Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z lekarzem najdalej zajdziesz , taka prawda :)

Polecane posty

Gość gość

[cześć] tak w razie czego :D

Gość gość
wiem,ale on mnie nie chce:D

Gość gość
:D słusznie ! musisz być ohydna

Gość gość
jestem piekna i madra:D co Ty mozesz wiedziec.

Gość gość
taaa w ciąże, najdalej za pół roku:P

Gość gość
oho! w nwrwice i paranoje pielegniarską

Gość gość
pod warunkiem że jakiś się w tobie zakocha.a to nie takie proste.

Tiaaa....moje znajome często sie zakochiwały w lekarzach...ale równie szybko odkochiwały jak się dowiadywały, że lekarz rezydent zarabia 3000 zł :)

Gość gość
nieważne ile zarabia liczy się ta ta perwersyjna sterylność intelektu,mniam

Gość gość
to chyba pójdę na medycynę skoro to tak na laski działa :classic_cool:

Gość gość
perwersyjna sterylność intelektu?!?!?! yhymm raczej dwoch sra jeden depcze. bierze sie za wszystko bo mysli ze taki szach a 99% wychodzi mu jak kociokwik

Gość gość
to kitel tak działa, na tej samej zasadzie jak mundur.jak go ściągają to czasami o matko jedyna,pożal się bosze:D

Gość gość
nieważne ile zarabia liczy się ta ta perwersyjna sterylność intelektu,mniam x sraty taty gacie w kraty. babom podobają się lekarze bo mają konkretną kasę a przynajmniej panuje takie przekonanie (nie zawsze zgodne z rzeczywistością). Inne osoby z wykształceniem medycznym np. ratownicy medyczni, pielęgniarze itd. już tak na was intelektem nie działają.

Gość paweł___
a w drugą stronę też to działa ? Najdalej zajedziemy przy lekarkach ;) ?

Gość gość
ratownicy i pielegniarze sory ale sa jednak ciut nizej.Medycyna to jednak kawał ciezkich studiow.

Gość gość
ratownicy i pielegniarze sory ale sa jednak ciut nizej.Medycyna to jednak kawał ciezkich studiow. x ratownik i pielęgniarz też studiują medycynę. Mylisz dziedzinę nauki z kierunkiem. To co Ty masz na myśli to 'lekarski'.

Gość gość
ale ratownikiem i pielegniarzem mozesz byc po licencjacie. lekarzem nie plus iles tam lat specki.

Gość gość
W jakim sensie najdalej zajdziesz z lekarzem ? 1) zarobki - wcale nie takie oszałamiające jak to zwykło się przedstawiać w obiegowej opinii, 2) intelekt - ktoś średnio inteligentny, może skończyć studia medyczne przy odpowiedniej motywacji jeżeli jest bardzo pracowity (studia medyczne to w 90 % studia nauki pamięciowej) więc już tak bym tu nie absolutyzowała ich intelektu. 3) co z tego, że koleś jest lekarzem jak ma odpychający wygląd lub charakter ? Mój gin ma brzuch jak w 7 miesiącu ciąży i łysinę w wieku 40 lat...Odbiega od wzoru pięknego młodego lekarza z ciemnymi lśniącymi włosami i powalająco białym uśmiechem z filmów amerykańskich. Fakt...na pewno lepiej mieć (pod względem materialnym) faceta lekarza niż kasjera, magazyniera, dostawcę pizzy, kelnera czy zwykłego urzędasa administracyjnego ale też bym ich tak nie idealizowała.

Gość gość
to prawda...kobiety lubią lekarzy :) sama do nich należę i chciałabym lekarza ;)

Gość gość
Mam to szczęscie bycia z lekarzem :)

Gość paweł__
To może my też zaczniemy pożądać wyłącznie lekarek :P ? Co tam ładna i fajna dziewczyna po jakiejś księgowości/ ekonomii itd. Żądamy lekarek ! Widzicie kobiety jakie wasze myślenie jest żenujące...;) Nie twierdzę, że którejś się lekarz może nie podobać ale zakochać się w kimś tylko dlatego bo wykonuje określony zawód...świadczy o jakimś wybrakowaniu emocjonalnym. Serio.

Gość gość
pajace i bufony każdy jest taki sam bez względu na zawód

Gość gość
mnie sie taki własnie przytrafił :D cudo ,:) ,wy sie wysilajcie ,haqa

Gość paweł___
mnie sie taki własnie przytrafił smiech.gif cudo ,usmiech.gif ,wy sie wysilajcie ,haqa x a kochałabyś tak samo tego samego człowieka, jakby lekarzem nie był ;) ?

Gość gość
nie wiem :D moze..? kocham tego

Gość gość
nieważne ile zarabia liczy się ta ta perwersyjna sterylność intelektu,mniam x Studenci fizyki kwantowej, kierunków inżynierskich takich jak budownictwo są często 100 razy inteligentniejsi od tych twoich lekarzy śmieszna panienko... Inżynier przy odpowiednim wysiłku na studiach medycznych by sobie poradził...lekarz na studiach inżynierskich niekoniecznie...

Gość gość
:D:D haha no tak , w takim razie idz do inzyniera kwantowego aby zbadał tobie głowe :D pacanie ,hah

Gość gość
Co się dzieje jak lekarz prowadzący prowadzi na manowce...?

Gość gość
Studenci fizyki kwantowej, kierunków inżynierskich takich jak budownictwo są często 100 razy inteligentniejsi od tych twoich lekarzy śmieszna panienko... masz problem widze :D:D:D ja nie mam , mam lekarza inteligenta profesora i nie jestem zadną panienką, ty nieokrzesany człowieczku :)

Gość gość
mój lekarz musi być w pełni odpowiedzialny przez niemalże całą dobę ! :)) a panowie kwantowcy , moga sobie fantazjować i domiemywać , ty malo rozumny osiołku