Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czytanie w myslach , praktycznie mozliwe?

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam sie czy tylko ja tak mam , ze jak poznam blizej osobe to umiem przewidziec jej kazdy ruch i umiem jej czytac w myslach doslownie . Nie tyczy sie to osob ktore nieznam . Jeszcze jedna rzecz patrzac na zdjecia potrafie powiedziec jaki ta osoba ma charakter i jaka jest osoba . Prosilbym o powazne odpowiedzi.

Gość gość
Też tak mam jeśli chodzi o zdjęcia i w 90% trafiam.

Gość gość
Ze zdjęcia nie można wywnioskować charakteru człowieka, to są pozy które zakłamują rzeczywisty obraz.

Gość gość
Ale pozami wlasnie ludzie pokazuja jaki maja charakter . Nie wiem wlasnie czy tylko ja tak mam.

Gość gość
A ktos sie wypowie na temat czytania w myslach i przewidywania ruchow ?

Gość gość
Poza to pokazanie się z najlepszej strony, na tym polega pozowanie.

Gość gość
No to patrzac na moje zdjecie rodzinne duzo osob wlasnie pozuje... dobra a co z czytaniem w myslach , jest to mozliwe? Przewidywanie ruchow danej osoby jesli sie ja troche czasu zna.

Gość xen
gość dziś A ktos sie wypowie na temat czytania w myslach i przewidywania ruchow ? x To zupełnie inna sprawa, czytanie w myślach owszem w wieloletnim związku kiedy para zna się jak przysłowiowe dwa łyse konie. Intuicja, wrażliwość, empatia pomagają w odczytywaniu myśli nowo poznanej osoby. Jednak należy mieć na uwadze, chęć manipulacji, zależy z jakim człowiekiem masz do czynienia. Przewidywanie ruchów? Nie wiem to raczej myślenie życzeniowe osoby przewidującej.

Gość gość
No wlasnie znam dobrze jedna kilka osob i bedac na piwku dzisiaj z nimi potrafie przewidziec o czym mysla , w sumie to nic nie musza mowic a ja wiem co mysla , znamy sie od podstawowki . No wlasnie znajac ich ruchy potrafie tymi ludzmi manipulowac ale nie chce tego robic bo to moi znajomi sa.

. No wlasnie znajac ich ruchy potrafie tymi ludzmi manipulowac ale nie chce tego robic bo to moi znajomi sa. x Nie sądzisz,że oni mogą manipulować tobą, kiedy tkwisz w przeświadczeniu że znasz ich tak dobrze?

Gość gość
Oczywiscie pewnie oni tez moga bo mnie dobrze znaja juz ale jeszcze nie przejechalem sie na nich , jak pisalem sa sprawdzeni znamy sie od podstawowki , raczej sa uczciwi nie obgaduja za plecami i nie probuja manipulowac przynajmniej mnie.

Często człowiek nie zdaje sobie sprawy z tego, że jest ofiarą manipulacji{na tym to polega}. Do takiej wiedzy czasem trzeba dojrzeć.

Gość gość
wystarczy ze spojrze komuś w oczy i wiem o czym ta osoba myśli, co jej dolega , jak sie czuje itd. To jest normalne?

Gość gość
wiem unikam manipulatorow raczej, juz spotkalem takich gosci , co chcieli mnie ciagnac w dol zamiast do gory .

gość dziś wystarczy ze spojrze komuś w oczy i wiem o czym ta osoba myśli, co jej dolega , jak sie czuje itd. To jest normalne? x Nie możliwe, chyba że masz na myśli wąskie grono znajomych. Ludzie są zbyt skomplikowani, by móc układać jakiś schemat. Smutek jest łatwy do odczytania, jednak jego przyczyna nie.

