Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Viniana30

Tooting medical centre

Polecane posty

Gość Viniana30

Witam..31 marca umówiłam się na zabieg nićmi liftingujacymi PDO ...doświadczenie okropne pani Dr Małgorzata Staszek ,która wykonała mi zabieg miła ale wychodzi na to ,ze chyba nie bardzo wiedziała od czego zacząć. Zabieg trwał prawie 7 godzin ból ogromny ..efektów nie było i nie ma ,sińce i opuchlizna utrzymywały się blisko 2 tygodnie musiałam poprosić o wolne w pracy bo tak okropnie wyglądałam .To nie był zabieg to były praktyki znachorskie jeśli można to tak nazwać.Brak profesjonalizmu ze strony lekarza.15-stoletnia córka pani doktor wykonywała zabieg laserowy pacjentce w gabinecie obok,ponieważ pani doktor tak dużo czasu zajęło założenie nici ,ze nie miała czasu na wykonanie zabiegów pacjetkom z którymi była umówiona po mojej wizycie.Nie mogłam w to uwierzyć ,ze 15-stolatka bez wykształcenia i doświadczenia wykonuje zabiegi znieczulające oraz laser frakcyjny, który powinien wykonać lekarz. Nie mogę się wypowiedzieć na temat innych lekarzy i wykonywanych przez nich zabiegów ponieważ nigdy wcześniej nie korzystałam z usług tej kliniki. Natomiast jeśli chodzi o medycynę estetyczna jestem przerażona ze można tak traktować pacjetki . Napisałam emaila z prośba o zwrot pieniędzy za nie udany zabieg na e-mail odpisała pani manager ze pieniędzy nie dostanę ponieważ maja zdjęcia i dowody opuchnietej mojej twarzy z których według nich wynika iż różnica jest,a jak ze ma nie być różnicy po 7 godzinach maltretowania mojej twarzy była tak spuchnięta i napięta ,ze według nich efekt był natychmiastowy . Dzisiaj mija 6 tygodni..według opisu na stronie kliniki powinnam mieć piękna jędrna i zliftingowana skore , natomiast efektu nie ma w ogóle natomiast nici się zwijają zamiast napinać z lewej strony wyraźnie wyczuwalny gozek który jest wynikiem zle założonej nici i więcej zmarszczek . Każdy telefon,który wykonałam do kliniki został zignorowany .Pani manager ewidentne mnie unika i nie ma ochoty ze mną porozmawiać . Zwykle oszustwo i wyłudzanie pieniędzy ,dzieci praktykują na pacjentkach nie polecam tej kliniki straciłam £600 o które teraz muszę się prosić .to jest jakaś porażka.Jestem zawiedziona ,rozczarowana i przerażona w dodatku zostałam okradziona i oszukana.... Brak słów....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować