryci, eemeryci, tylko oni sioe licza, nic dziwnego, ze na mlodych nie ma. kurcze. Jeszcze jeden powie o biednych emerytach to dam w zeby.. Skonczyc z waloryzacja emerytur!!

Gość gość
chcialbym dostac 20 zl podwyzki, moja penska wzroslaby o 10% wtedy