Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem 5 tyg po porodzie i chyba dostałam okres! Możliwe to?

Polecane posty

Gość gość

Dziś mija dokładnie 5 tygodni od porodu, karmię wyłącznie piersią, bardzo często stąd moje zdziwienie dziś rano. Od 2 tygodni nic już ze mnie nie leci, odchody porodowe się skończyły a dziś rano wstaję a na majtach świeża czerwona krew...Nie wygląda to na odchody porodowe bo one były takie brązowawe a to wygląda mi na zwykłą miesiączke...To możliwe?

Gość gość
możliwe

Gość gość
U mnie krwawienie po porodzie trwało długo, z 6 tygodni i chyba 2 razy się kończyło( czyli jak z miesiączka- było coraz słabsze, krew zamieniala się w brązowa, później jasna wydzielinę) a później wracało z powrotem. Możesz mieć miesiączkę, może nadal się oczyszczasz, ważne żebyś nie miała goraczki i żeby nic nie śmierdzialo...

Gość gość
lec k... do lekarza!

Gość gość
Ja dostalam okres 5 tygodni po porodzie (tez karmilam piersia). Nie byl jakos szczegolnie obfity. Jak sie skonczyl to poszlam na kontrole do ginekologa i mi lekarz powiedzial ze to mozliwe dostac okres w tak krotkim czasie po porodzie.

Gość gość
Jesteś jeszcze w połogu więc to pewnie znowu odchody. One się zmieniają, swoją barwę i zapach, bywa że zanikają na chwilę. A trwać to może aż 8 tyg.

Gość gość
ja tez tak miałam wszystko mi się posrało przez pół roku