Gość gość
Tak mowie tu o osobach ktore dobrze znam. Czyli rodzine brata siostre i moim znajomych z podstawowki. Obcych ludzi nie znam ich historii itd ale jak blizej sie poznamy to potrafie tez przeczytac w miare. Co do manipulacji nauczylem sie zeby miec oczy i uszy szeroko otwarte na codzien , bo wkolo jej pelno.

Gość gość
Czyli nie jest to cos nadzwyczajnego i wiekszosc ludzi tak ma?

Skoro tak to faktycznie nie jest trudno przewidzieć myśli, czy gesty osób znajomych. Przy poznawaniu nowych osób, kiedy są szczere pewnie słyszysz, że czytasz ich jak książkę. To naturalne, choć nie każdemu dane.

gość dziś Czyli nie jest to cos nadzwyczajnego i wiekszosc ludzi tak ma? x Nie wiem czy większość, ja tak mam dlatego myślą że jestem psychologiem.

Gość gość
Przy poznaniu nowych osob zaraz mi mowia ze jestem bardzo inteligentnym facetem juz wiele razy to slyszalem od innych. Co do czytania ich jak ksiazki nigdy nikomu o tym nie mowilem bo dopiero dzisiaj to zauwazylem :) Ale mam takie cos ze jak spojrze w oczy to wiem co ta osoba kombinuje, czy jest dobra czy zla.

Mówi się, że oczy są zwierciadłem duszy. Jednak nigdy nie sugerowałabym się fotografią.

Gość gośćczytam
tak , miną pokolenia i rasa ludzka wejdzie na wyższy poziom ,wtedy czytanie w myślach będzie naturalne,dla kłamców nie będzie miejsca ,ziemia będzie lepsza

Nadmieniłam o czytaniu, ponieważ przy rozmowie ktoś mi powiedział wprost, że czytam z niego jak z książki, chodzi o kobietę, była przekonana że jestem psychologiem, wręcz namawiała mnie na zrobienie jakiegoś kursu w tym kierunku.

Gość gość
chodzi o to ze potrafie wyczuc zagrozenie i widze jak komus zle z oczu patrzy poprostu. To jest dosyc smieszne moze ale np bedac na duzym weselu wiedzialem co osobom chodzi po glowie a ich wcale nie znalem przeciez. No i jest jeszcze jedna sprawa potrafie jakby przeciagac swoje mysli na inne osoby , np mysle ze jestem super przystojny to tak mnie ludzie wtedy widza . Mysle ze jestem kims tam , tak mnie widza ludzie. Umiem tak jakby wczuwac sie w innych nie wiem jak to opisac .

Ja wiem w czym rzecz, jesteś tym na kogo kreujesz się. Pewność siebie odgrywa najważniejszą rolę, manipulujesz;)? Moralna osoba nie ma problemu, nie przekracza pewnych granic wynikających z jej możliwości. Fakt, że dostrzegasz w spojrzeniach ludzi co nimi kieruje, nie jest niczym nadzwyczajnym, ale to mój punkt widzenia:).

Gość gość
Jutro sprobuje skontaktowac sie pewnym moim znajomych lekarzem co on o tym sadzi czy to jest praktycznie mozliwe , bo to jest dosyc ciekawe.

Gość gość
Tak potrafie manipulowac ale tego unikam raczej staram sie ludzi ciagnac do gory.

Gość gość
Tak dokladnie mam takie wrazenie ze moge byc kim chce teraz.

Lekarz podchodzi do tematu metodycznie, zależy jeszcze o jakiego lekarza chodzi. Oni kierują się nauką i dowodami, są jednak rzeczy nie mierzalne.

Gość gość
ludzie wyczuwają energię myśli nawet jeśli to nieuświadomione,wszyscy bez wyjątku i dlatego np. prymitywne jednostki szybko wyczuwają słabego ofiarę żeby pożerować na nim ,jeśli jesteście uważni zaobserwujecie że np. będąc bardzo zmęczonymi niewyspanymi może was spotkać więcej przykrości od prymitywnych odbiorników niż w stanie pełnej koordynacji myśli