Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czytanie w myslach , praktycznie mozliwe?

Polecane posty

Gość gość
Nie poprostu tak zapytalem , bo zastanawiam sie skad to mi sie wzielo . Potrafie bardzo dobrze manipulowac ale tego nie uzywam na codzien , co do zdjec troche dziwne ale zawsze sie sprawdza jaka ta osobe jak w zyciu.

gość dziś ludzie wyczuwają energię myśli nawet jeśli to nieuświadomione,wszyscy bez wyjątku i dlatego np. prymitywne jednostki szybko wyczuwają słabego ofiarę żeby pożerować na nim ,jeśli jesteście uważni zaobserwujecie że np. będąc bardzo zmęczonymi niewyspanymi może was spotkać więcej przykrości od prymitywnych odbiorników niż w stanie pełnej koordynacji myśli x Zgadzam się, ludzie słabi żerują na osłabionej jednostce, by podbudować własne ego. Jednak to równia pochyła skierowana w dół.

Gość gość
cos w tym musi byc gosc 3:36

Gość gość
A to ze niektorzy buduja swoje ego kosztem innym to norma raczej. Trzeba poprostu byc silnym na codzien i sie nie dawac i najlepiej unikac wampirow energetycznych.

Gość gość
ja codziennie spotykam takich glupich ludzi.

Nie wiem, czy przypadkiem nie wynika to z mentalności naszego narodu. Komuna zniszczyła ludzi bardziej niż nam się wydaje. Polacy myślą inaczej, są zazdrośni, zawistni, a Polska to k.., sprzedajna. Daje wszystkim, a swoich traktuje jak niewolników.

Gość gość
Czyli jest to cos normalnego ze czytam w myslach osobom mi bliskim , przewiduje ruchy innych i ze umiem kreowac siebie na takiego jakiego chce ?

Gość gość
Nie tylko polacy mieszkam za granica tutaj tez takich ludzi spotykam :)

gość dziś Czyli jest to cos normalnego ze czytam w myslach osobom mi bliskim , przewiduje ruchy innych i ze umiem kreowac siebie na takiego jakiego chce ? x W każdym razie nie tylko ty tak potrafisz.

gość dziś Nie tylko polacy mieszkam za granica tutaj tez takich ludzi spotykam usmiech.gif x Ale obcy to obcy, a rodak to jednak powinien wspierać i cieszyć się z sukcesów rodaka.

Gość gość
Ok , dzieki za wyjasnienie troche :) jednak jutro jeszcze spytam sie tego lekarza co o tym sadzi wszystkim . Ide sie polozyc juz bo zmeczony jestem . Trzymajcie sie .

Gość gość
powodów tego stanu jest co najmniej 10 :-) na różnych poziomach ,z uciskiem narodu i wyzyskiem oczywiście też,a to kreowanie siebie to zabawka którą dostał każdy i może jej używać w dowolny sposób,bo człowiek ma być twórcą :-) ale i tak najbardziej będzie się liczyć na ile rozwinął wrażliwość i wytrzymałość

Narka:), też spadam. Dobrej nocy wszystkim:).

Gość gość
Co do obcy czy rodak , duzo duzo spotkalem manipulatorow , narcyzow i cwaniaczkow az za duzo niezaleznie czy byl po polak czy jakis obcokrajowiec . Masz racje gosc z ta wrazliwoscia i wytrzymaloscia.

Gość gość
mysle ze to normalne bo ludzie sa dosyc przewidywalni a majac intuicje mozna rzeczywiscie ocenic charakter ale to nie tylko wyglad tylko takie "cos" w sobie co mozna wyczuc.

Gość gość
Tzn potrafie przewidziec co im siedzi w glowie w danym momencie. Jestem po rozmowie z moim znajomym lekarzem. Powiedzial ze czytanie znanych osob jak ksiazki bez slow jest czyms normalnym , natomiast jesli wiem co mysla w danym momencie to jest czyms nadwyczajnym.