Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jestem w ciazy?

Polecane posty

Gość gość

Prosze o pomoc... Otóż 11 maja kochalam sie ze swoim mężem (4 dni po okresie) jakie jest prawdopodobieństwo ze jestem w ciazy? Dodam ze moje miesiaczki sa bardzo nie regularne wystepuja co 18 dni do 28. Pomozcie!!!

Gość gość
Co 18dni? pierwsze słysze żeby co taki czas były, no ale jak wiadomo każda z nas jest inna. Jesli są nieregularne to cieżko powiedzieć, nie wiadomo kiedy była owulacja,co prawda spotkałam się z tym że odrazu po okresie można zajść w ciąże także wszystko możliwe że zaszłaś, ale małe to prawdopodobieństwo wg mnie.

Gość gość
Z takimi cyklami możesz mieć problem w ogóle z zajściem. 18 to zdecydowanie za mało.

Gość gość
Dodam ze mam 24 lata i od 14 roku zycia moje miesiaczki sa nieregularne. Co do ciazy? Obawiam sie ze jestem bo moj maz skonczyl we mnie, mamy razem juz jedno dziecko coreczke ma 5 lat... Ale ja nie czuje sie gotowa na kolejne dziecko chcialam pozostac przy jednym... No ale moj mąż zadecydowal sam...

Gość gość
Mąż zdecydował sam? Ty chyba sobie żarty robisz? Seks przerywany to ma być metoda antykoncepcji? Ile Ty masz lat? 15? Dostęp do internetu masz, a zapoznać się z PODSTAWAMI na temat zabezpieczania się nie było kiedy? Piszesz, że nie chcesz na razie drugiego dziecka, ale decydujesz się na współżycie bez zabezpieczenia przy nieregularnych miesiączkach? Sorry, ale puknij się w puściutką główkę:/ Jak tym razem nie zajdziesz to się zabezpiecz następnym.