Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hajabuza93

Z trasy

Polecane posty

Gość gość
Moteliku, mądry głupiemu ustępuje

Gość gość
Nie dziwie się, że tu nikt pisać nie chce:O Psuj pisz z tą szmatą na priwie, po co tutaj?

Gość gość
Frido,tu nie chodzi o to byś stanęła po którejś ze stron Smutne jest to że w ogóle rozmawiasz z tymi ludźmi,legitymizujesz zdziczenie i głupotę dorosłych oosobników,którzy chyba z braków życiowych prowadzą wojnę jak przedszkolaki.Któraś napisała że jest tu zaledwie rok,patrząc na zapał z jakim przerzuca się na głupotę z innymi głupolami osoba ta jest tu rok i o rok za długo.Powinnaś omijać gó(w)(n)o zamiast grzebać w nim kijem,niech się nawzajem potopią w kadzi fekaliow.

Gość gość
Haja Awaria wyzywała Eve i Ciekawską od młuciek. Wyzywała wszystkie dziewczyny. Imperium też. Po południu zamknie holet i zacznie pisać wiersze jako Sam. W nocy z pomarańczy będzie wyzywala Eve i resztę Ciotek. Ma to co chciala.

Oj PSuju,żeby ludzie tyle pozytywnej energii w sobie co ja mieli to by było zbyt cukierkowo. Zostawmy leśmiana z łąką na inny raz.Kup mi popcorn:-)👄

Wszem i wobec pragnę zaznaczyć..że wysysacie z sobie życie, znakomicie pomarańczowe sciery. Może w końcu manekiny zdechną.. Hajabuzo...broń Boże abyśmy były jedną osobą. Rozpierniczylybysmy to w mig:) Eva, nie wiem nawet kim jesteś, więc kto Cię troluje mam to w duupie. Ale wiedz, że nie smierdze tym czymś co za Tobą łazi a mną sobie ku/rwa paszcze wyciera. To tyle🖐️:)

Gość gość
To mogę czy nie bo zaraz mi trąbkę rozsadzi? 😴 😡

Gość gość
Bromu, dajcie Ewce bromu, dajcie jej wibrator, chłopa jej dajcie może sie od=pier=doli :D:P

Ale co możesz słoniu?Zresztą wszytko możesz.:-D Zamieszanie PSuju,kiedyś te dwa posty na godzinę czytało się łatwiej.:-D Nie piszę wierszem,ale opowiadania tak.:-)

Gość gość
Samansara...wiem to... Pięknie klniesz, dobrze, gdy kobieta umie kląć z wdziękiem 🌻Moteliku, do później (Haju, czy jeśli obiecamy, że nie ruszymy PSuja, to możemy zostać? :( ) :) 🖐️

Gość gość
samansara dziś durna pissdo, juz nawet na dwie przegladarki lecisz, żeby ludzi w bład wprowadzić, ale ja wiem do czego jesteś zdolna, psychiczna ściero. przed chwilą na tamtym temacie pisałaś na eve, ze to manekin, a tu piszesz niech manekiny pozdychają:O kurfa co z ciebie za ścierwo, końskie łajno:O

Gość gość
W takim razie sikam-psiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik, sory ewe, nie chciałem 😴

Gość gość
Mucha śmierdziucha, wypad stąd, psycholko niezalogowana

Gość gość
Psuj, pytam jeszcze raz, co myślisz o zachowaniu tej zdziry, czy jest w porządku, zobacz jak sie zachowuje złośliwa sucz. pisz z nia na maila, nie chcemy tego tutaj, nie chcemy wulgarnej, fałszywej ściery:O

Gość gość
no wolałbym w sztucznej pomieszać, niż w twojej rozklapiosze samsaro, każdy się na nią wyszczał, tfu!

Gość gość
No ta samansra musi mieć tą pisdę rozwaloną jak wiadro:D

Gość gość
Och morze Twego ciała i tu na trawie się wzbieraSami, leżę tu już od rana, i czekam aż staniesz w rozkrokutradycyjnie ugniesz nieco nogi w kolanach...i powiesz słowa kącikamize srebrnymi kroplami:pij mnieoch Sami upijesz mnie? 👄

Gość gość
dziwne ktos wspomnial o samansarze i ta przyszła. awaria w piwnicy naprawia rury. na margiesie wyzywa evke

Gość gość
inspe, ty lubisz takie rozjechane c**y? do burdelu pewnie chodzisz:D

Gość gość
Samansara Hajabuza Awaria w desperacji jedzie na kilkanascie nicków. Eliminuje konkurencje. Oraz te ktore siedzą rok. Jak niesie plotka burdel mama Haja siedzi tu i rozwija kafe od 2009 roku.

Gość gość
inspe sara ci upije, ale poczekaj najpierw innym klientom musi skończyć:P

Gość gość
miałaś myś auto klienta pisdo:D

Gość gość
Frido,tu nie chodzi o to byś stanęła po którejś ze stron Smutne jest to że w ogóle rozmawiasz z tymi ludźmi,legitymizujesz zdziczenie i głupotę dorosłych oosobników,którzy chyba z braków życiowych prowadzą wojnę jak przedszkolaki.Któraś napisała że jest tu zaledwie rok,patrząc na zapał z jakim przerzuca się na głupotę z innymi głupolami osoba ta jest tu rok i o rok za długo.Powinnaś omijać gó(w)(n)o zamiast grzebać w nim kijem,niech się nawzajem potopią w kadzi fekaliow.

Phi😴 myślałam,że jak ktoś tak się wyrywa do pisania w burdelu,to pokaże chociaż k******o pełną gębą a tu takie tylko mokre pierdy jakieś. No bez przesady...