Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z lekarzem najdalej zajdziesz , taka prawda :)

Polecane posty

Gość koziołek matyłek
Znam wielu co zaszli najdalej,wszyscy są na cmentarzu...wielu,wielu lekarzy przy nich było,jeszcze więcej zarobiło!

Gość gość
Lekarz, który ma tytuł profesora na pewno nie robi całą dobę bo taki ktoś zarobi w jeden dzień na wizytach w prywatnym gabinecie tyle co inni w miesiac. Cos sciemnasz 'zono lekarza'.

Gość gość
i słusznie o to chodzi :D musimy z czegoś żyć :) ! jak kazdy ksieża i biskupi tam należałoby doszukiwac sie oszustów i przekrętów na wielką skalę :D

Gość gość
profesora :) i dr hab :D :classic_cool: zatkało kakao :D hahah

Gość gość
to sie tyczy """gółu """D pajacu ( jesli chodzi o zarobek -dobę )jak wyjdzie powiedzmy na zakupy to tam też jest czujny i tam też jest lekarzem !bożż z jakimi idiotami ja tu piszę , którzy nie rozumieją :))

Gość gość
profesora usmiech.gif i dr hab smiech.gif x przecież każdy profesor siłą rzeczy jest też dr hab idiotko :O Taka głupia i ten 'profesor' cie chciał :O ?

Gość gość
jak wyjdzie powiedzmy na zakupy to tam też jest czujny xxx hahaha widać koleżanko, że gooowno wiesz o lekarzach :) Akurat studiuję kierunek pokrewny i siłą rzeczy znam kolegów i koleżanki z 'lekarskiego' ;) Nie stronią od imprez, często pijani, naćpani i faktycznie wtedy świetnie się nadają do udzielenia pomocy ;) A jak już mowa o dyplomowanym lekarzu to taki też o niczym innym nie marzy jak szukać chorych po supermarkecie jak wróci zjechany po kilkunastogodzinnym dyżurze :)

Gość gość
"profesora i dr hab zatkało kakao" -> nie zatkało bo każdy profesor musi być wcześniej dr hab debilko :) ty jesteś taka żona lekarza jak ja sułtanem . Lekarza to taka debilka jak Ty to będzie mieć ale jak sobie narysuje desperatko z urojeniami :) i dobrze o tym wiesz ;)

Gość gość
oo :D hah pokrewne ::Dhahaha pewnie pielegnierstwo haha ty wyzej faktycznie masz przyjaciół hahahha patologio! mój lekarz nie jets wyrostkiem tak jak ty ,zrozumiano i nie wrzucaj do jednego worka

Gość gość
"mój lekarz nie jets wyrostkiem tak jak ty ,zrozumiano i nie wrzucaj do jednego worka"-> żadnego lekarza nie masz chora osobo z urojeniami :) jesteś żona lekarza i nie wiesz ze prof to siła rzeczy tez dr hab? Ty jesteś żona ale co najwyżej przerzucacza gruzu :D smutne...ale żyj dalej marzeniami :*

Gość gość
prymitywna/y tumoku zazdrość zżera :))rozumiem haa czepiasz sie szczegołów?Dlaczego? Jestes aż takim tukiem , chyba wiesz ze dr hab to prof :D? osle patentowany .Ja nie pisze tutaj nigdzie, że prof to nie dr hab czy odwrotnie :D:D ,coz za nietypowy kretyn muszisz byc bardzo .biedny, nieszczesliwy z mojego powodu :D haha

Gość gość
hahaha widać koleżanko, że gooowno wiesz o lekarzach usmiech.gif Akurat studiuję kierunek pokrewny i siłą rzeczy znam kolegów i koleżanki z 'lekarskiego' oczko.gif Nie stronią od imprez, często pijani, naćpani i faktycznie wtedy świetnie się nadają do udzielenia pomocy oczko.gif A jak już mowa o dyplomowanym lekarzu to taki też o niczym innym nie marzy jak szukać chorych po supermarkecie jak wróci zjechany po kilkunastogodzinnym dyżurze usmiech.gif hahhaha :D:D:D dobre ,ideał !!!! hahah ta ma znajomych z rynsztoku hahaha o zgrozo

Studiuję medycynę i generalnie większość jest spokojna. Imprezy są jasne ale tylko promil osób upija się jak świnie.

Gość gość
pija chleją :D ta ma grono przyjaciół a ja zdycha człwowiek na chodniku to przejdzie obok niego bez reakcji! bo prywatnie nie ejst lekarzem :D haha to chyab weterynaria :DD:D

Gość gość
inteligentni nie potrzebują do szczęscia imprez i upijania sie ! człowiek dojrzały jest kimś ma swoje zasady i żadna pokraka nie ma prawa takiego wrzucac do jednego wora, dzieki za rozmowę :)

Gość gość
A na innych studiach nie chleją? A kierunki artystyczne? albo polibudy? tam to dopiero sie dzeje/

Gość gość
żono lekarza, rozumiem, że ty też jesteś lekarką ? Od dziś panowie podrywamy tylko lekarki :classic_cool: Niech to działa też w drugą stronę :classic_cool: :)

Gość gość
chyba wiesz ze dr hab to prof smiech.gif ? x ja wiem tylko najwyraźniej ty nie wiedziałaś skoro napisałaś, że oprócz profa ma tez tytuł dr hab (skoro to oczywiste ze prof=dr hab to po co to pisać ?) chora osobo z wyimaginowanym mężem lekarzem ;)

Gość gość
http://www.tvn24.pl/wroclaw,44/wycieli-pacjentowi-zdrowa-nerke-szpital-blad-lekarski,542223.html Masz tu ten swój 'sterylny' intelekt lekarzy...niektórzy z nich nawet byliby fajni jakby nie wysyłali ludzi na tamten świat.

Gość gość
No, konowałów wśród lekarzy jest sporo...niektórym bym nawet zwierząt leczyć nie dała. Choć faktem jest, że 'biały fartuch" przyciąga kobiety, oj przyciąga i lekarz to wciąż najbardziej szanowany zawód.

Gość gość
to nie lekarz sam w sobie przyciaga baby i nie bialy kitel ale kasa:D kucharze w wiekszosci tez maja biale fartuszki ale takiego poklasku wsrod materialistek nie maja :D dlaczego?:D

Gość gość
prostaczki odpierodlcie sie od kobiety lekarza, bo rzygac sie chce od tego waszego ujadania , wam sie nie powiodłow życiu to dajcie życ innym którym sie powodzi , jasne chyba nie ! wiec zamknac twarze ,głupie suki jedna sie kobity doczepiła i szuka pretekstu ,menda z problemami ,daj spokój żonom i kobi4etom lekarzy

Gość gość
UP

Gość gość
Up