Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę zostać prostytutką.

Polecane posty

Gość gość
Ja już w tej chwili nie myślę o żadnych innych wartościach. Dla mnie samej liczy się tylko mój wygląd. Ja nawet nie mam przyjaciół. :D Może mam takiego pecha i trafiam tylko na fałszywe osoby za każdym razem? Nie wiem. Wiem jedno. Po kilku takich razach z takim samym skutkiem i zakończeniem nie wierzę ludziom, nie lubię ich, nie chcę wchodzić w bliższe znajomości. Traktuję to tak.. Jak nie ten to poszukam sobie nowego sponsora i tyle.

Gość gość
Dlaczego mam nie skończyć? Mam zamiar je kontynuować tylko spotykać się w między czasie.

Gość nie łatwe wybory życiowe
gość dziś >>> leki na HIV są jeszcze droższe, a wtedy już dupskiem nie zarobisz, i co wtedy?

Też doznałem wielu rozczarowań i też ciężko by mi się było zaangażować z kimś, bo bym się zwyczajnie bał, ale wierzę w miłość i że gdzieś tam ktoś może czekać. Też w to nie wątp... :)

Gość gość
Miłość mnie nie spotka. Na pewno nie odwzajemniona z którejś ze stron. :)

Gość gość
No widzisz, a ja nie wierzę w to. :) Życie to nie film z miłym zakończeniem. :)

Dlaczego masz nie skończyć? Bo Twoje życie wywróci się całkowicie do góry nogami. Poczujesz zastrzyk gotówki. To tylko będzie chwilowe, zostawisz studia i będziesz spotykała się z większą ilością zboków. Kiedyś się obudzisz i zrozumiesz, że zrobiłaś źle.

Gość gość
Został mi tylko rok do licencjatu więc szkoda by było.. Ja w miłość nie wierzę i nie uwierzę. Nie chcę jej! Nie chce mi się wdawać z kimś w bliższe relacje, rozmawiać itd.

Gość mudoloco
Jaki to zawód na tych studiach że myślisz że z papierkiem prace dostaniesz. Szansa duża że po skończeniu studiów będziesz z papierkiem i dalej bez pracy.

Gość gość
Ja nie umiem już kochać. Ostatnie wydarzenia z życia mocno mnie zmieniły.

Gość gość
Najwyżej ale przynajmniej nie będę żyć w tej j*****j biedzie jak teraz. Ciągle brakuje mi pieniędzy. Ja mam tego dosyć.

Gość gość
daj kontakt GG, mam pomysły

Gość bez gumy
gość dziś W indiach prostytutki za $2 dają bez gumy, tam dopiero bieda. Każdemu brak pieniędzy nie tylko tobie, ale nie każdy daje doopy

Gość wujcio ahmed
przyjme cie do mojego haremu, i twoje problemy się skończą, i będzie kolorowo

Gość gość
Każdy decyduje za siebie. Ktoś żyje w biedzie i trudno jakoś się z tym musi pogodzić ja natomiast mam zamiar coś z tym zrobić w taki, a nie inny sposób i już. Ten temat chyba nie ma sensu bo schodzi na to o czym nie koniecznie chciałam tutaj porozmawiać.

Masz jeszcze rok do licencjatu... Zaciśnij pasa. Porozmawiaj z kimś o tym bezpośrednio a nie przez internet. Na prawdę księża mogą Ci pomóc, wiem to bo sam byłem zaangażowany w różne wolontariaty. Możesz teraz wyrzekać się miłości to i tak nic Ci nie da jak przyjdzie :D

Gość boink bimbam
jestem zainteresowany jak oddasz mi swoje dziewictwo, 3000 oferuje, daj foto figury bez twarzy, chce zobaczyć co biore

Gość gość
Do końca licencjatu, przez cały III rok studiów będę potrzebowała ponad 5 tysięcy na same leki, a nikt mi nie wrzuci worka z pieniędzmi przez okno. Ksiądz to jest akurat ktoś z kim już na ostatnim miejscu w ogóle chciałabym rozmawiać. Pomysł bez sensu. Nie mam "w realu" nikogo z kim mogłabym rozmawiać, nikt mi nie pomoże. Muszę liczyć na siebie.

Gość gość
Mnie w tym wszystkim nie zależy na spotkaniu z byle kim byle by mieć kasę. Powiem szczerze, że wolałabym spotkać się powiedzmy za 200zł z kimś kto odpowiadałby mi z wyglądu, niż z kimś za 1000zł co by mnie od niego odrzucało. Oczywiście w ciemno spotykać się zamiaru nie mam. Wymiana zdjęciami jak najbardziej.

Jeżeli chcesz porozmawiać, możesz dać mi jakiś kontakt, mogę Ci pomóc gdybyś chciała wziąć ten kredyt studencki albo napisać podanie o stypendium, albo jeżeli po prostu chcesz porozmawiać o swoich problemach.

Gość żonaty napaleniec
Jaki cennik usług i w jakim mieście to? kontakt pomocny

Gość gość
Widzę, że dalsza dyskusja nie ma sensu. Ja szukałam tutaj porad jak to wszystko zorganizować, jak i gdzie poszukać sponsorów i ile mogłabym na tym zarobić, a nie dyskutować o tym czy powinnam to zrobić czy nie.

Gość gość
Nie chcę z nikim rozmawiać o sobie i swoich problemach. Ja potrzebuję tylko pieniędzy, a problemy same się rozwiążą. :)

Gość exit plan
5000, dawaj kontakt

Gość kasy jak lodu
Spotkam się, koszt nie istotny.

Gość gość
Chyba, że ktoś chciałby mi doradzić coś w tym o co prosiłam to chętnie poczytam.

Gość gość
odloty.pl

Gość gość
Nie chcę ogłaszać się w miejscach jak odloty czy roksa.. Nie chcę spotykać się z każdym facetem jak leci tylko wybrać sobie kilku którzy by mi odpowiadali.